prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće

Derbi u Đurđenovcu
Središnji kuglački događaj u našoj županiji svakako je utakmica u Đurđenovcu, gdje sutra gostuje Osijek. Biti će to susret dvije trenutno prvoplasirane ekipe u 1.B HL "sjever". Kuglačice Osijeka 97 u Poreču će igrati tek koncem mjeseca, kad igračice prođu izolaciju. Na Pampasu gostuje Zabok. U ligama regije istok odgođene su čak 4 utakmice.

Osječanke ne putuju u Poreč
Utakmica 1. HKL žena ISTRA Poreč-OSIJEK 97 odgođena je za nedjelju, 29. studenoga 2020. Razlog je izolacija koja je određena dvjema igračicama ŽKK Osijek 97.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će 5 ženskih i 22 muške ekipe. Žrijeb će se održati u subotu, 21. studenoga 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 15 sati.

Miro Sterzaj (1933.-2020.)
Preminuo Miro Steržaj
Danas je u 88.-oj godini života preminuo Miro Steržaj, istinska legenda slovenskog kuglanja.

Derbi na Fortuni
Nastavak je natjecanja u većini liga. Odgođen je susret Bjelovar-Zadar, kao i derbi 3. HL Zone Osijek Vodovod GV - Zara-Auto Matrix. Osječanke ugošćuju Mlaku, koja je posljednji poraz u gostima doživjela prije više od 3 godine. B-ligaški derbi igra se u Đakovu, gdje gostuje Kandit.

Slobodan vikend
Ovog vikenda nema kuglačkih natjecanja.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će, obzirom na brojnost B-ligaša, najmanje 20 ekipa (8 B-ligaša i 12 drugoligaša) u muškoj konkurenciji + ekipe iz 3. i 4. HL za koje je prijava slobodna. Kod žena je uobičajeno da sudjeluju sve ekipe (5) koje se natječu u 2. HL.

Kolo odgoda
Glavna karakteristika ovog vikenda su odgođene utakmice. U onima što su igrane kuglačice Osijeka 97 poražene su u Splitu maksimalnim rezultatom. Kod muškaraca zagrebački derbi završio je podjelom bodova. U B ligi pobjede sigurne vodećeg trojca. Ipak, u Zagrebu je to bilo nešto teže nego što konačni rezultat pokazuje.

Preminuo Željko Vračić
Početkom tjedna preminuo je požeški kuglač Željko Vračić (rođen 1963.) Kuglanjem se bavio od 1996. Bio je član KK Elektra.

prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće