gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
Petak - prvi dan doigravanja
Večeras od 18 sati započinje doigravanje za popunu 1. HL muškaraca. U Kutini nastupaju B-ligaši iz grupe Sjever (Kandit, Osijek, Đurđenovac), a u Zaprešiću B-ligaši iz grupe Jug (Crikvenica, Goranka i Rijeka). Igra se na ukupni zbroj čunjeva u dva nastupa. Drugi nastup je u nedjelju. Žensku ligu popunit će pobjednici susreta Zaprešić-ENDI Tekstilac i Plitvice-Karlovac.

Final four Lige prvaka i kvalifikacije za prvu ligu
Slijedi nam bogati kuglački vikend. U Bambergu se igra završnica Lige prvaka za sezonu 2019.-2020., u kojoj će nastupiti i tri hrvatska predstavnika, Mlaka, Zaprešić i Mertojak.Odigravaju se i kvalifikacije za popunu 1. HL, kao i pojedinačno prvenstvo RH za mlađe juniore i juniorke.

Naslovi u Zagreb i Rijeku, srebro Osječanima
Juniorski naslovi parovnih prvaka odlaze u Zagreb (juniori Grmoščice) i Rijeku (juniorke Rijeke Matea i Ivana Juričić). Par Osijeka Niko Bogdanović i Matija Tutnjević osvojili su drugo mjesto, dok su treći Lovro Buzov i Nikola Martinović iz Zanatlije Slavonski Brod. Drugo mjesto kod juniorki osvojile su Vanesa Bogdanović i Anamarija Grdić iz riječke Mlake, dok su treće Kjara Mazulović i Valentina Smuđ iz zagrebačkog Admirala.

Parovi U-23
Danas se održava parovno prvenstvo RH za juniorke (Mlaka, Rijeka) i juniore (Otočac).

Zanatlija obranio naslov, Osijek treći

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M
Ekipno juniora u Kutini
Devet juniorskih ekipa borit će se ovog vikenda za naslov ekipnog prvaka Hrvatske. Među njima su i dva slavonska predstavnika, Zanatlija iz Slavonskog Broda i Osijek. Natjecanje se održava na obnovljeoj kuglani u Kutini.

Rasplet u Kutini i Zaprešiću
Konačni rasplet 1.B HL sjever odigrat će se u Kutini, 25. i 27. lipnja 2021.g,, turnirskim načinom. Tri prvoplasirane ekipe u momentu prekida lige, Kandit, Osijek i Đurđenovac, odradit će 2 nastupa i tko sruši najviše čunjeva postat će novi (stari) prvoligaš u sezoni 2021.-2022. U isto vrijeme i na isti način, ali u Zaprešiću, odigrat će i tri prvoplasirane ekipe 1.B jug, Crikvenica, Goranka Ravna gora i Rijeka.

Od danas dozvoljena natjecanja
S obzirom na to da od 12. lipnja više nije na snazi zabrana natjecanja preostala prvenstva RH održat će prema terminima iz odluke s 4. sjednice IO HKS-a. Drugi dio 1. B HKL sjever i jug te doigravanje za popunu 1. HKL za žene odigrat će se 25. i 27. lipnja 2021. godine, točan raspored i mjesto održavanja (za 1. B HKL) bit će objavljen u utorak 15. lipnja 2021. godine.

Ništa od kupa
U skladu sa odlukama stožera o dozvoli natjecanja i Odluke HKS-a sa 3. sjednice IO-a od 28.04.2021. godine, Kup natjecanje na nivou RH-a neće se održati, a samim time ni po regijama. Za državna natjecanja mlađih kategorija prijava će biti slobodna i moći će se izvršiti direktno na HKS.

Od sutra dozvoljeni treninzi
U petak se otvaraju kuglane za treninge. Obzirom da su natjecanja još zabranjena upitno je odigravanje kupa.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!