gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 
Subota

Zlatna prošlost i sadašnjost na Pampasu
Nakon burnog prošlog kola, u kojem su dvije utakmice riješene u samoj završnici, a dvije direktno ili uzrokovano, opravdanim ili ne, sudačkim odlukama, slijedi nam relativno mirno kolo. Na Pampasu dvostruki prvoligaški duel. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Mlaku, najbolju europsku ekipu, u čijim redovima praktički nastupa kompletna hrvatska reprezentacija, aktualne svjetske prvakinje, predvođene Mađaricom Anitom Mehesz, aktualnom vice-prvakinjom svijeta i pobjednicom Svjetskog kupa. Nakon žena kuglači Osijeka love prve bodove protiv sedmerostrukog europskog prvaka, zagrebačkog Medveščaka, koji je u prošlom kolu iznenadio lidera, splitskog Mertojaka. Osječani ipak imaju malo više šansi za bodove nego Osječanke, obzirom na činjenicu da se Zagrepčani posljednju europsku titulu osvojili prije 25 godina.

Subota

Osječani i Osječanke na Grmoščici
Prvoligaši su stigli do polovice jesenskog dijela prvenstva. Bodove su dosada osvajale jedino kuglačice ŽKK Osijeka 97, koje u subotu gostuju kod Admirala. Nakon njih na staze će kuglači Grmoščice i Osijeka. Đakovčanke igraju derbi začelja u Karlovcu. B ligaši igraju dva slavonska derbija, Kandit dočekuje Slavonca, dok Zrinski Pivovara gostuje u Pakracu. U dvostrukom programom u Đakovu Fortuna čeka Radnika, a Đurđenovac Podravku.

Pojedinačno na Pampasu
Pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za muškarce održat će se 3. i 10. studenoga 2019. godine. Rok za prijavu: 28. listopada 2019. godine. Prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce održat će se 23. i 24. studenoga 2019. godine.

Subota

Osijek traži prve bodove
Kuglači Osijeka su u prigodi popraviti dojam nakon dosta slabog ulaska u novu sezonu. U goste stiže Željezničar iz Čakovca, sve osim osvajanja dva boda označilo bi alarm za uzbunu. Slična situacija je i kod kuglačica Đakova, kojima u goste stiže Podravka. Osječankama u goste stiže Istra.

Sudionici
Osječani drugi u Tuzli
Kombinirana ekipa KK Osijeka sudjelovala je na prigodnom kuglačkom turniru u Tuzli, povodom 100 godina postojanja SD Sloboda. Osječani su osvojili drugo mjesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Mario Liović bio treći. U slavonskom derbiju prvoligašica kuglačice Osijeka 97 iznenadile domaće Đakovčanke.

Slavonski derbi u Đakovu
Na kuglani Fortuna u Đakovu kuglačice Đakova i Osijeka 97 unaprijed igraju utakmicu 9. kola 1. HL žena. Početak je u 13 sati. Nakon 12 godina biti će to prvi susret ovih ekipa u prvoligaškoj konkurenciji.

Mlaka i Mertojak pobjednici, Split treći
Svi hrvatski predstavnici danas su ostvarili pobjede. Mlaka je pobjedila Bamberg i osvojila Svjetski kup. Mertojak je pobjedom nad Satffelssteinom osvojio Europski kup, dok su Splićanke treće na NBC kupu.

  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!