gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  sljedeće
 
Još tri nepoznanice
Devet ekipa osiguralo je nastup u finalu gradske lige. U 4x120 sigurni finalisti su Zrinski Pivovara, SURKOS, Devetka i Vrijednosnice Osijek. U narodnom načinu još je jedna nepoznanica, Bolnica 1 ili HEP-Plinko, dok su finale osigurali HEP-ESO Plin, Runda, CB Devetka, Canimeč i SURKOS.

ÄŒetvrtfinale kupa RH
Predstojeći vikend donosi utakmice četvrtfinala kupa RH. Od slavonskih predstavnika u konkurenciji su još Osijek i Nove nade kod muškaraca te kuglačice Đakova. Pred Novim nadama je nemoguća misija, u goste im dolazi najbolja europska ekipa - Zaprešić. Osijek i Đakovo će na neutralnim kuglanama protiv Velebita i Splita pokušati izboriti završnicu u Splitu, 8. i 9. lipnja 2019. godine.

Zlato za Hrvatsku i Srbiju
Ženska reprezentacija Hrvatske osvojila je svoj drugi naslov svjetskih prvakinja, pri čemu je Ines Maričić postavila novi svjetski rekord - 687. Svoj peti naslov osvojila je muška reprezentacija Srbije.

Nedjelja, završni dan SP-a, Hrvatska dva puta protiv Mađarske
Hrvatska igra protiv Mađarske na dva fronta. Muškarci od 8 ujutro za broncu, a žene od 12 za zlato.Za broncu igraju Njemice protiv domaćih igračica, a od 15 sati Srbi brane zlato protiv Njemačke.

Rokycany (CZE) - subota
Predzadnjeg dana SP-a. Hrvatska je izborila jedno finale. Žene su pobjedile Njemice, dok je muška reprezentacija izgubila od Srbije, pa će sutra od 8 sati igrati za broncu protiv Mađarske. Žene od 12 sati igraju finale protiv Mađarica.

Rokycany (CZE) - petak
Danas se igraju četvrtfinalne utakmice. U muškoj konkurenciji Hrvatska igra protiv Slovenije, a žene protiv Srbije. Obje su utakmice na programu u 8 sati.

Rokycany (CZE) - četvrtak
Danas se igra posljednje kolo po grupama kod muškaraca. Hrvatska igra u 11:30 protiv Mađarske.

Rokycany (CZE) - srijeda
Danas se igra posljednje kolo po grupama kod žena. Hrvatska igra u 18:30 protiv Slovačke.

Rokycany (CZE) - utorak
Od 18:30 muška reprezentacija Hrvatske igra prvu službenu utakmicu na SP-u. Pobjeda protiv Italije otvara vrata četvrtfinala.

Rokycany (CZE) - ponedjeljak
Igra se 2. kolo po grupama u ženskoj konkurenciji. Hrvatska od 8 sati igra protiv Rumunjske.

  prethodno  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!