prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće

Đurđenovac-Osijek
Osijek bolji u derbiju
Derbi u Đurđenovcu pripao je gostima, a samim time i vodstvo na tablici. O jesenskom prvaku odlučit će se u posljednjem kolu, kada nas očekuje gradski derbi na Pampasu.

Pojedinačno u Đakovu i Osijeku
Pojedinačno prvenstvo županije za muškarce održat će se u Đakovu i Osijeku, 29.11. i 06.12.2020. godine. Rok za prijavu: 23.11.2020.

Derbi u Đurđenovcu
Središnji kuglački događaj u našoj županiji svakako je utakmica u Đurđenovcu, gdje sutra gostuje Osijek. Biti će to susret dvije trenutno prvoplasirane ekipe u 1.B HL "sjever". Kuglačice Osijeka 97 u Poreču će igrati tek koncem mjeseca, kad igračice prođu izolaciju. Na Pampasu gostuje Zabok. U ligama regije istok odgođene su čak 4 utakmice.

Osječanke ne putuju u Poreč
Utakmica 1. HKL žena ISTRA Poreč-OSIJEK 97 odgođena je za nedjelju, 29. studenoga 2020. Razlog je izolacija koja je određena dvjema igračicama ŽKK Osijek 97.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će 5 ženskih i 22 muške ekipe. Žrijeb će se održati u subotu, 21. studenoga 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 15 sati.

Derbi na Fortuni
Nastavak je natjecanja u većini liga. Odgođen je susret Bjelovar-Zadar, kao i derbi 3. HL Zone Osijek Vodovod GV - Zara-Auto Matrix. Osječanke ugošćuju Mlaku, koja je posljednji poraz u gostima doživjela prije više od 3 godine. B-ligaški derbi igra se u Đakovu, gdje gostuje Kandit.

Slobodan vikend
Ovog vikenda nema kuglačkih natjecanja.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će, obzirom na brojnost B-ligaša, najmanje 20 ekipa (8 B-ligaša i 12 drugoligaša) u muškoj konkurenciji + ekipe iz 3. i 4. HL za koje je prijava slobodna. Kod žena je uobičajeno da sudjeluju sve ekipe (5) koje se natječu u 2. HL.

prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće