gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 
Obitelj na kuglani
Prvoplasirani prošle godine
Obitelj na kuglani 2019.
Danas se na kuglani Pampas održava turnir Obitelj na kuglani. Kvalifikacije za glavni turnir u disciplini sprint za obiteljske tandeme počinju u 14 sati. Prijavljeno je 26 tandema. Tijekom dana i večeri igrat će se još dva turnira, Najbolja mamika i Što manje, dok će svi nazočni moći okušati svoju kuglačku vještinu u natjecanju pod nazivom Ajnc u 4.

Prijavljeno 26 tandema
26 tandema prijavljeno je za ovogodišnje izdanje turnira Obitelj na kuglani. Kvalifikacije počinju u 14 sati, subota, kuglana Pampas. Osim glavnog turnira igraju se turniri Najbolja mamika, Što manje i Ajnc u 4. U petak se igra turnir u narodnom načinu za rekreativce - Novogodišnja poslastica.

Obitelj na kuglani i Novogodišnja poslastica
Predstojeći vikend na kuglani Pampas održat će se dva turnira. U petak je na programu turnir u narodnom načinu Novogodišnja poslastica, u organizaciji Sporta za sve, dok je u subotu na programu turnir Obitelj na kuglani.

Čestitka
Čestitka

Željko i Tomislav Vidaković
Na turniru 10.-i put
Prijave do četvrtka
Prijave za Obitelj na kuglani primaju se do četvrtka. Do sada je prijavljeno 20 tandema. Ovo je deveto izdanje turnira po ovom formatu, bilo je osam pobjedničkih tandema. Samo su Darko Zovko i sin Pavao turnir osvajali dva puta. Na turniru je do sada sudjelovalo ukupno 166 kuglačica i kuglača. Na svim turnirima sudjelovali su Vlado Fotak, Matija i Milan Tutnjević te Željko i Tomislav Vidaković.

Mario Mušanić
Valentina Gal i Željko Košutić prvaci Hrvatske, srebro za Maria Mušanića
Valentina Gal je u finalu uvjerljivo porazila klupsku kolegicu Anu Jambrović, dok je Mario Mušanić prokockao vodstvo od 2-0 u setovima i dopustio da ga Željko Košutić u finišu pretekne.

PRIVITCI:
Shema-M
Shema-Ž
Mario Mušanić
Ostao samo Mušanić
Mario Mušanić jedini je slavonski predstavnik koji je izborio nedjeljno polufinale, a samim time i prigodu obrane naslova prvaka. Protivnik u polufinalu je stari poznanik Darko Kasumović.

PRIVITCI:
Shema-Ž
Shema-M.pdf
Subota
U Varaždinu se odigrava završnica pojedinačnog prvenstva RH. Satnica slavonskih predstavnika u osmini finala je slijedeća: Mario Mušanić-Dario Radoš - 12 h, Julija Horvat-Ana Jambrović - 13 h, Mario Liović-Matija Tutnjević - 14 h, Ivan Pušić-Bojan Vlakevski - 15 h. Dvojica Osječana imaju osiguran nastup u četvrtfinalu u 17 i 18 h.

PRIVITCI:
Shema-Ž
Shema-M
Završni vikend
U nedjelju ćemo saznati tko su novi pojedinačni prvaci Hrvatske u kuglanju. Završnica je u Varaždinu. Mjesto među 16 u muškoj i ženskoj konkurenciji izborili su Julija Horvat (ŽKK Đakovo) te Mario Liović, Mario Mušanić, Ivan Pušić, Dario Radoš i matija Tutnjević (KK Osijek). Obzirom na žrijeb Osijek će imati dvojicu igrača u četvrtfinalu. Igra se i posljednje kolo u 2. i 3. HL te treća utakmica pretkola kupa Regije Istok.

Večeras skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza grada Osijeka održat će se večeras na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18 sati.

  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!