gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće
 
Ligaši miruju
Iako nema ligaških utakmica, za predstojeći vikend ne može se reći da će biti nezanimljiv.

Poveli Radoš - Liović
Večeras je započelo parovno prvenstvo Regije Istok za seniore. U ranijem terminu, zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša, odigrala su dva domaća osječka para. Dario Radoš i Mario Liović bili su uspješniji od Željka Rupčića i Daria Šipala i trenutno vode, sa dosta respektabilnih 1220 čunjeva, što im gotovo sigurno osigurava plasman na državno prvenstvo.

Dario Radoš
Parovi Regije
Parovno prvenstvo Regije Istok održat će se na kuglani Pampas u Osijeku. U subotu su na programu muškarci, a u nedjelju žene. Zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša (juniorski pojedinačni svjetski kup u Straubingu), par KK Osijeka nastupit će već sutra, sa početkom u 18 sati. Parirat će im jedan od plasiranih parova KK Kandita. Preostalih 14 parova igra u subotu.

Milenko Nikolić - 637
Uspješni osječki drugoligaši
Dobar vikend za osječke drugoligaše. Monte-mont je u Belišću iznenadio vodećeg Đurđenovca, u susretu u kojem je Zoran Prodanović u momentima podsjetio na svoje najbolje dane. U Osijeku je briljirao Milenko Nikolić (637) i dovukao pivarce do pobjede protiv Silosa, u meču gdje Silosu bod nije bio daleko. Kuglačice Osijeka 97 tek su u predzadnjem setu osigurale važnu pobjedu u Virovitici i povećale prednost na tri boda u odnosu na drugoplasirane Đakovčanke, koje su tijesno poražene u Slavonskom Brodu.

Hrvoje Harkanovac
Uspješno asistirao za Darijevu drugu titulu.
Dario i Hrvoje prvaci Hrvatske
Juniorski par KK Osijeka, Dario RADOŠ i Hrvoje HARKANOVAC, osvojio je naslov prvaka Hrvatske, na prvenstvu održanom jučer u Zaprešiću. Vrlo dobri su bili i Matija Tutnjević i Niko Bogdanović, koji su osvojili 5. mjesto. Kod djevojaka slavio je par Mlake, Ana Jambrović i Milana Pavlic.

KK Poštar Split
Gosti na Pampasu
Veliki derbi u Splitu
U Splitu igraju Mertojak i Zaprešić. Pobjednik je moguće i budući prvak Hrvatske. Kandit protiv Poštara lovi bodove za mirniju završnicu, Osijek u Bjelovaru pokušava spasiti izlazak u Europu.

Završnica prvenstva parova
Na Pampasu se od 10 do 15 sati odigrava završnica parovnog prvenstva Osječko-baranjske županije. U Đakovu i Belišću igraju se posljednje drugoligaške utakmice 11. kola.

Subota
Igra se liga prvaka, parovno županije i ligaške utakmice (osim 1. HL). BAMBERG - ZAPREŠIĆ 1-7.

Savez promijenio kralja
Kancelarija Saveza preseljena je iz Ulice kralja Zvonimira u Ulicu kralja Petra Svačića broj 67, u sportsku dvoranu Jug II.

Matija Tutnjević i Zvonimir Horžitzky
Lanjski pobjednici parovnog prvenstva
Liga prvaka, prvoligaši miruju
Sutra se igraju prve utakmice 2. kola Lige prvaka, stoga prvoligaši imaju pauzu. Zaprešić gostuje u Bambergu, a Riječanke dočekuju Rumunjke. U Đakovu regionalni derbi igraju B-ligaši Fortuna i Pakrac. Osječki Željezničar gostuje u Velikoj Gorici, a belišćanski imenjak u Varaždinu.

  prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE: