1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće

Stjepan Karjakovic (1943.-2020.)
Preminuo Stjepan Karjaković
U 77.-oj godini preminuo je Stjepan Karjaković,nakadašnji kuglač osječkog Željezničara. Kuglanjem se bavio od 1977. godine, kada je prvi puta registriran za osječki Kolodvor, drugu ekipu Željezničara, koja je poslije promijenila ime u Željezničar II. Cijelu karijeru proveo je u tom klubu, sve do njegovog gašenja krajem devedesetih godina.

Uvjetna odluka
IO HKS-a je na jučerašnjoj sjednici donio odluku o natjecanjima u sezoni 2019.-2020.

preporuke-hzjz 1.jpg
Proširenje aktivnosti
Od 13. svibnja omogućuje se korištenje zatvorenih sportskih objekata, pa tako i kuglana,uz striktnu primjenu mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. O obvezi prijave aktivnosti, vođenje evidencije i dostave izvješća biti ćete izviješteni tijekom sutrašnjeg dana (srijeda).

Martin Barčan (1950.-2020.)
Preminuo Martin Barčan
U osječkom KBC-u u 70.-oj godini života preminuo je Martin Barčan, kuglač i kuglački djelatnik iz Pitomače. Preminuo je od bolesti COVID 19. Kuglanjem se bavio od 1981. godine. Prvi klub bio mu je istoimeni ligaš iz rodne Pitomače, koji je nekoliko sezona nosio ime Duhanprodukt i natjecao se u 1.B HL. Kuglao je i za TVIN iz Virovitice te Graničar iz Đurđevca.

Stevo Milašinović (1950.-2020.)
Preminuo Stevo Milašinović
U Osijeku je u 71.-oj godini života preminuo Stevo Milašinović - Stiv. Kuglanjem se bavio od 1969. godine. Matični klub bio mu je osječka "Sloboda". Kuglao je i za "Opeku", "Grafičar-Vodovod", "Autoreparaturu" i "Silex", a najkvalitetnije kuglačke nastupe odradio je u "Kanditu". Posljednjih godina kuglanjem se bavio samo rekreativno. Zbog trenutne situacije ne zna se mjesto i vrijeme pokopa, kojemu može nazočiti samo najuža rodbina.

KK Osijek-trening 04-05-2020 2.jpg
Počeli treninzi
Kuglači Osijeka odradili su u ponedjeljak drugi trening na Pampasu od popuštanja mjera. Od danas svi mogu koristiti vanjske terene za provođenje aktivnosti.

Trening omogućen vrhunskim sportašima
Odlukom Vlade Republike Hrvatske od 27. travnja omogućen je trening sportašima, ali za sada samo onim vrhunskim (I. i II. kategorija) te seniorima, članovima ekipa iz najvišeg stupnja natjecanja. U našem slučaju dozvoljeno je treniranje Dariu Radošu te članovima i članicama seniorskih ekipa KK Osijek, ŽKK Osijek 97 i ŽKK Đakovo.

Ipak se kreće
Prema za sada neslužbenim informacijama, od idućeg tjedna pojedini klubovi moći će početi s treninzima, po strogo kontroliranim uvjetima. O pojedinostima naknadno.

Kuglana Pampas
U iščekivanju nastavka sezone
Dok nestrplivo čekate dobre vijesti o nastavku aktivnosti prekratite vrijeme vježbanjem i uživanjem u kuglačkim majstorijama. Definitivno je da na Veliki petak neće biti turnira.

Čestitka Uskrs 2020.
Sretan Uskrs