prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće

Ipak se kreće
Prema za sada neslužbenim informacijama, od idućeg tjedna pojedini klubovi moći će početi s treninzima, po strogo kontroliranim uvjetima. O pojedinostima naknadno.

Kuglana Pampas
U iščekivanju nastavka sezone
Dok nestrplivo čekate dobre vijesti o nastavku aktivnosti prekratite vrijeme vježbanjem i uživanjem u kuglačkim majstorijama. Definitivno je da na Veliki petak neće biti turnira.

Sretan Uskrs

Plakat-za-javne-prostore-B1-COVID-19_HR-ENG.jpg
Do daljnjega i bez treninga
Osječke kuglane Pampas i HŽ, kao i belišćanska i đakovačka, biti će zatvorene do daljnjega te neće biti treninga za korisnike tih objekata.

ODGAĐAJU SE SVA KUGLAČKA NATJECANJA DO DALJNJEGA
Zbog novonastale situacije s korona virusom donosi se odluka da se odgađaju sva kuglačka i bowling natjecanja do daljnjega. Odluka stupa na snagu odmah te ista vrijedi za sve stupnjeve natjecanja (županijska, regionalna i državna) i sve discipline natjecanja (KUP, Prvenstva RH itd.). Utakmice se ne smiju igrati ni uz suglasnost oba kluba. Odluku o nastavku prvenstva donijet će se po smirivanju situacije.

9. Memorijalni kuglački turnir "DUBRAVKA VUKA - DUCA"
9. Memorijalni kuglački turnir "DUBRAVKA VUKA - DUCA" održat će se 06.04.2020. na kuglani HŽ.

Uskrsni turnir 2020 - plakat.jpg
Osijek - Uskrsni turnir i gradska liga
Najavljujemo skorašnji Uskrsni turnir (10.04.2020.) na kuglani Pampas, kao i početak gradske lige u disciplinama 4x120 hitaca i narodni način.

Kup Regije Istok
Poznati su termini odigravanja polufinalnih utakmica kupa Regije Istok u obje konkurencije. U četvrtak, 12. ožujka, od 18 sati u Novoj Gradiški igraju istoimeni domaćin i Đurđenovac. Drugo polufinale između Novih nada i osječkog Željezničara igra se sedam dana kasnije, 19. ožujka, sa početkom u 17 sati. Polufinale žena igra se ovog vikenda. U subotu od 11 sati igraju Pitomača i Obrtnik Slavonski Brod, dok sutradan u Virovitici igraju Sloboda-Tvin i Obrtnik Nova Gradiška, sa početkom u 14 sati.

Crna subota za osječke prvoligaše
Sva četiri osječka prvoligaša poražena su u jučerašnjim utakmicama. Poraz Osijeka protiv Velebita znači napuštanje prvoligaškog društva nakon 28 godina neprekidnog sudjelovanja. Poraz Kandita u Koprivnici vjerojatno znači i definitivno odustajanje od trke za naslov i povratka u A-ligaše. Zrinskom poraz protiv Đurđenovca znači nastavak grčevite borbe za opstanak u B-ligašima. Jedino kuglačice Osijeka 97 neće osjetiti posljedice tijesnog poraza protiv Podravke, obzirom da su Karlovčanke porazom u Splitu i teoretski izgubile šansu da ih dostignu na tablici. U Ozlju i Slavonskom Brodu danas igraju juniorski parovi za naslov državnih prvaka.

prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće