gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
Osijek-SURKOS
Promjena termina finala gradske lige
Zbog plasmana osječkih prvoligaša u četvrtfinale kupa RH (sastaju se međusobno 3. lipnja 2017. na kuglani "HŽ" u Osijeku), pomjera se termin finala gradske lige u disciplini 4x120 hitaca, za četvrtak, 1. lipnja. Finale u narodnom načinu igrat će se u petak, 2. lipnja, sa početkom u 19 sati.

SP Dettenheim 2017. - zlato za Hrvatsku
Reprezentacija Hrvatske osvojila je ekipnu zlatnu medalju u konkurenciji mlađih juniorki.

ŽKK Osijek 97
Povratnice u 1. HL
I porazom u 1. HL
Kuglačice Osijeka 97 porazom su završile kvalifikacije za 1. HL. Kuglačice ENDI-Tekstilca bile su iznimno raspoložene u subotu navečer i postigle najbolji rezultat u kvalifikacijama, ali to im nije bilo dovoljno da se izbjegne posljednje mjesto.

Dario Radoš
Jedini osječki kuglač u Dettenheimu.
SP Dettenheim 2017.
Današnjim otvaranjem pojedinačnog svjetskog kupa za igrače do 14 godina (18 sati) počinju dani kuglanja u njemačkom Dettenheimu. Subota i nedjelja rezervirani su za natjecanje najmlađe kategorije. Od ponedjeljka startaju mlađe juniorke i juniori, a iduće subote kreću seniorke odnosno u nedjelju seniori, na 7. ekipnom svjetskom prvenstvu. Polufinalni i finalni dvoboji na rasporedu su u subotu, 27. svibnja.

GL Belišće proglašenje
Završnica belišćanske gradske lige
Šesta sezona Gradske kuglačke lige počela je 27. studenog 2016. godine, a završava danas, 11. svibnja 2017. Završnica (finalni nastup i proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca) je uklopljena u proslavu Dana grada Belišća i obilježavanja Europskog grada sporta za 2017. godinu. Organizator natjecanja je Kuglački klub Belišće uz pokroviteljstvo Zajednice športskih udruga grada Belišća, dok je osnivač i voditelj Lige Jasenko Kardum „Gašo“

GL Đakovo - kraj
Završnica đakovačke gradske lige
U Đakovu je jučer odigrana revijalna utakmica između prvaka Libra i selekcije gradske lige, nakon koje je uslijedila podjela trofeja za sezonu 2016.-2017.

Osijek 97 i Vrbovsko
Novi prvoligaši
Osječanke prvoligašice
Vrbovsko je danas pobjedilo ENDI-Tekstilac iz Zagreba i izborilo plasman u 1. HL za žene. To je rezultat koji je odgovarao i kuglačicama Osijeka 97, koje su na taj način osigurale status prvoligašice prije posljednjeg kvalifikacijskog kola, u kojem gostuju kod trećeplasiranih Zagrepčanki.

Najstariji
Veterani na Pampasu
Natjecanje počinje u 10 sati. Objavljivat će se rezultati nakon svakog bloka.

HOPS
HOPS pobjednik
Ekipa HOPS-a pobjednik je 1. memorijala "Ivan Grahovac - Grašak", koji je sinoć održan na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Druga meč lopta za Osječanke
Utakmica 5. kola kvalifikacija za ulazak u 1. HL žena, u kojoj se u subotu u Vrbovskom sastaju istoimeni domaćin i zagrebački ENDI-Tekstilac, mogla bi razriješiti sve dileme oko novih prvoligaša. Ali i totalno zakomplicirati situaciju. Osječankama igra svaki rezultat osim neriješenog. Ako do toga dođe onda bi same odlučivale o svojoj sudbini u posljednjem kolu u Zagrebu.

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!