gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 
Siječanjske obveze
Pozivaju se klubovi da se pridržavaju rokova glede produženja registracije za 2020. godinu te dogovaranja termina odigravanja utakmica 1. kola kupa Regije Istok. Završen je i mini prijelazni rok. Nekoliko prelazaka obavljeno je i u našoj županiji.

Sretno u novoj
Sretnu i uspješnu novu 2020. godinu žele vam Kuglački savez grada Osijeka i Kuglački savez Osječko-baranjske županije.

ONK 2019 Pobjednici Goran i Zlatko Pofuk
Pobjednici Zlatko i Goran Pofuk
Pobjednici turnira Obitelj na kuglani po drugi puta postali su Zlatko i Goran Pofuk.

Obitelj na kuglani
Prvoplasirani prošle godine
Obitelj na kuglani 2019.
Danas se na kuglani Pampas održava turnir Obitelj na kuglani. Kvalifikacije za glavni turnir u disciplini sprint za obiteljske tandeme počinju u 14 sati. Prijavljeno je 26 tandema. Tijekom dana i večeri igrat će se još dva turnira, Najbolja mamika i Što manje, dok će svi nazočni moći okušati svoju kuglačku vještinu u natjecanju pod nazivom Ajnc u 4.

Prijavljeno 26 tandema
26 tandema prijavljeno je za ovogodišnje izdanje turnira Obitelj na kuglani. Kvalifikacije počinju u 14 sati, subota, kuglana Pampas. Osim glavnog turnira igraju se turniri Najbolja mamika, Što manje i Ajnc u 4. U petak se igra turnir u narodnom načinu za rekreativce - Novogodišnja poslastica.

Obitelj na kuglani i Novogodišnja poslastica
Predstojeći vikend na kuglani Pampas održat će se dva turnira. U petak je na programu turnir u narodnom načinu Novogodišnja poslastica, u organizaciji Sporta za sve, dok je u subotu na programu turnir Obitelj na kuglani.

ÄŒestitka
ÄŒestitka

Željko i Tomislav Vidaković
Na turniru 10.-i put
Prijave do četvrtka
Prijave za Obitelj na kuglani primaju se do četvrtka. Do sada je prijavljeno 20 tandema. Ovo je deveto izdanje turnira po ovom formatu, bilo je osam pobjedničkih tandema. Samo su Darko Zovko i sin Pavao turnir osvajali dva puta. Na turniru je do sada sudjelovalo ukupno 166 kuglačica i kuglača. Na svim turnirima sudjelovali su Vlado Fotak, Matija i Milan Tutnjević te Željko i Tomislav Vidaković.

Mario Mušanić
Valentina Gal i Željko Košutić prvaci Hrvatske, srebro za Maria Mušanića
Valentina Gal je u finalu uvjerljivo porazila klupsku kolegicu Anu Jambrović, dok je Mario Mušanić prokockao vodstvo od 2-0 u setovima i dopustio da ga Željko Košutić u finišu pretekne.

PRIVITCI:
Shema-M
Shema-Ž
Mario Mušanić
Ostao samo Mušanić
Mario Mušanić jedini je slavonski predstavnik koji je izborio nedjeljno polufinale, a samim time i prigodu obrane naslova prvaka. Protivnik u polufinalu je stari poznanik Darko Kasumović.

  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!