gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 
Subota
Prvoligaši pauziraju. Igra se liga prvaka, igraju B-ligaši i svi regionalni.

Zaprešić odrađuje formalnost
Kuglači Zaprešića prolaz u završnicu Lige prvaka izborili su odličnim nastupom u Bambergu, pa u Zaprešiću odrađuju formalnost (trebaju 2 ekipna poena).

Hrvoje s novim trenerom
Hrvoje obranio naslov
Hrvoje Harkanovac obranio naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih juniora. Brzopotezna promjena trenera urodila je plodom. Prva kod djevojaka bila jeTea Dragičević. U kupu Regije Istok iznenađenje u Slavonskom Brodu. Domaći drugoligaš Slavonac pobjedio je osječkog B-ligaša Željezničara rezultatom 6-2.

Prvoplasirane
Naslov u Đakovo
Kuglačice Đakova, Marijana Majsterić i Dalija Perković, prvakinje su Regije Istok u parovima. Druge su Osječanke Marina Matković i Tanja Tokić, a treće Ivana Majić i Kata Matanić, članice Obrtnika iz Slavonskog Broda.

Liović-Radoš
Radoš-Liović ostali prvi
Na Pampasu je odigrano parovno prvenstvo Regije Istok. Plasman na državno izborila su po dva para Osijeka i Kandita. Sutra su na programu seniorke. Na Svjetskom kupu u nejmačkom Straubingu polufinale je izborila samo fenomenalna Klara Sedlar. Dario Radoš je ispao na setove. U Koprivnici i Zagrebu za naslove pojedinačnih državnih prvaka bore se mlađi juniori i juniorke.

Ligaši miruju
Iako nema ligaških utakmica, za predstojeći vikend ne može se reći da će biti nezanimljiv.

Poveli Radoš - Liović
Večeras je započelo parovno prvenstvo Regije Istok za seniore. U ranijem terminu, zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša, odigrala su dva domaća osječka para. Dario Radoš i Mario Liović bili su uspješniji od Željka Rupčića i Daria Šipala i trenutno vode, sa dosta respektabilnih 1220 čunjeva, što im gotovo sigurno osigurava plasman na državno prvenstvo.

Dario Radoš
Parovi Regije
Parovno prvenstvo Regije Istok održat će se na kuglani Pampas u Osijeku. U subotu su na programu muškarci, a u nedjelju žene. Zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša (juniorski pojedinačni svjetski kup u Straubingu), par KK Osijeka nastupit će već sutra, sa početkom u 18 sati. Parirat će im jedan od plasiranih parova KK Kandita. Preostalih 14 parova igra u subotu.

Milenko Nikolić - 637
Uspješni osječki drugoligaši
Dobar vikend za osječke drugoligaše. Monte-mont je u Belišću iznenadio vodećeg Đurđenovca, u susretu u kojem je Zoran Prodanović u momentima podsjetio na svoje najbolje dane. U Osijeku je briljirao Milenko Nikolić (637) i dovukao pivarce do pobjede protiv Silosa, u meču gdje Silosu bod nije bio daleko. Kuglačice Osijeka 97 tek su u predzadnjem setu osigurale važnu pobjedu u Virovitici i povećale prednost na tri boda u odnosu na drugoplasirane Đakovčanke, koje su tijesno poražene u Slavonskom Brodu.

Hrvoje Harkanovac
Uspješno asistirao za Darijevu drugu titulu.
Dario i Hrvoje prvaci Hrvatske
Juniorski par KK Osijeka, Dario RADOŠ i Hrvoje HARKANOVAC, osvojio je naslov prvaka Hrvatske, na prvenstvu održanom jučer u Zaprešiću. Vrlo dobri su bili i Matija Tutnjević i Niko Bogdanović, koji su osvojili 5. mjesto. Kod djevojaka slavio je par Mlake, Ana Jambrović i Milana Pavlic.

  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!