1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće

Kup Regije Istok za 2020.
Poznati su svi četvrtfinalisti kupa Regije Istok za muškarce za 2020.-u godinu. U subotu su plasman izborili Nova Gradiška, Šećerana Viro, Željezničar Belišće, Nove nade, Zanatlija, Željezničar Osijek i Kandit, dok je posljednje slobodno mjesto sinoć izborio Đurđenovac.

Prijave za parove
Na kuglani Pampas u razmaku od 14 dana održat će se tri natjecanja u konkurenciji parova. Na nivou županije muškarci igraju 16. veljače. Nakon toga slijede regionalna natjecanja, za žene 23. veljače, a za muškarce 1. ožujka 2020. godine.

Zanatlija i Mlaka obranili naslove
juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda i juniorke riječke Mlake obranili su naslove ekipnih prvaka RH. Juniori Osijeka su četvrti, Đurđenovca 13, dok su juniorke Osijeka 97 i Đakova zuzele 10. odnosno 11. mjesto.

Dva derbija u Zagrebu, kup Regije Istok, ekipno RH za U-23
Euroligaši ponovo igraju u ranijem terminu. Vodeći dvojac gostuje u Zagrebu, Mlaka dočekuje Zagreb, Admiral čeka Splita. U Regiji Istok odigrava se 1. kolo kupa muškaraca. U Zagrebu i Zaprešiću odigrava se ekipno prvenstvo za juniorke i juniore.

Nedjelja
U Koprivnica igraju Podravka-Mlaka, sa početkom u 13 sati.

Igraju se dvije utakmice 10. kola 1. HL M. Od 14 sati Zaprešić-Osijek, a od 15 Zadar-Mertojak.

Liga prvaka diktira kalendar
Hrvatski predstavnici u Ligi prvaka utakmice 10. kola 1. HL odigrat će ovog vikenda. Osijek gostuje kod Zaprešića (14 h), Mertojak kod Zadra (15 h). Dan kasnije, sa početkom u 13 sati, u Koprivnici će igrati kuglačice Podravke i Mlake. Do sada su dogovoreni termini 5 utakmica kupa Regije Istok. Sve su na programu u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

Siječanjske obveze
Pozivaju se klubovi da se pridržavaju rokova glede produženja registracije za 2020. godinu te dogovaranja termina odigravanja utakmica 1. kola kupa Regije Istok. Završen je i mini prijelazni rok. Nekoliko prelazaka obavljeno je i u našoj županiji.

Sretno u novoj
Sretnu i uspješnu novu 2020. godinu žele vam Kuglački savez grada Osijeka i Kuglački savez Osječko-baranjske županije.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće