prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće

Prvenstva Regije Istok 2021.-2022.
Natjecateljska komisija Regije Istok usvojila je kalendar natjecanja, za one discipline koje imaju kvalifikacijski karakter za plasman na državno prvenstvo. Prvi na scenu stupaju juniori.

KK Osijek
Počinje
Kreću ligaška natjecanja u 1. HL te 2. HL muškaraca. Naš jedini predstavnik u 1. HL je povratnik Osijek. Nakon 72 godine u kuglačkim rasporedima ne spominje se ime Kandit. Njegov status u 1.B sjever preuzeo je KK Vodovod GV, dok je ulogu favorita i glavnog kandidata za ulazak u 1. HL (uz KK Novsku), preuzeo KK Đurđenovac.

Rezultati finala
Matko BULKA pobjednik u Đurđenovcu
Prvo izdanje "Đurdan opena" osvojio je Matko BULKA. Do naslova je stigao s novim rekordom kuglane - 682. Drugo mjesto osvojio je Branko BOGDANOVIĆ, a treće Darko ZOVKO.

Turnir Darinko Radoš
Sjećanje na Darinka
U Đakovu su danas odigrali turnir KK Posušje, KK Osijek i KK Fortuna, u znak sjećanja na Darinka Radoša, prerano preminulog, prije 4 godine, člana KK Fortune.

SP U-23, zlato za kraj
Posljednjeg dana SP-a za U-23 Hrvatska je osvojila 1 zlatnu medalju. Osvojila ju je u kombinaciji Amela Nicol Imširović.

Mihael Grivičić
Mihael kompletirao zbirku
Mihael Grivičić je osvajanjem zlatne medalje u sprintu i srebrne u mixu sa Amelom Nicol Imširović kompletirao set medalja sa SP-a (ekipna bronca), a još slijedi pojedinačno i kombinacija, gdje je trenutno vodeći. Tri identične, brončane, medalje ima i Borna Bakran. Danas je osvojio dvije, u sprintu i u mixu sa Ivom Cindrić. Broncu je u sprintu osvojila i Mirna Bosak.

Ponedjeljak na SP-u U-23 - sprint i mix
Danas prije podne odigrava se sprint u obje konkurencije. Nakon toga juniorke sele u Kranj gdje će se igrati mix tandemi.

Danas tandemi
Na SP-u U-23 danas je na programu natjecanje tandema.

Juniorke zlatne, juniori brončani
SP U-23 počelo je sjajno za Hrvatsku. Juniorke su uvjerljivo osvojile zlatnu ekipnu medalju. Juniore je na isti put doveo sjajni Mihael Grivičić, ali se na kraju ipak moraju zadovoljiti brončanom medaljom.

Štikovac 2021-prvoplasirani.jpg
Mušanić kratak za 1 čunj
Mario Mušanić je osvojio 2. mjesto na Memorijalu Đuro Štikovac, održanom danas u banji Jubaković u Apatinu. Od njega je za 1 čunj bio bolji Novak Obradović. Mario Liović (619) je osvojio 8. mjesto, a Dario radoš (557) 26. mjesto.

prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće