prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće

Utakmice bez gledatelja, novi kalendar natjecanja
Zbog otkazivanja SP Izvršni odbor HKS-a je donio odluku o izmjeni kalendara natjecanja. Sukladno situaciji u zemlji izdane su upute za održavanje kuglačkih utakmica. Između ostaloga, iste će se održavati bez prisustva gledatelja.

Juniori startaju u rujnu
Parovno prvenstvo juniora Regije Istok održat će se u nedjelju, 20. rujna 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Memorijal Radoš 2020.
Sjećanje na Ročka
Na današnji dan prije 3 godine preminuo je Darinko RADOŠ, kuglač đakovačke Fortune. U znak sjećanja na Ročka večeras je na kuglani "Fortuna" odigrana prijateljska utakmica između Fortune i Radoševih nekadašnjih suigrača.

Kuglana Djurdjenovac
Još 13 dana
Za 13 dana kreću prvoligaška kuglačka natjecanja. Od slavonskih predstavnika u elitnoj ligi nastupaju samo kuglačice Osijeka 97, dok čak 8 muških ekipa nastupa u 1. B ligi sjever. Nakon nekoliko godina seljakanja (Belišće, Slavonski Brod, Đakovo) kuglači Đurđenovca će biti domaćini u pravom smislu te riječi. Vjerojatno s velikim nestrpljenjem čekaju tu subotu, 12. rujna, kada će premijerno zaigrati na svojoj, preuređenoj kuglani, i pokušati protiv Zaboka ostvariti prvu pobjedu na novom objektu.

Dario Duda najbolji u Pakracu
Turnir "Bljesak" u Pakracu završio je pobjedom Daria Dude (KK Novska).

Najmlađi i najstariji odrađuju zaostatak
Hrvatski kuglački savez je objavio raspis za pojedinačno prvenstvo RH podmlatka i veterana. Podmladak će igrati u 2 vikenda, na kuglanama u Novskoj i Otočcu, dok će veterani snage odmjeriti na kuglani "Zagreb" u Zagrebu.

Pecs-Osijek 2019 sudionici
Odgođen susret Osijek - Pečuh
Druga polovica kolovoza (subota) je uobičajeni termin odigravanja tradicionalnog kuglačkog susreta gradova-prijatelja Osijeka i Pečuha.

Turnir u Pakracu
Posljednjeg kolovoškog vikenda u Pakracu će se održati kuglački turnir "Bljesak", u organizaciji KK "Slavonski banovac".

Zoran Prodanović
Predsjednik KK Zara-Auto Matrix
Monte-mont ode u povijest
Nema više Monte-monta, ali na sreću klub nastavlja djelovati pod imenom ZARA-AUTO MATRIX. Novi predsjednik kluba je Zoran PRODANOVIĆ.

KK Osijek
Pripreme u tijeku
Kuglačka sezona trebala bi početi 12. rujna, utakmicama 1. kola 1. HL muškaraca i žena te 1.B HL sjever. S pripremama su prošlog tjedna započeli ŽKK Osijek 97, KK Osijek i KK Kandit, zbog godišnjih odmora u još nekompletnom sastavu. Iako su pred njim još najmanje dva mjeseca oporavka i rehabilitacije, priprema se i Branko Bogdanović, što je za svaku pohvalu.

prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće