gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 
Minimalne Å¡anse za opstanak
Subotnjim porazom od Splita kuglačice Osijeka 97 su napravile veliki korak unazad glede opstanka u ligi. Obzirom na teški raspored u posljednja tri kola (utakmice protiv vodećeg dvojca i gostovanje u Sisku) šanse za opstanak su zaista minimalne. U subotu gostuju u Rijeci kod vodeće Mlake.

Kuglana Požega
Novi izgled požeške kuglane
Kuglana u Požegi u novom ruhu iščekuje nastavak prvenstva.

Još jedan derbi začelja na Pampasu
Kuglačice Osijeka 97 dočekuju kuglačice Splita. Pobjeda se nameće kao imperativ, za produženje nade u opstanak.

Odluke HKS-a

Marina Matković - 610
Igračica utakmice u Zagrebu, uz osobni rekord.
Mertojak prvak, gužva na začelju kod kuglačica
Mertojak je i teoretski osigurao naslov prvaka. Kuglačice Osijeka 97 minimalno su poražene kod Admirala, predstoji im derbi protiv Splita.

Osječanke putuju u Zagreb
Pet kola je do kraja prvoligaške karavane, svi ostali će vjerojatno produžiti pauzu. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Zagrebu kod trećeplasiranog Admirala. Šanse za osvajanje bodova su gotovo nikakve, a svaki pojedinačni poen dobro bi došao. Splitski Mertojak bi trebao u subotu i teoretski osigurati naslov prvaka. Derbi začelja igraju Grmoščica i Velebit.

Prvoligaška pauza
Sutra se ne igra redovno prvoligaško kolo. Odigrat će se samo zaostala utakmica ženske lige između Siscie i Admirala. Početak je u 15 sati.

Kuglana u Donjem Miholjcu
Čeka prve kuglače
Danas se otvaraju kuglane za sve klubove
Novom odlukom Stožera civilne zaštite RH od ponedjeljka 01. ožujka dozvoljeni su treninzi uz pridržavanje uputa od strane HZJZ-a.

Pobjeda Osječanki
Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Ogulin rezultatom 6-2. Ovom pobjedom Osječanke su privremeno skočile na 8. mjesto na tablici.

Od ponedjeljka svi na trening
Novom Odlukom stožera dozvoljeni su treninzi sportaša u zatvorenim prostorima. Nadamo se da je to posljednja stepenica do donošenja odluke o nastavku natjecanja.

  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!