gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 
KK Osijek U-23 2019. 2. mjesto
Brođani obranili prvo, Osječani drugo mjesto
Na netom završenom ekipnom prvenstvu RH za juniore prva dva mjesta osvojili su, kao i prošle godine, Zanatlija iz Slavonskog Broda i Osijek. Treći je Zabok. Drudi osječki predstavnik Kandit osvojio je 10. mjesto.Kod juniorki prva je riječka Mlaka, ispred zagrebačkih ekipa Zagreb i Endi-Tekstilac. Đakovčanke su bile devete.

Subota

Prekida li se crni niz?
Kuglači Osijeka ove godine još ne znaju za pobjedu. Mogu li u subotu protiv posljednje plasiranog Poštara prekinuti crni niz? Kandita čeka teško gostovanje kod Grmoščice. Đakovčanke igraju u Sisku kod posljednje plasirane Siscie. Siščanke nemaju pravo na kiks. Fortuna dočekuje Obrtnik Torbara. Bodovi su imperativ za mirniju završnicu. Đurđenovac gostuje u Novskoj.

KK Belišće - 65 g
65 godina KK Belišće
Sinoć je u prostorijama Ribičkog doma u Bistrincima Kuglački klub Belišće održao svečanu sjednicu povodom 65 godina djelovanja.

Par reg m prvoplasirani
Dramatično u Požegi
Davno nije viđeno da su tri prvoplasirana para bila ovako izjednačena. Gotovo cijeli dan u vodstvu su proveli Goran URH i Đuro POLJANAC (PPK Kutjevo, Požega), da bi ih u predzadnjem bloku prestigli Mario MUŠANIĆ i Ivan PUŠIĆ (Osijek). U posljednjem bloku međusobni ogled Novih nada i Osijeka za jedan čunj pripao je Požežanima (Darko ZOVKO i Tomislav ČAKALIĆ) ispred Maria LIOVIĆA i Daria RADOŠA, ali bili su za jedan čunj kratki za vodećim Osječanima. Na državno će još već spomenuti PPK Kutjevo, Kandit (Ivica Begović i Dario Šipalo) i Đurđenovac (Branko Grandić i Josip Filajdić).

Subota

Pobjeda za mirniju završnicu
Kandit sutra igra možda ključnu utakmicu glede opstanka u 1. HL. Protivnik je posljednje plasirani Velebit, koji ima samo dva boda manje od Osječana. Sa nova dva boda i dobrom poen razlikom Kandit bi mirnije ušao u završnicu prvenstva. Osijek gostuje kod susjeda na tablici, zagrebačkog Medveščaka. Pobjedom bi zacementirali četvrtu poziciju. Đakovčanke će teško do bodova protiv Mlake, ali i svaki pojedinačni poen ima svoju vrijednost.

Dvije skupštine na Pampasu
Večeras će se na kuglani Pampas održati sjednice dviju skupština, Kuglačkog saveza grada Osijeka u 17:30 i Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije u 18 sati. Dnevni red je identičan, Izvješće o radu u 2018. godini.

Monte mont - Brod 8-0
Uvjerljiva pobjeda domaćina i plasman u polufinale.

Večeras Monte-mont - Brod za polufinale
Večeras na Pampasu od 19 sati Monte-mont i Brod igraju utakmicu četvrtfinala kupa Regije Istok. Pobjednika čeka osječki Željezničar. U Požegi od 20 sati dva para Zanatlije iz Slavonskog Broda unaprijed će odraditi svoj nastup na parovnom prvenstvu Regije Istok. Sinoć su u Đakovu Silos i požeški Obrtnik odigrali 4-4, u unaprijed odigranoj utakmici 18. kola 2. HL.

  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!