1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće

KK Belišće
Prvaci 2. HL.
Ligaška sezona za zaborav
Završena je vjerojatno najneobičnija kuglačka ligaška sezona. Sezona koja je zbog poznate situacije naprasno prekinuta, pa nakon 3 mjeseca nastavljena u najvišim rangovima i ubrzano dovršena. Sezona koja je djelomično spašena dobrim rezultatima u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji.

Mario Liović i Mario Mušanić (KK Osijek)
Parovni prvaci Hrvatske za 2020.
Osječanima i Riječankama naslovi
Osječani Mario Liović (680) i Mario Mušanić (659) osvojili su naslov prvaka na parovnom prvenstvu RH. Najbolji par kod žena su sestre Matea i Ivana Juričić (KK Rijeka) sa 1176 čunjeva. Najbolje Slavonke su Mirjana Gorup i Margita Vuka (ŽKK Osijek 97) na 10. mjestu, sa 1082 čunja.

Prvoplasirani parovi Regije Istok
Završavaju lige, počinju ženski parovi u Rijeci. Otvaraju Osječanke.

Stigao i kraj
Sutra se igraju utakmice posljednjeg kola 1. B HK slever i 2. HL. Jedna je samo nepoznanica, tko će biti novi B-ligaš. Belišće ima bod prednosti ispred Novih nada. Belišćani igraju gradski derbi s Željezničarom, a Požežani gostuju u Virovitici. U Rijeci i Zaprešiću održava se parovno prvenstvo žena i muškaraca. U Rijeci se igra u subotu i nedjelju, a u Zaprešiću samo u nedjelju.

Zrinski danas u Slavonskom Brodu
Utakmica 21. kola 1.B HL Sjever između Slavonca i Zrinski Pivovare odigrat će se danas u Slavonskom Brodu, sa početkom u 16:30 sati.

Redovni prijelazni rok 2020.
Izvršni odbor HKS-a donio je odluku da Redovni prijelazni rok počinje 29. lipnja 2020. godine, a završava 09. srpnja 2020. godine u 24:00 sati te će se provoditi prema važećem Pravilniku o registraciji v1.6. Preporučamo klubovima da zahtjeve vezano za prelazni rok šalju putem e-maila sukladno Pravilniku, a ako to nije moguće molimo klubove koji zahtjeve šalju putem pošte da iste pošalju na privremenu adresu Hrvatskog kuglačkog saveza: Horvaćanska cesta 29, 10 000 Zagreb.

Danas utakmice 21. kola
Danas se igraju utakmice 21. kola u 1.B HL sjever i 2. HL. Novska je u prigodi da protiv Pakraca i teoretski osigura povratak u prvoligaško društvo. Kandit je osigurao 2. mjesto i protiv Fortune u županijskom derbiju igra samo za prestiž. Zrinski i Đurđenovac vode mrtvu trku za opstanak. Zanimljiva je završnica u 2. HL. Vode Belišćani s bodom prednosti ispred Novih nada i posljednje dvije utakmice igraju na domaćoj kuglani. Monte mont je bez izgleda za opstanak, a društvo prema trećoj ligi može mu praviti večerašnji gost, Obrtnik iz Požege. Ipak, Silos je u težoj poziciji. ŽKK Ogulin i KK Siscia nove su članice 1. HL žena.

Vlado Slijepčević (1955.-2020.)
Preminuo Vlado Slijepčević
Od posljedica moždanog udara preminuo je Vlado Slijepčević, član KK Lipik 1974. U dugogodišnjoj karijeri nastupao je za KK Jedinstvo Poljana, KK Staklara Lipik, KK Papuk Pakrac, KK Sloga Prekopakra i KK Lipik 1974. Sahrana je u utorak, 23. lipnja, u 16 sati na mjesnom groblju u Poljani.

ŽKK Osijek 97
Jedini preostali prvoligaš
Mlaka i Zaprešić obranili naslove prvaka
Kuglačice Mlake su po šesti puta, a kuglači Zaprešića po sedmi puta, osvojili naslov ekipnih prvaka Hrvatske. Na taj način su skočili na drugo mjesto po broju osvojenih naslova.

Nedjeljko Knežević
Novi predsjednik ZSUGO
Knežević predsjednik ZSUGO-a
Na izbornoj skupštini Zajednice sportskoih udruga grada Osijeka, održanoj u petak, 19. lipnja 2020. godine, za novog predsjednika jednoglasno je izabran Nedjeljko KNEŽEVIĆ, istaknuti sportski, posebice kuglački djelatnik.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće