gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
Odlazi stara garda
U Splitu je danas sahranjen Marin Lukas (r. 1932.), jedan od posljednjih Mohikanaca iz generacije splitskih kuglačkih "romantičara".

Obitelj na kuglani Plakat
U očekivanju prijava
Obiteljski turnir igra se u petak, 29. prosinca. Prijave se primaju do srijede, 27. prosinca.

Robert Marić i sin Sven
Robert Marić, najbolji pojedinac sinoćnje utakmice u Vukovaru
Slavonac izborio 1. kolo Kupa Regije Istok
Sinoć su u Vukovaru kuglači Slavonca iz Bukovlja pobjedili domaći Vodovod GV i izborili nastup u 1. kolu Kupa Regije Istok, u kojem će biti domaćini B-ligašu Đurđenovcu.

ŠUS Svjetlost u Kragujevcu
Svjetlost prva u Kragujevcu
Slijepi i slabovidni kuglači osječke "Svjetlosti" osvojili su 1. mjesto na 3. međunarodnom turniru za slijepe "Zlatna kugla" Čačak, koje je u subotu održano u Kragujevcu. U konkurenciji sa još 6 ekipa iz Rijeke, Kranja, Sarajeva, Beograda i Čačka Osječani su sa ukupno 1837 čunjeva osvojili 1. mjesto.

Mario Liović prvak RH
Mario zatvorio krug
Mario Liović i Ana Jambrović osvojili su naslove pojedinačnih prvaka Hrvatske.

Finale Bolanča - Liović
Mario Liović je sjajnim nastupom u polufinalu (682) pobjedio Hrvoja Marinovića i izborio nastup u finalu pojedinačnog prvenstva RH. Protivnik mu je Luka Bolanča, koji je za 9 čunjeva nadmašio Branka Bogdanovića. U ženskom finalu igrat će Tihana Čavlović i Ana Jambrović.

Subota na Grmoščici
Današnja događanja na kuglani "Grmoščica" u Zagrebu možete uživo pratiti putem stranice HKS-a.

Prvoplasirani sa prvenstva Regije
Rupčić i Liović u završnici, Tutnjević otpao za 4 čunja
Slijedi završnica
Nastupajući vikend igraju se posljednja kola u regionalnim ligama te završnica pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Kod žena plasman u završnicu izborila je Margita Pačarek. U osmini finala čeka je Zagrepčanka Tihana Čavlović. Među šestero slavonskih predstavnika nema branitelja naslova Maria Mušanića. Uspiju li kojim slučajem svi proći osminu finala imali bi čak tri slavonska obračuna u četvrtfinalu. No, o tom potom.

KK Poštar Split
60 godina KK Poštar
Kuglački klub "Poštar" Split slavi 60 godina uspješnog djelovanja. Svečana proslava održat će se danas (srijeda) u prostorijama Olimp centra u Splitu, sa početkom u 18 sati.

PRIVITCI:
Čestitka
Zajednička
Grickov memorijal
Ugodno druženje u Đakovu, koje je počelo u 17 sati posjetom grobu Ivice Grizelja, polaganjem cvijeća, palenjem svijeća i molitvom, nastavljeno je od 18 sati na kuglani "Fortuna". Gledatelji su uživali u majstorijama dvojice osječkih Maria te domaćeg igrača Karla Šipoša. Vrlo dobro su odigrali Zdravko Kurtović i Srećko Vuka.

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!