gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 
Bez promjena
Nema promjena. Treninzi su dozvoljeni samo prvoligašima (M-Ž) i kategoriziranim kuglačima (I.-III. kategorija). Prvenstvo u 1. HL muškaraca i žena nastavlja se 6. veljače 2021. godine. Prve na staze ipak će Rijeka i Split, koje će svoju zaostalu utakmicu igrati 30. siječnja.

Antun Močnik (1934.-2021.)
Preminuli Antun Močnik i Stjepan Jelenčić
Napušta nas stara garda. Preminuli su Antun Močnik, nekadašnji kuglač osječkog Zanatlije, i Stjepan Jelenčić, jedan od osnivača (1982.) i ujedno prvi tajnik KK Ukras.

Čestitka
Najljepša čestitka stigla je iz Donjeg Miholjca. Nekima se ostvario životni san. Još samo da se može baciti koji hitac.


Petar Novak (1952.-2020.)
Preminuo Petar NOVAK
U 69.-oj godini života preminuo je Petar NOVAK. Kuglanjem se bavio od 1979. godine. Cijelu karijeru proveo je u jednom klubu, koji je nekoliko puta mijenjao ime (Amater, Vrijednosnice OS Darda, Darda).

Prvoligaši mogu na trening
Mjere su nešto ublažene pa je omogućeno treniranje prvoligaškim ekipama. Od ponedjeljka počinje mini prijelazni rok (obrasci na stranici HKS-a), a dolazi i vrijeme godišnje registracije.

Kuglana u Donjem Miholjcu
Zraka sunca kroz tmurne oblake
Bude i neka lijepa vijest u ovo tmurno doba. Kuglana u Donjem Miholjcu poprima nove obrise i radovi su u završnoj fazi. Još samo da prođu i te mjere...

Reprize
U iščekivanju nastavka sezone možete se podsjetiti na neke prijašnje utakmice i nastupe.

I službeno prekid svih natjecanja.
Izvršni odbor HKS-a je na svojoj 10. sjednici, održanoj 02. prosinca 2020. donio odluku o prekidu svih kuglačkih natjecanja do 21. prosinca 2020. godine.

Prekidaju se treninzi
Prekidaju se aktivnosti za sve kuglačke klubove. Pravo na trening imaju samo kategorizirani sportaši (I.-III. kategorija).

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!