gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
Prvoplasirani sa prvenstva Regije
Rupčić i Liović u završnici, Tutnjević otpao za 4 čunja
Slijedi završnica
Nastupajući vikend igraju se posljednja kola u regionalnim ligama te završnica pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Kod žena plasman u završnicu izborila je Margita Pačarek. U osmini finala čeka je Zagrepčanka Tihana Čavlović. Među šestero slavonskih predstavnika nema branitelja naslova Maria Mušanića. Uspiju li kojim slučajem svi proći osminu finala imali bi čak tri slavonska obračuna u četvrtfinalu. No, o tom potom.

KK Poštar Split
60 godina KK Poštar
Kuglački klub "Poštar" Split slavi 60 godina uspješnog djelovanja. Svečana proslava održat će se danas (srijeda) u prostorijama Olimp centra u Splitu, sa početkom u 18 sati.

PRIVITCI:
Čestitka
Zajednička
Grickov memorijal
Ugodno druženje u Đakovu, koje je počelo u 17 sati posjetom grobu Ivice Grizelja, polaganjem cvijeća, palenjem svijeća i molitvom, nastavljeno je od 18 sati na kuglani "Fortuna". Gledatelji su uživali u majstorijama dvojice osječkih Maria te domaćeg igrača Karla Šipoša. Vrlo dobro su odigrali Zdravko Kurtović i Srećko Vuka.

Obitelj na kuglani 2017.
Obitelj na kuglani 2017.
Kuglački turnir "Obitelj na kuglani" održat će se u petak, 29. prosinca 2017. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Ivica Grizelj-Gricko (1953.-2010.)
Sedam godina bez Gricka
Prođe i sedma godina od prerane smrti Ivice Grizelja, popularnog Gricka. Memorijalni kuglački susret održat će se sutra (ponedjeljak), na kuglani "Fortuna" u Đakovu, sa početkom u 18 sati. Sudionici se tradicionalno okupljaju u 17 sati na đakovačkom groblju.

DG 2017 - prvoplasirane ekipe
Dominacija Kandita
Kuglači Kandita obranili su naslov pobjednika turnira povodom Dana grada Osijek. Osim toga osvojili su i većinu pojedinačnih medalja. U Slavonskom Brodu je odigrano pojedinačno prvenstvo RH za junior. Naslov je osvojio Tomislav KERHIN iz zagrebačkih Ponikva, dok je najbolji Slavonac bio Matija TUTNJEVIĆ na 4. mjestu. Kod juniorki najbolja je bila Klara SEDLAR iz zagrebačkog Admirala. U Ligi prvaka prolaz u drugo kolo od hrvatskih klubova izborio je samo Zaprešić.

Subota
Igraju se uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka, utakmice regionalnih liga te pojedinačno prvenstvo RH za juniore i juniorke.

Vikend Lige prvaka
Sutra se igraju uzvratne utakmice Lige prvaka. Hrvatski predstavnici u muškoj konkurenciji gostuju. Zaprešić u Poljskoj brani prednost od 7-1 iz prve utakmice, dok Mertojaka čeka teško gostovanje u Szegedu, gdje mora tražiti pobjedu od barem 5-3 uz 16 osvojenih setova, za eventualni prolaz. Kuglačice Mlake dočekuju Triglav iz Kranja. Za prolazak im treba 6 poena i 15,5 setova. Juniori i juniorke bore se za naslove pojedinačnih prvaka. Igraju se i redovna ligaška natjecanja, od 1. B do nižih liga. U Osijeku je u nedjelju turnir povodom Dana grada.

Dan grada 2015 - prvoplasirani
Prijave još samo u utorak
Tradicionalni turnir povodom Dana grada Osijeka odigrat će se u nedjelju, 10. prosinca, na kuglani "Pampas". Prijave se primaju još samo sutra. Obavijest za sve nostalgičare: Počeo je turnir u Ozlju u disciplinama 200 hitaca za muškarce i 100 hitaca za žene.

Sedmorka u završnici
Margita Pačarek kod žena te Mario Liović, Darko Zovko, Željko Rupčić, Željko Biloš, Dario Radoš i Marinko Matić kod muškaraca, slavonski su predstavnici koji su izborili nastup u završnici pojedinačnog prvenstva RH, koje se za 14 dana igra u Zagrebu, na kuglani "Grmoščica".

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!