gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 
Kuglana SPUK
Kuglana u Zrinjevcu 2002.
Kutak za nostalgičare
U ove vruće ljetne dane, kada staze uglavnom miruju, možete se podsjetiti na jedan sportski događaj koji je prije 15 godina obilježio grad Osijek i trajno ga ucrtao u kuglačku kartu Europe.

Ines Tomić
Povratak u Osijek nakon 6 godina
Završio prijelazni rok
Na današnjoj sjednici Registracijske komisije HKS-a verificirani su prijelazi igrača (148) i dvojne registracije (69). U osječkim prvoligašima miran prijelazni rok. Kandit je ostao bez Marka Jeličića (Zadar), a povratnik je iskusni Siniša Salai. Osijek je ostao bez Zvonimira Horžitzkog (preseljenje), a vratio je bivše juniore (Lugarić, Ranogajec) i doveo ispomoć za rad druge ekipe (Pofuk), dok se u Osijek 97 vratila Ines Tomić.

Josip Erjavec (1932.-2017.)
Preminuo Josip ERJAVEC
U Virovitici je u 85.-oj godini preminuo Josip ERJAVEC, dugogodišnji istaknuti virovitički kuglač i kuglački djelatnik. Početkom 50-ih godina prošlog stoljeća sudjelovao je u osnivanju jednog od prvih klubova sa tog područja, Slobode iz Virovitice. Koncem 70-ih godina osniva i ženski kuglački klub istog imena, čiji je predsjednik bio 30-ak godina, i vodio ga zajedno sa suprugom Anicom. Sahrana je u četvrtak, 6. srpnja 2017.g. u 14 sati na Gradskom groblju u Virovitici.

Željko KRIŠKOVIĆ (1949.-2017.)
Preminuo Željko KRIŠKOVIĆ
Danas je u Crikvenici, nakon teške bolesti, u 69-oj godini života preminuo Željko Krišković, ponajbolji riječki kuglač, nekadašnji reprezentativac Hrvatske i bivše države.

LM 2017 - Osijek - 1. mjesto
Osječani pobjednici Lige mladih
Završena je Liga mladih Regije Istok. Mladi kuglači Osijeka ponovo su prvaci, ispred Zanatlije iz Slavonskog Broda i Đakova. Kuglač lige: Niko BOGDANOVIĆ.

Anton Pavlović (1948.-2017.)
Preminuo Anton PAVLOVIĆ
Noćas je u 69.-oj godini života preminuo Anton Pavlović, nekadašnji kuglač i kuglački djelatnik, tajnik i predsjednik kuglačkog kluba "Opeka". Sahrana je u srijedu, 28. lipnja 2017. u 11:50, na Novogradskom groblju (kod OLT-a).

Detalj sa otvorenja turnira
Osječani najbolji
Slijepi i slabovidni kuglači osječke "Svjetlosti" pobjednici su 9. međunarodnog turnira, koji je prošle subote održan na kuglani "Pampas". U nedjelju su se kuglači preselili u obližnji bowling centar u Portanovi, gdje je u bowlingu domaćina nadmašila ekipa Koprivnice.

Ozalj 2017 - pobjednici
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević pobjednici u Ozlju
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević ponovili su u Ozlju uspjeh iz Delnica od prije mjesec i pol dana, kada su također osvojili turnir.

KK Osijek - finalist kupa RH 2017
Osijek poražen u finalu
Kuglačice riječke Mlake i kuglači splitskog Mertojaka pobjednici su kupa RH za 2017. godinu.

Osijek u finalu
Kuglači Osijeka izborili su nastup u finalu kupa RH. U polufinalu su pobjedili Zadar rezultatom 6-2. Protivnik u današnjem finalu (12 sati) biti će im državni prvak splitski Mertojak, koji je u polufinalu pobjedio gradskog rivala Poštara. Finale žena je na programu od 9 sati, a sastaju se domaća Mlaka i Istra Poreč.

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE: