prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće

Pojedinačno-muškarci-prvoplasirani
Dalija Perković i Mario Mušanić prvaci Regije
Dalija Perković osvojila je prvo mjesto na prvenstvu Regije Istok, ispred Ivane Majić i Julije Horvat. Na državno će još Maja Biželj. Mario Mušanić je osvojio naslov u konkurenciji muškaraca, ispred Daria Radoša i Maria Liovića. Kako Mario brani naslov prvaka RH, na prvenstvo će igrači plasirani do 11. mjesta, listu zaključuje Marko Tomić.

Igraju se utakmice Lige prvaka. U Regiji Istok kuglačice i kuglači bore se za plasman na pojedinačno prvenstvo Hrvatske. Prvi nastup kuglačice su u Đakovu, a kuglači u Osijeku.

Zanimljiv vikend pred nama
A-ligaši su odradili prvi dio prvenstva. Nastupajući vikend donosi utakmice prvog kola Lige prvaka, a na regionalnom nivou igraju se kvalifikacije za plasman na pojedinačno državno prvenstvo.

Završnica kod A ligaša
Prvoligaši igraju posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva, s tim da su đakovačke i osječke kuglačice svoju međusobnu utakmicu odradile prije 40-ak dana. Kuglači Osijeka u Šibeniku igraju derbi začelja, dok je veliki derbi u Zaprešiću, gdje gostuje Mertojak. Prvi puta u novijoj povijesti međusobnu ligašku utakmicu igraju B-ligaši Kandit i Zrinski Pivovara.

Večeras Monte mont - Osijek II
Večeras se na Pampasu odigrava utakmica 7. kola 2. HL Regije Istok za muškarce između Monte monta i Osijeka II. Početak je u 20 sati.

Kup Regije 2019 Ž - pobjednice
Kup Regije Istok za 2020.
U Kupu Regije Istok za 2020. godinu sudjelovat će 19 muških i 4 ženske ekipe. Mogućnost slobodne prijave iskoristili su KK Vodovod GV Vukovar i KK Požega. Javni žrijeb obavit će se u subotu, 23. studenoga 2019. godine u 17 sati na kuglani Pampas u Osijeku, za vrijeme održavanja pojedinačnog prvenstva Regije Istok za muškarce. Naslove brane kuglačice Obrtnika iz Slavonskog Broda i Novih nada iz Požege.

Prvoplasirani
Mario Liović prvak županije
Na Pampasu je odigran II. nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred klupskih kolega Daria Radoša i Maria Mušanića.

Ključne utakmice Osječana
Važne utakmice su pred osječkim prvoligašima. Osijek dočekuje Bjelovara, s kojim je uvijek bilo neizvjesno na Pampasu, dok kuglačice Osijeka 97 dočekuju Karlovac, poznanice iz kvalifikacija. Domaćinima su bodovi neophodni za očuvanje prvoligaškog statusa. Đakovčanke gostuju u Splitu.

prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće