prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće

Dvostruki ogled Osijek - Split na Pampasu
Na Pampasu se ove subote igraju čak 4 utakmice. Kuglački maraton otvaraju kuglačice Osijeka 97 i Splita. Nakon toga slijedi muški dio osječko-splitskog duela, Osijek protiv Mertojaka. Potom su na programu b-ligaši Zrinski Pivovara i Elektra iz Križevaca, da bi dan zaključili Monte mont i Silos. Kuglačice Đakova gostuju u Zagrebu kod Admirala. U Đakovu je dvostruki b-ligaški program. Fortuna dočekuje Podravku, a Đurđenovac Kandita.

Produljeni vikend
Predstojećeg vikenda u Zaboku i Novskoj održava se pojedinačno prvenstvo RH za mlađe juniorke i mlađe juniore. Zbog tog natjecanja već danas u Novoj Gradiški utakmicu 13. kola igraju drugoligaši Nova Gradiška i Zanatlija. Pažnju privlači subotnji dvostruki ogled osječkih i splitskih prvoligaša na Pampasu.

Nedjelja

Svi u pogonu
Nastavljaju se ligaška natjecanja, kako na domaćem tako i na međunarodnom planu. Igraju se 1. utakmice 2. kola Lige prvaka. Suparnici hrvatskih predstavnika su respektabilne ekipe, ali ne i nepremostive. Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Zagreba, dok Đakovčanke dočekuju Istru. Kandit je domaćin Lepoglavi, Đurđenovac gostuje u Novskoj, Zrinski Pivovara u Koprivnici i Fortuna kod Obrtnik Torbara.

Štefica sretne ruke za Novu Gradišku
Štefika Pofuk, kuglačica ŽKK Osijek 97, žrijebala je večeras domaćina četvrtfinalne utakmice kupa Regije Istok KK Nova Gradiška-KK Šećerana Viro. Bila je sretne ruke za kk Novu Gradišku.

Kup Regije Istok za 2020.
Poznati su svi četvrtfinalisti kupa Regije Istok za muškarce za 2020.-u godinu. U subotu su plasman izborili Nova Gradiška, Šećerana Viro, Željezničar Belišće, Nove nade, Zanatlija, Željezničar Osijek i Kandit, dok je posljednje slobodno mjesto sinoć izborio Đurđenovac.

Prijave za parove
Na kuglani Pampas u razmaku od 14 dana održat će se tri natjecanja u konkurenciji parova. Na nivou županije muškarci igraju 16. veljače. Nakon toga slijede regionalna natjecanja, za žene 23. veljače, a za muškarce 1. ožujka 2020. godine.

Zanatlija i Mlaka obranili naslove
juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda i juniorke riječke Mlake obranili su naslove ekipnih prvaka RH. Juniori Osijeka su četvrti, Đurđenovca 13, dok su juniorke Osijeka 97 i Đakova zuzele 10. odnosno 11. mjesto.

prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće