prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće

Završni vikend
U nedjelju ćemo saznati tko su novi pojedinačni prvaci Hrvatske u kuglanju. Završnica je u Varaždinu. Mjesto među 16 u muškoj i ženskoj konkurenciji izborili su Julija Horvat (ŽKK Đakovo) te Mario Liović, Mario Mušanić, Ivan Pušić, Dario Radoš i matija Tutnjević (KK Osijek). Obzirom na žrijeb Osijek će imati dvojicu igrača u četvrtfinalu. Igra se i posljednje kolo u 2. i 3. HL te treća utakmica pretkola kupa Regije Istok.

Večeras skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza grada Osijeka održat će se večeras na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18 sati.

Danas nastavak kupa
Sinoć su kuglači Broda pobjedom nad požeškim Obrtnikom ostvarili plasman u osminu finala kupa Regije Istok,gdje ih čeka gostovanje kod belišćanskog Željezničara. Večeras se u Požegi sastaju Požega i Nova Gradiška.

Danas starta kup Regije Istok
Večeras u Slavonskom Brodu prvu utakmicu pretkola kupa Regije Istok igraju domaći Brod i požeški Obrtnik. Početak je u 18:30 sati.

Šestorka izborila završnicu
Petorica igrača Osijeka te Julija Horvat (ŽKK Đakovo) izborili su završnicu pojedinačnog prvenstva RH. Dalija Perković ostala je kretka 2 čunja.U osmini će međusobno igrati Osječani, Mario Mušanić protiv Daria Radoša, te Mario Liović protiv Matije Tutnjevića. Protivnik Ivana Pušića bit će Bojan Vlakevski. Julija Horvat igra protiv Ane Jambrović.

U Varaždinu je prvi dan kvalifikacija na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce.

Mario Mušanić
Branitelj naslova
Mario Mušanić i Tihana Čavlović brane naslove prvaka
U subotu i nedjelju u Varaždinu se odigrava prvi, kvalifikacijski krug, pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Među 64 plasiranih je i 15 Slavonaca (11 muškaraca i 4 žene). Naslove prvaka brane Tihana Čavlović i Mario Mušanić.

Gricko 2019 - sudionici
Grickov memorijal
Kvalitetni nastupi Tomislava Dumančića i Karla Šipoša, odlični dvojice Maria i vrhunski švargl Ivana Perkovića. Naravno, uz ugodno druženje, bio je to još jedan dan uspomena na nezaboravnog Gricka.

Danas dvije prvenstvene utakmice i memorijal
U Đakovu u 17 sati počinje memorijalna utakmica u znak sječanja na ivicu Grizelja - Gricka. U isto vrijeme u Belišću prvenstvenu utakmicu odigrat će drugoligaši Željezničar i Zanatlija. U Osijeku od 20 sati igraju Osijek II i Nove nade.

VPG Bačka Topola plakat.jpg
Turnir u Bačkoj Topoli
Atraktivni turnir s bogatim nagradnim fondom održava se ovog mjeseca u Bačkoj Topoli.

prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće