prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće

Osječanke u Rijeci, odgoda kod muškaraca
Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Mlake, gdje će svaki osvojeni set biti uspjeh. Derbi začelja u Novskoj igraju istoimeni domaćin i Velebit. Novska bi pobjedom preskočila Grmoščicu, koja ovog vikenda neće igrati, utakmica protiv Poštara je odgođena.

Minimalne šanse za opstanak
Subotnjim porazom od Splita kuglačice Osijeka 97 su napravile veliki korak unazad glede opstanka u ligi. Obzirom na teški raspored u posljednja tri kola (utakmice protiv vodećeg dvojca i gostovanje u Sisku) šanse za opstanak su zaista minimalne. U subotu gostuju u Rijeci kod vodeće Mlake.

Na Pampasu od 12 sati igraju Osijek 97-Split.

Kuglana Požega
Novi izgled požeške kuglane
Kuglana u Požegi u novom ruhu iščekuje nastavak prvenstva.

Još jedan derbi začelja na Pampasu
Kuglačice Osijeka 97 dočekuju kuglačice Splita. Pobjeda se nameće kao imperativ, za produženje nade u opstanak.

Odluke HKS-a

Marina Matković - 610
Igračica utakmice u Zagrebu, uz osobni rekord.
Mertojak prvak, gužva na začelju kod kuglačica
Mertojak je i teoretski osigurao naslov prvaka. Kuglačice Osijeka 97 minimalno su poražene kod Admirala, predstoji im derbi protiv Splita.

Osječanke putuju u Zagreb
Pet kola je do kraja prvoligaške karavane, svi ostali će vjerojatno produžiti pauzu. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Zagrebu kod trećeplasiranog Admirala. Šanse za osvajanje bodova su gotovo nikakve, a svaki pojedinačni poen dobro bi došao. Splitski Mertojak bi trebao u subotu i teoretski osigurati naslov prvaka. Derbi začelja igraju Grmoščica i Velebit.

Danas je na programu samo jedna utakmica. U Sisku domaća Siscia dočekuje zagrebački Admiral.

prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće