gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće
 
2018 Uskrs milenijska
Uskrsni turnir

Sretan Uskrs
Završnica Lige prvaka
Predstojeći Uskrsni vikend donosi i završnicu Lige prvaka. Domaćin završnice, u kojoj nema hrvatskih predstavnika, je Bamberg. Danas je na Pampasu druženje, u sklopu kojeg se igra kuglački turnir. Početak je u 17 sati.

KK Monte-mont
Vice-prvaci 2. HL i polufinalisti kupa
Domaćini izborili finale
U Belišću je domaći Željezničar pobjedio osječki Monte-mont i plasirao se u finale kupa Regije Istok, gdje ih čekaju Nove nade iz Požege. Finale se igra u Požegi u utorak, 3. travnja 2018.g., sa početkom u 17:30 sati. U tijeku su prijave za Uskrsni turnir i osječku gradsku ligu, a objavljen je i raspis za turnir u Pakracu.

Uskrsni turnir 2018 - plakat
Prijave još dva dana
Do četvrtka se primaju prijave za Uskrsni turnir, koji će se održati u petak, 30. ožujka 2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 17 sati.

2018. ŽKK Obrtnik NG Pobjednice kupa
Naslov domaćim igračicama
Kuglačice Obrtnika iz Nove Gradiške osvojile su kup Regije Istok. U finalu su pobjedile imenjakinje iz Slavonskog Broda. Na kraju je to izgledalo relativno uvjerljivo, iako su Brođanke dugo vodile. Presudilo je zadnje čišćenje u drugom bloku, kada je Marija Gašparović pretekla Gordanu Jagar i izjednačila na 2-2. Kod gošći se osjetilo neigranje Ivane Majić.

Nove nade u finalu kupa Regije Istok
Finale kupa Regije Istok za muškarce i ove godine igrat će se u Požegi. Trećeligaš Nove nade iz Požege pobjedio je b-ligaša, đakovačku Fortunu, i izborio nastup u finalu. Drugog finalistu saznat ćemo u srijedu, po završetku belišćanske utakmice Željezničar - Monte-mont, koja se igra sa početkom u 17 sati. Finale žena igra se sutra (ponedjeljak) u Novoj Gradiški, sa početkom u 18 sati.

KK Osijek II - prvaci 3. HL OS 2018
Posljednje kolo
Kandit dočekuje Poštara na Pampasu, dok Osijek i Osijek 97 igraju na Poljudu.

Finale u Novoj Gradiški
Finale u Novoj Gradiški
Djelatnik sportske dvorane Jug II, Vlado Terzić, žrijebao je domaćina finala kupa Regije istok za žene. I donio je sreću Novogradiščankama. Finale će se odigrati u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine u Novoj Gradiški, sa početkom u 18 sati.

Tromeč Split - Osijek za kraj
Uprkos preporuci da se ne putuje prema Dalmaciji i obratno, tri kombija će vjerojatno na put. U posljednjem kolu kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Splita, kuglači Osijeka kod Mertojaka, dok splitski Poštar dolazi u goste Kanditu. Kod muškaraca se sve zna, nositelji trofeja kao i novi b-ligaši. Kod žena Istra se može još domoći drugog mjesta, koje trenutno drži Admiral i kojemu u goste dolaze prvakinje. U drugu ligu će Vrbovsko i po svemu sudeći Osječanke. ENDI-Tekstilac ima bod više i domaću utakmicu protiv Vrbovskog, dok Osječanke gostuju u Splitu, odakle su bod(ove) odnosile samo tri prvoplasirane ekipe.

Iznenađenje u Đakovu
Kuglačice Obrtnika iz Nove Gradiške pobjedile su sinoć u Đakovu domaće kuglačice rezultatom 5-3 i izborile nastup u finalu kupa Regije Istok, gdje ih čekaju imenjakinje iz Slavonskog Broda. Žrijeb domaćinstva obavit će se u prostorijama Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije danas u 9 sati.

  prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!