gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće
 
Pecs-Osijek
Detalj sa lanjskog susreta
Osijek-Pečuh po 42.-i put
U subotu, 18. kolovoza 2018.g., održat će se tradicionalni susret kuglačkih selekcija gradova prijatelja Osijeka i Pečuha. Susreti su počeli sad već davne 1979. godine, a ovaj predstojeći biti će 42.-i po redu. Snage će ogledati muške selekcije (od 12 sati), nakon dvije godine pauze i ženske selekcije (od 10 sati), a po drugi puta i selekcije rekreativaca (od 14 sati), svi u disciplini 6x120 hitaca. Završnica jednodnevnog druženja rezervirana je za natjecanje u sprintu (3 hica u pune) za žene, muškarce te one koji nisu baš u nekom treningu posljednjih godina.

Osijek-Apatin
Osijek - Apatin 3-5
Gosti iz Apatina pobjedili su kombiniranu momčad domaćina. Za Osijek su nastupili: Majerus -518, Horžitzky - 511, Rukavina - 547, Tutnjević - 614, I.Pofuk - 542 i Vidaković - 523. Najbolji kod gostiju Milan Štulić - 585.

Osijek u Apatinu
Kuglači Osijeka nakon dva tjedna kuglačkih treninga sutra igraju i prvu prijateljsku utakmicu. Gostovat će u Apatinu, kod istoimenog novog srpskog prvoligaša. Početak utakmice predviđen je za 14 sati. Uzvrat je u nedjelju na Pampasu, sa početkom u 16 sati.

Prvi trening 25-07-2018
Prvo okupljanje
Kuglači Osijeka odradili su prvi trening u novoj sezoni. Trkački i malonogometni trening odrađen je na Srednjiki. Za 50-ak dana čeka ih prva prvenstvena utakmica, a 20-ak dana poslije i nastup na NBC pokalu u susjednom Apatinu.

Seminar i licenciranje u Osijeku
Seminar i licenciranje za suce, predstavnike klubova i trenere održat će se u nedjelju, 26.08.2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 9 sati. Seminaru su obvezni prisustvovati svi suci koji sude IV. stupanj natjecanja, svi suci koji produžuju licencu ili polažu za višu kategoriju, kao i predstavnici i treneri klubova IV. stupnja natjecanja. Preporuka je da seminaru prisustvuju i ostali suci te predstavnici ostalih klubova.

Prijelazni rok
Završen je prijelazni rok za kuglačice i kuglače. Žrijebani su i startni brojevi u svim ligama. Prvoligaši startaju 15. rujna. U 1. kolu osječko-zagrebački duel, Osijek dočekuje Grmoščicu, Kandit gostuje kod Medveščaka 1958. Gradski derbi je u 3. kolu, što će Osijeku ujedno biti i generalka za NBC Pokal u Apatinu. Đakovčanke kreću sa dvije domaće utakmice, protiv Rijeke i Istre.

Svjetlost
Svjetlost pobjednik
Slijepi i slabovidni kuglači osječke Svjetlosti ekipni su pobjednici 10. memorijalnog turnira Stjepan Jurčević, koji je danas odigran na kuglani "Pampas" u Osijeku.

PRIVITCI:
Ekipno
Pojedinačno
plakat kuglanje
Slijepi na Pampasu
U subotu se na kuglani Pampas održava 10. međunarodni kuglački turnir za slijepe i slabovidne "Memorijal Stjepana Jurčevića", u organizaciji ŠUS "Svjetlost". Na turniru će sudjelovati 47 kuglača iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Dio sudionika u nedjelju će se ogledati i u bowlingu, u TC "Portanova".

PRIVITCI:
RASPORED KUGLANJA
Profesor Vladimir Gjurčević (1933.-2018.)
Profesor drugi s lijeva, detalj sa posljednjeg natjecanja veterana na kojem je nastupio.
Ode nam profesor...
Napustio nas je profesor Vladimir Gjurčević, posljednjih godina redovni navijač i kibicer svih utakmica na Pampasu, uporni rekreativac (ne samo u kuglanju) i sudionik svih prigodnih turnira i veteranskih natjecanja, gdje je bio uvjerljivo najstariji. Sahrana je sutra (srijeda) na Aninom groblju u 11:40 sati.

KK Osijek - finalist kupa RH 2018
Prvacima i kup, Zagreb i Osijek prema Apatinu
Mlaka i Zaprešić su, nakon prvenstva, osvojili i kup RH. Osijek je ulaskom u finale ostvario plasman na NBC Pokal, dok su kuglačice Zagreba za to morale odigrati dodatnu utakmicu protiv Splita, kojeg su svladale 6-2.

  prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!