gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 
Brna u bolnici
Sreća u nesreći
Jučer (srijeda) oko 09:30, na mjestu koje je udaljeno jedva stotinjak metara od dvorane (Zrinjevac) u kojoj je prije 18 godina osvojio brončanu medalju u paru s Marijem Mušanićem, prometnu nezgodu doživio je Branko Bogdanović. Dok je biciklom prelazio cestu na njega je naletjelo osobno vozilo, udarilo ga u stražnji točak bicikla i bacilo u zrak. Prilikom pada Branku je slomljena kost na lijevoj nozi (tibija) te je sinoć i operiran u osječkoj bolnici. Drugih posljedica, na svu sreću, nije bilo. Prema prvim prognozama, Branka nećemo vidjeti na stazama najmanje 6 mjeseci. Jedino, ako malo skrati zalet...

Preporuke i evidencija
Uz pridržavanje preporuka HZJZ-a za odigravanje utakmica potrebno je i voditi evidenciju. Posljednjeg vikenda u mjesecu igrat će se parovno prvenstvo žena i muškaraca u Rijeci i Zaprešiću.

Nastavljamo
Nakon 3 mjeseca prisilne pauze nastavljaju se kuglačka ligaška natjecanja u prvim i drugim ligama.

U subotu nastavak prvenstva
U subotu se nastavljaju ligaška natjecanja u prvim i drugim ligama. Sve zamolbe za neodigravanje su odbijene. Pozivaju se klubovi da obrate posebnu pažnju na valjanost liječničkih pregleda.

PRIVITCI:
Vikend 13-06-2020.
Nova mogućnost za drugoligaše
Sukladno dopuni Propozicija temeljem članka 12.1 klubovi III. stupnja natjecanja (2. HKL) mogu uputiti zamolbu Izvršnom odboru HKS-a ako imaju opravdani razlog za nemogućnost odigravanja utakmica, kako bi im Izvršni odbor eventualno odobrio neodigravnje utakmica do kraja sezone bez kazni. Rok za dostavu zamolbi je četvrtak 04. lipnja 2020. godine do 24:00 sati.

Robert Bosak
Novi (stari) predsjednik.
Bosaku novi mandat
Večeras je na kuglani "Pampas" u Osijeku održana izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Za predsjednika je ponovo izabran Robert BOSAK.

Izborna skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije održat će se u utorak, 2. lipnja 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18:30 sati.

Nastavljamo
Stožer civilne zaštite danas je objavio odluku da će se sportska natjecanja moći održavati bez prisustva gledatelja, od 30. svibnja na otvorenom i od 13. lipnja u zatvorenim objektima. Ovom odlukom aktivira se odluka IO HKS-a o nastavku natjecanja s 13. lipnjem 2020. godine prema rasporedu napravljenom od strane VL.

Uvjetna odluka
IO HKS-a je na jučerašnjoj sjednici donio odluku o natjecanjima u sezoni 2019.-2020.

preporuke-hzjz 1.jpg
Proširenje aktivnosti
Od 13. svibnja omogućuje se korištenje zatvorenih sportskih objekata, pa tako i kuglana,uz striktnu primjenu mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. O obvezi prijave aktivnosti, vođenje evidencije i dostave izvješća biti ćete izviješteni tijekom sutrašnjeg dana (srijeda).

  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!