prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće

Dvije godine bez Darinka Radoša
Prošle su već dvije godine otkako nas je napustio đakovački kuglač Darinko Radoš. Sutra će se na kuglani "Fortuna" u Đakovu odigrati memorijalna utakmica između đakovačke Fortune i požeških Novih nada. Utakmica počinje u 14 sati. U 13 sati predviđeno je polaganje cvijeća na grob pokojnog Darinka na mjesnom groblju u Kuševcu.

Osječani ponovo put Apatina
Nakon Kanditovog gostovanja prošlog vikenda u Apatinu, kuglanu u "Banji Junaković" posjetit će četvorka KK "Osijek" (Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević). koja sudjeluje na 13. memorijalu "Đuro Štikovac". Preostali dio ekipe odigrat će u subotu na Pampasu prijateljsku utakmicu sa KK Zrinski Pivovara (16 sati). Prije njih snage će odmjeriti ŽKK Osijek 97 i Podravka iz Koprivnice (11 sati).

Skupština i prijateljska utakmica ŽKK Osijek 97
Izborna skupština ŽKK Osijek 97 održat će se sutra (petak, 30. kolovoza) u prostorijama pizzerije Tiffany-Monaco u Ulici kneza Trpimira, sa početkom u 18 sati. U subotu će igračice novog/starog prvoligaša na Pampasu odigrati prijateljsku utakmicu protiv koprivničke podravke. Početak je u 11 sati.

Seminar u Đakovu
Seminar za suce i predstavnike klubova održat će se u nedjelju, 1. rujna 2019. godine, na kuglani "Fortuna" u Đakovu.

Program osposobljavanja za poslove trenera kuglanja
Sportsko učilište objavilo je poziv za upis u program osposobljavanja za trenera kuglanja.

Memorijal Đuro Štikovac
Na kuglani "Banja Junaković" pokraj Apatina održat će se u subotu XIII. međunarodni memorijalni turnir "Đuro Štikovac". Na memorijalu će nastupiti i osječki kuglači Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević te kuglači zagrebačke Grmoščice Damir Fučkar, Vladimir Galjanić i Nemanja Galić. Početak je u 10 sati.

Kandit drugi na Junaković cupu
Kandit je poražen u finalu Junaković cupa od domaćina Apatina. Osječani su finale izborili pobjedom protiv beogradske Crvene zvezde, dok su domaćini slavili protiv Košica.

Kandit dvjema pobjedama izborio polufinale
Kandit je pobjedom započeo nastup na Junaković cupu. Sinoć su pobjedili Košice rezultatom 6-2 14-10 3499-3363.

Kandit na Junaković kupu 2016.
Kandit po osmi puta na Junaković kupu
Od petka, 23. kolovoza, do nedjelje, 25. kolovoza 2019. godine, na kuglani "Banja Junaković" pokraj Apatina održat će se osmo izdanje "Junaković cupa". Kuglački klub "Kandit" iz Osijeka sudjelovao je na svih sedam dosadašnjih izdanja, na kojima je dva puta igrao u finalu, 4 puta osvajao 3. mjesto, dok je prošle godine osvojio 4. mjesto.

Pecs-Osijek 2019 sudionici
Pečuh-Osijek 0-3
Osječani su slavili u sve tri utakmice, koje su bile na programu 43. susreta kuglačkih selekcija gradova prijatelja, jučer održanom u Pečuhu.

prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće