gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće
 
Prva meč lopta za Đakovčanke
Nastavlja se doigravanje za popunu 1. HL žena, u kojem nastupaju drugoligaške prvakinje. Kuglačice Đakova ponovo igraju kod kuće. Nakon Siscie u goste dolazi Karlovac. Pobjedom bi širom otvorile vrata 1. HL, obzirom da su Karlovčanke prvi susret izgubile od Siscie, i to kod kuće. Utakmica počinje u 14 sati. Sutra na Pampasu održava se turnir veterana na županijskom nivou. Ovog vikenda odigrava se završnica turnira u Pakracu i Novskoj, a u tijeku su kvalifikacije na turniru u Zaprešiću.

Pristigle 52 prijave
Za županijski turnir veterana prijavilo se 5 kuglačica i 47 kuglača. Turnir se održava na kuglani Pampas u subotu, 28. travnja, sa početkom u 10 sati.

Ivan Živković pobjednik Memorijala Mario Vinković
Ivan Živković pobjednik je VI. Memorijala Mario Vinković, koji je u ponedjeljak odigran u Đakovu. Grmoščica je protivnik Osijeku u četvrtfinalu kupa RH. Danas do 10 sati primaju se prijave za županijsko prvenstvo veterana.

Dario Radoš
Najbolji u Splitu
Prošao samo Osijek
Regija Istok u četvrtfinalu kupa RH ima će samo jednog predstavnika. Kuglači Osijeka su očekivano nadmašili Vrliku u Splitu, dok je Kandit pao protiv Mertojaka tek u posljednjim hicima. Bili su vrlo blizu SV-a. Kuglačice Osijeka 97 su slabo odigrale protiv Splićanki i zasluženo poražene.

DL 2018 osvajači trofeja
Pojedinačno divlje lige
U petak je na Pampasu održano pojedinačno natjecanje za sudionike divlje lige.

Kup RH
U subotu i nedjelju kreće deveto po redu izdanje ekipnog kupa RH za žene i muškarce. Osječki prvoligaši igraju protiv splitskih, Osijek 97 protiv Splita i Kandit protiv Mertojaka na neutralnoj kuglani u Ozlju, dok Osijek gostuje na Poljudu kod Vrlike. Regionalni pobjednici kupa igraju kod kuće, Nove nade protiv zagrebačkog Medveščaka 1958. i Obrtnik NG protiv Podravke. U tijeku su prijave za županijsko natjecanje veterana, kao i za turnire u Pakracu i Novskoj.

Iznenađenje na startu
Prvi dan gradske lige donio je veliko iznenađenje. Iako je poznato da rekreativci Zaštiteinspekta dobro igraju na kuglani "Grafičar", ipak se iznenađenjem može nazvati njihova pobjeda protiv Kandita. Zrinski je prema očekivanju dobio Dardu. U tijeku su prijave za žaupanijsko natjecanje starijih dobnih skupina.

Danas kreće gradska liga
Vikend je protekao u natjecanju najmlađih i najstarijih kuglača. Poslije prvog nastupa podmlatka u Zaprešiću, najbolji plasman ostvario je Patrik Kalinović (KK Osijek), u kategoriji do 10 godina. Trenutno drži drugu poziciju. Blizu medalji je i Fran Popović iz osječkog Željezničara. Najbolje plasirani veteran iz naše županije bio je Franjo Barišić (KK HT). Pobjedom u Karlovcu kuglačice Siscie širom su otvorile prvoligaška vrata, sebi ali i kuglačicama Đakova.

Prvoplasirani sa Uskrsnog turnira
Prvenstva najmlađih i najstarijih, kvalifikacije, turniri
Predstojeći vikend donosi nastup na državnom prvenstvu podmlatka u Zaprešiću i veterana u Ozlju. Nastavljaju se kvalifikacije za popunu 1. HL za žene, Đakovčanke su slobodne. U tijeku su turniri ili prijave za neke od njih. A danas se na "Pampasu" održava Uskrsni turnir u organizaciji Osijeka DL. U ponedjeljak kreće gradska liga Osijeka.

Uskrsni turnir Osijeka DL
Rekreacijska ekipa Osijek DL organizira Uskrsni turnir u disciplini narodni način. Turnir će se održati na kuglani "Pampas" u petak, 13. travnja, sa početkom u 17 sati.

  prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!