gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
KK Osijek-trening 04-05-2020 2.jpg
Počeli treninzi
Kuglači Osijeka odradili su u ponedjeljak drugi trening na Pampasu od popuštanja mjera. Od danas svi mogu koristiti vanjske terene za provođenje aktivnosti.

Trening omogućen vrhunskim sportašima
Odlukom Vlade Republike Hrvatske od 27. travnja omogućen je trening sportašima, ali za sada samo onim vrhunskim (I. i II. kategorija) te seniorima, članovima ekipa iz najvišeg stupnja natjecanja. U našem slučaju dozvoljeno je treniranje Dariu Radošu te članovima i članicama seniorskih ekipa KK Osijek, ŽKK Osijek 97 i ŽKK Đakovo.

Kuglana Pampas
U iščekivanju nastavka sezone
Dok nestrplivo čekate dobre vijesti o nastavku aktivnosti prekratite vrijeme vježbanjem i uživanjem u kuglačkim majstorijama. Definitivno je da na Veliki petak neće biti turnira.

Sretan Uskrs

Plakat-za-javne-prostore-B1-COVID-19_HR-ENG.jpg
Do daljnjega i bez treninga
Osječke kuglane Pampas i HŽ, kao i belišćanska i đakovačka, biti će zatvorene do daljnjega te neće biti treninga za korisnike tih objekata.

ODGAĐAJU SE SVA KUGLAČKA NATJECANJA DO DALJNJEGA
Zbog novonastale situacije s korona virusom donosi se odluka da se odgađaju sva kuglačka i bowling natjecanja do daljnjega. Odluka stupa na snagu odmah te ista vrijedi za sve stupnjeve natjecanja (županijska, regionalna i državna) i sve discipline natjecanja (KUP, Prvenstva RH itd.). Utakmice se ne smiju igrati ni uz suglasnost oba kluba. Odluku o nastavku prvenstva donijet će se po smirivanju situacije.

9. Memorijalni kuglački turnir "DUBRAVKA VUKA - DUCA"
9. Memorijalni kuglački turnir "DUBRAVKA VUKA - DUCA" održat će se 06.04.2020. na kuglani HŽ.

Uskrsni turnir 2020 - plakat.jpg
Osijek - Uskrsni turnir i gradska liga
Najavljujemo skorašnji Uskrsni turnir (10.04.2020.) na kuglani Pampas, kao i početak gradske lige u disciplinama 4x120 hitaca i narodni način.

Kup Regije Istok
Poznati su termini odigravanja polufinalnih utakmica kupa Regije Istok u obje konkurencije. U četvrtak, 12. ožujka, od 18 sati u Novoj Gradiški igraju istoimeni domaćin i Đurđenovac. Drugo polufinale između Novih nada i osječkog Željezničara igra se sedam dana kasnije, 19. ožujka, sa početkom u 17 sati. Polufinale žena igra se ovog vikenda. U subotu od 11 sati igraju Pitomača i Obrtnik Slavonski Brod, dok sutradan u Virovitici igraju Sloboda-Tvin i Obrtnik Nova Gradiška, sa početkom u 14 sati.

Crna subota za osječke prvoligaše
Sva četiri osječka prvoligaša poražena su u jučerašnjim utakmicama. Poraz Osijeka protiv Velebita znači napuštanje prvoligaškog društva nakon 28 godina neprekidnog sudjelovanja. Poraz Kandita u Koprivnici vjerojatno znači i definitivno odustajanje od trke za naslov i povratka u A-ligaše. Zrinskom poraz protiv Đurđenovca znači nastavak grčevite borbe za opstanak u B-ligašima. Jedino kuglačice Osijeka 97 neće osjetiti posljedice tijesnog poraza protiv Podravke, obzirom da su Karlovčanke porazom u Splitu i teoretski izgubile šansu da ih dostignu na tablici. U Ozlju i Slavonskom Brodu danas igraju juniorski parovi za naslov državnih prvaka.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!