gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće
 
Pojedinačno prvenstvo RH - drugi dan kvalifikacija
Od 9 sati počinje drugi kvalifikacijski nastup na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce. Kod žena nijedna Slavonka se nije probila među 16. Teoretske šanse za prolaz, ali samo uz bolji današnji nastup nego jučer, imaju Margita Pačarek i Dalija Perković. Kod muškaraca čak 8 Slavonaca drži poziciju koji nudi prolazak u završnicu. Mario Liović je vodeći, dok među tom osmoricom nema Maria Mušanića, koji je jučerašnjim blijedim nastupom najavio da bi titulu mogao predati već nakon kvalifikacija.

Pojedinačno prvenstvo RH
U Zaprešiću i Zagrebu u tijeku je pojedinačno prvenstvo RH za muškarce i žene. Rezultate i video prijenos možete pratiti preko stranice HKS-a.

Mario Mušanić
Po 5. naslov?
15 Slavonaca u Zagrebu i Zaprešiću
Predstojeći vikend donosi kvalifikacijski nastup na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske. Nakon regionalnih kvalifikacija pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske izborili su po 31 kuglač i kuglačica. Njima se priključuju branitelji naslova, Valentina Gal Mesarić i Mario Mušanić.

Prvoplasirani
Mario Liović prvak Regije
U zanimljivoj završnici Mario Liović je uzvratio Željku Rupčiću za izgubljenu županijsku titulu. Treći je ponovo Matija Tutnjević, dok je vodeći poslije prvog nastupa, Darko Zovko, završio na šestom mjestu. Plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarila su desetorica prvoplasiranih.

Pojedinačno Regije - Požega
U tijeku je prvi nastup igrača na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok, koji se odigrava u Požegi. Drugi nastup je sutra na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 10 sati. U 17 sati žrijebani su parovi kupa Regije Istok za 2018. godinu.

Kreće Liga prvaka, pojedinačno Regije u Požegi i Osijeku
Prvoligaši su odigrali prvi dio prvenstva, nastavak slijedi 13. siječnja 2018. godine. U međuvremenu će se odigrati 1. kolo Lige prvaka te pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i juniore.

Prvoplasirani
Željko Rupčić pojedinačni prvak
Odličnim nastupom na Pampasu Željko Rupčić je prestigao vodećeg Liovića za ukupno 3 čunja i osvojio naslov pojedinačnog prvaka županije. Drugi je Mario Liović, a treći Matija Tutnjević.

Matija Tutnjević
Najbolji Osječanin
Osijek pobjedio prvaka
Odlična utakmica na Pampasu. Obostrano borbena, uz dosta taktitiziranja što se tiče sastava i neizvjesna. Domaćin je odlučujuću prednost ostvario u prvom bloku, koju je sačuvao do kraja. Kuglačice Osijeka su ponovo tijesno poražene. Bod je, kao i u Rijeci, bio dostižan. Kandit je izgubio kod Poštara 5-3.

Tanja Tokić i Višnja Dragičević
Mogući sestrinski (djevojački Šarić) duel u subotu
Tromeč Split - Osijek za kraj
Posljednje prvoligaško kolo prvog dijela prvenstva donosi trostruki ogled splitskih i osječkih prvoligaša i prvoligašica.

Danas samo Mušanić preko 600
Završen je prvi nastup pojedinačnog prvenstva županije. Večeras u Đakovu samo je Mario Mušanić išao preko 600 i uspio se ubaciti u posljednji turnus drugog nastupa, koji se igra u nedjelju od 10 sati.

  prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!