prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće

Osječani u Zagrebu za produženje nade
Kuglači Osijeka gostuju u subotu kod Medveščaka 1958., u lovu na barem bod nade za mogućnost opstanka. U isto vrijeme (15 h) na Grmoščici Kandit gostuje kod Obrtnik Torbara u lovu na 2 boda, za održavanje koraka s Novskom glede povratka u 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 putuju na izlet u Rijeku kod neprikosnovene Mlake. Svaki osvojeni set biće dobrodošao. Đakovčanke, koje još samo teoretski mogu osigurati opstanak, dočekuju Rijeku.

Večeras Zanatlija - Nove nade
Posljednju četvrfinalnu utakmicu kupa Regije Istok večeras u Slavonskom Brodu igraju domaći Zanatlija i požeške Nove nade. Početak je u 18 sati.

Prvoplasirane
Gorup-Vuka prvakinje u parovima, Željezničar pobjedio Kandita.
Na Pampasu održano parovno prvenstvo Regije Istok za žene. Prvakinje Mirjana Gorup i Margita Vuka. U kup utakmici Željezničar je pobjedio Kandita i izborio polufinale, gdje ga čeka pobjednik susreta Zanatlija-Nove nade.

Đurđenovac drugi polufinalist
Kuglači Đurđenovca sinoć su u Belišću pobjedili domaći Željezničar i izborili polufinale kupa Regije Istok. U polufinalu će, kao B-ligaši, igrati u gostima kod Nove Gradiške.

Osijek bez prava na pogrešku
Završnih je mjesec dana prvoligaške karavane. Pred kuglačima Osijeka je imperativ pobjede na trima domaćim utakmicama, a što i dalje ne garantira opstanak. Sigurno je to da gubitak i jednog boda protiv Grmoščice znači odlazak iz prvoligaškog društva, društva u kojem su jedino Osijek i Grmoščica proveli sve sezone otkako je hrvatske države.

Prijavljeno 12 parova, večeras kup igraju Nova Gradiška i Šećerana Viro
Na parovnom prvenstvu Regije Istok za žene, koje se u nedjelju, 23. veljače održava u Osijeku, nastupit će 12 parova iz Đakova, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Osijeka. Početak je u 10 sati. Večeras od 18 sati u Novoj Gradiški četvrtfinale kupa igraju Nova Gradiška i Šećerana Viro.

Hrvatska najbrojnija u Apatinu
Sva tri hrvatska kluba izborila su završnicu Lige prvaka, koja će se koncem ožujka održati u Apatinu. Najteži posao imali su Splićani, koji su deklasirali talijanskog prvaka, predvođene najboljim svjetskim igračem i neslužbenim svjetskim rekorderom (771) Vilijem Zavarkom. Za Neumarkt nastupa i aktualni svjetski rekorder (734) Tamas Kiss, ali niti jedan od njih nije uspio osvojiti poen protiv Mertojaka. Zavarka je pobjedio sjajni Hrvoje Marinović, a Kissa iskusni Andrej Kovač. Prolaz Zaprešiću osigurali su odlično Bojan Vlakevski i Luka Bolanča.

Mario Liović-Dario Radoš
Prvaci županije
Mario Liović i Dario Radoš prvaci županije
Parovno prvenstvo Osječko-baranjske županije održava se na kuglani Pampas u Osijeku. Početak je u 09:30 sati.

prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće