gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
KK Tramvaj
U prigodi za preuzimanje liderske pozicije
Derbi na Grmoščici, ali i na Pampasu.
Derbi 14. kola kod muškaraca igraju Grmoščica i Mertojak, utakmica u kojoj može pasti odluka o drugom mjestu. Osijek gostuje u Splitu kod Poštara, a Kandit dočekuje Bjelovara. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Vrbovskom. U slučaju poraza šanse za opstanak bile bi svedene na minimum.

Mihaela izvukla Viroviticu
Polufinala u Virovitici i Belišću
Večerašnjim žrijebom, održanom na kuglani Pampas, određeni su domaćini preostalih polufinalnih utakmica kupa Regije Istok. Sloboda-Tvin i Obrtnik iz Slavonskog Broda igrat će u Virovitici, a belišćanski Željezničar kod kuće čeka pobjednika iz susreta Monte-mont - Pakrac.

Kup Regije Istok
Na kuglani "Pampas" večeras će se, sa početkom u 20 sati, obaviti žrijeb domaćinstava polufinalnih utakmica kupa Regije Istok. Od poznatih polufinalista domaćinstvo su već osigurali kuglačice Đakova u susretu protiv Obrtnika iz Nove Gradiške (žrijeb od 25.11.2017. u Požegi) te kuglači Novih nada protiv pobjednika susreta Đurđenovac-Fortuna (klub iz nižeg ranga natjecanja).

Darko Zovko
Najbolji igrač večerašnje utakmice
Nove nade u polufinalu
Požeški trećeligaš Nove nade obilato koristi igranje kup utakmica na domaćoj kuglani, pa su tako uvjerljivo nadmašili osječkog drugoligaša Zrinski Pivovaru i izborili polufinale. Polufinale su dohvatile i kuglačice Obrtnika iz Slavonskog Broda, koje su pobjedile Pitomaču.

2018 par m prvoplasirani
Radoš i Liović obranili naslov
Na Pampasu je održano parovno prvenstvo Regije Istok za muškarce. Dario Radoš i Mario Liović su obranili naslov. Pet prvoplasiranih stječe pravo nastupa na prvenstvu RH.

Subota
Igra se Liga prvaka. U subotu od 16 sati nastupaju dva para na prvenstvu Regije Istok. Ostali na staze izlaze u nedjelju.

Milan Lončar
Najbolji pojedinac susreta sa 557 čunjeva
Belišćanski Željezničar prvi polufinalist
Pobjedom nad kuglačima Broda belišćanski Željezničar postao je prvi polufinalist kupa Regije Istok. Protivnik u polufinalu biti ćemu pobjednik susreta Monte-mont - Pakrac.

Mario Liović-Dario Radoš
U nedjelju brane naslov
Najava vikenda
Prvoligaši imaju posljednju pauzu prije završnih 5 kola. Igraju se uzvratne utakmice Lige prvaka. Jedini hrvatski predstavnik Zaprešić lovi pobjedu protiv Podbrezove od najmanje 5-3, pri čemu ne bi smio izgubiti više od 7,5 setova.

Večeras skupština županijskog saveza
Večeras će se održati redovna izvještajna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije, na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati,

Subota

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!