1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće

Prijavljeno 36 pojedinaca
36 igrača iz 8 klubova prijavilo se za nastup na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije. Prvi nastup odrađivat će se u dva termina, zbog trenutnih situacija oko samoizolacije, dok će se termin drugog nastupa odrediti nakon što se budu znali termini odgođenih utakmica.

Kandit 88
Beban čući, prvi s desna
Preminuo Milan POPOVIĆ - Beban
U 69.-oj godini života preminuo je Milan Popović - Beban, negdašnji osječki kuglač. Kuglanjem se bavio od 1978. godine. Prvi klub bio mu je Turist. Sredinom osamdesetih prelazi u Kandit, nakon toga u Zrinski Pivovaru, da bi karijeru završio u MK Slavoniji. Beban je bio član Kandita u povjesnoj sezoni 1987.-1988., kada je u strašnoj konkurenciji uspio odigrati i jednu utakmicu (u Celju). Beban je odigrao i nekoliko utakmica za reprezentaciju Osijeka, na susretima protiv Pečuha. A ostati će upamćen i kao vlasnik najboljeg pojedinačnog rezultata u 200 hitaca na osječkim kuglanama (Turist, 1120 čunjeva).

Žrijeb kupa
Kup Regije Istok za 2021.
Jučer je na kuglani "Pampas" u Osijeku, uz asistenciju kuglačica Osijeka 97, obavljen žrijeb kupa Regije Istok za 2021.

Osječanke bez prava na kiks
Kuglačice Osijeka 97 opstanak u ligi mogu izboriti samo osvajanjem domaćih bodova. Upravo takav meč očekuje ih sutra, kada na Pampasu gostuje Siscia. Pobjeda se nameće kao imperativ, sve ostalo vodi prema drugoj ligi.

Odgode posljedica derbija
Jedan kuglač Đurđenovca bio je pozitivan na testiranju te je na taj način odveo svoje suigrače u samoizolaciju, ali i dvojicu igrača Osijeka. Zbog toga su odgođene utakmice Zrinski Pivovara-Đurđenovac i Osijek-Fortuna, koje su se ove subote trebale odigrati na Pampasu. Zbog toga se i žrijeb kupa Regije Istok pomjera na 14:30 sati.

Đurđenovac-Osijek
Osijek bolji u derbiju
Derbi u Đurđenovcu pripao je gostima, a samim time i vodstvo na tablici. O jesenskom prvaku odlučit će se u posljednjem kolu, kada nas očekuje gradski derbi na Pampasu.

Ivan Šarec (1954.-2020.)
Preminuo Ivan Šarec
U Osijeku je u 67.-oj godini života preminuo Ivan Šarec, nekadašnji kuglač, član osječkih klubova Elektra i Slavonija tref.

Pojedinačno u Đakovu i Osijeku
Pojedinačno prvenstvo županije za muškarce održat će se u Đakovu i Osijeku, 29.11. i 06.12.2020. godine. Rok za prijavu: 23.11.2020.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće