gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće
 
Subota

Deseto izdanje kupa RH
Predstojeći vikend donosi utakmice osmine finala kupa RH, koji se ove sezone igra po deseti puta. Regiju Istok predstavljaju prvoligaši Osijek, Kandit i Đakovo te regionalni kup pobjednici Nove nade i Obrtnik iz Slavonskog Broda. Nastavlja se doigravanje za 1. HL žena. Iako su slobodne, Osječanke bi nakon ogleda Varaždinki i Karlovčanki mogle slaviti povratak u elitno društvo.

Turnir Sv. Duje 2019. web
Turnir u Splitu
Dragi prijatelji, U tjednu 29.04. - 05.05. organiziramo Turnir Sv. Duje 2019. Ovim putem pozivamo sve kuglače i kuglačice koji žele nastupiti da prijave svoj nastup do 28.04. Turnir je pojedinačni, međunarodnog karaktera i pozvani su svi kuglači željni dobre zabave i dobrog društva. Zadnji dan turnira planiramo organizaciju domjenka za sve učesnike, glazbu uživo, a potruditi ćemo se da i ostale dane natjecanja bude veselo. Osigurali smo primamljiv nagradni fond za najuspješnije natjecatelje. Za naše goste iz susjednih država, informacija da se u Splitu u tom tjednu održavaju dani Sudamje kada je po cijelom gradu puno sadržaja i zanimljivih programa. Sportski pozdrav i vidimo se na turniru, KS SDŽ

Uskrsni turnir 2019 - plakat
Prijave u tijeku
Prvog radnog dana pristiglo je već 10-ak prijava za Uskrsni turnir, koji će se održati na kuglani Pampas na Veliki petak, 19. travnja 2019. godine. Među prvima se prijavio Vlado Hrkač, koji će nastupati u kategoriji veterana i registriranih kuglača. Prijave se primaju do idućeg ponedjeljka, do 10 sati.

Nedjelja
U Varaždinu najmlađi kuglači odrađuju prvi nastup na državnom prvenstvu.

Memorijal Darko Bogdan
HT najbolji na memorijalu
Povodom druge godišnjice smrti Darka Bogdana, kuglački klub Darda je u znak sjećanja na svog člana organizirao turnir u disciplini 6x60 hitaca. Najprecizniji su bili kuglači novopečenog drugoligaša HT-a, ispred Željezničara i Darde te vukovarskog Vodovoda. Najbolji pojedinac bio je Igor Stazić, najbolji kuglač 3. HL u tek završenoj sezoni.

Osječanke na korak do cilja
Visokom pobjedom protiv Karlovca (7-1) kuglačice Osijeka 97 napravile su veliki korak prema konačnom cilju, povratku u elitno društvo. Nakon polovice doigravanja Osječanke jedine imaju maksimalan broj bodova i odličnu poen razliku. Čak i sa porazima u preostalim susretima, ali sa 5 osvojenih igračkih poena, plasman u prvu ligu bio bi osiguran.

Subota
U 3. kolu doigravanja za ulazak u 1. HL žena na Pampasu od 13 sati igraju ŽKK Osijek 97 i Karlovac. Na kuglani HŽ od 15 sati na Memorijalu Darka Bogdana igraju HT, Vodovod GV, Željezničar i Darda. U Varaždinu igraju najmlađi.

Sudionici 2018.
Veliki petak za sprintere
Kuglački savez grada Osijeka već tradicionalno, za Veliki petak, organizira kuglački turnir. Tako će biti i ove godine. Na Pampasu, 19. travnja 2019. godine, održat će se turnir u mini sprintu, za registrirane kuglačice, rekreativke, registrirane kuglače, rekreativce, djecu i kuglače starije od 60 godina, koji mogu nastupati i u kategoriji registriranih kuglača ili rekreativaca. Rok za prijavu: 15.04.2019. do 10 sati.

ŽKK Osijek 97
Protiv Karlovca oploditi varaždinske bodove
Kvalifikacije, memorijal, podmladak
Ligaška natjecanja su završila, ali kuglačkih događanja ipak ne nedostaje.

  prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!