gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće
 
Mario Liović i Mario Mušanić (KK Osijek)
Parovni prvaci Hrvatske za 2020.
Osječanima i Riječankama naslovi
Osječani Mario Liović (680) i Mario Mušanić (659) osvojili su naslov prvaka na parovnom prvenstvu RH. Najbolji par kod žena su sestre Matea i Ivana Juričić (KK Rijeka) sa 1176 čunjeva. Najbolje Slavonke su Mirjana Gorup i Margita Vuka (ŽKK Osijek 97) na 10. mjestu, sa 1082 čunja.

Prvoplasirani parovi Regije Istok
Subota
Završavaju lige, počinju ženski parovi u Rijeci. Otvaraju Osječanke.

Stigao i kraj
Sutra se igraju utakmice posljednjeg kola 1. B HK slever i 2. HL. Jedna je samo nepoznanica, tko će biti novi B-ligaš. Belišće ima bod prednosti ispred Novih nada. Belišćani igraju gradski derbi s Željezničarom, a Požežani gostuju u Virovitici. U Rijeci i Zaprešiću održava se parovno prvenstvo žena i muškaraca. U Rijeci se igra u subotu i nedjelju, a u Zaprešiću samo u nedjelju.

Zrinski danas u Slavonskom Brodu
Utakmica 21. kola 1.B HL Sjever između Slavonca i Zrinski Pivovare odigrat će se danas u Slavonskom Brodu, sa početkom u 16:30 sati.

Redovni prijelazni rok 2020.
Izvršni odbor HKS-a donio je odluku da Redovni prijelazni rok počinje 29. lipnja 2020. godine, a završava 09. srpnja 2020. godine u 24:00 sati te će se provoditi prema važećem Pravilniku o registraciji v1.6. Preporučamo klubovima da zahtjeve vezano za prelazni rok šalju putem e-maila sukladno Pravilniku, a ako to nije moguće molimo klubove koji zahtjeve šalju putem pošte da iste pošalju na privremenu adresu Hrvatskog kuglačkog saveza: Horvaćanska cesta 29, 10 000 Zagreb.

Danas utakmice 21. kola
Danas se igraju utakmice 21. kola u 1.B HL sjever i 2. HL. Novska je u prigodi da protiv Pakraca i teoretski osigura povratak u prvoligaško društvo. Kandit je osigurao 2. mjesto i protiv Fortune u županijskom derbiju igra samo za prestiž. Zrinski i Đurđenovac vode mrtvu trku za opstanak. Zanimljiva je završnica u 2. HL. Vode Belišćani s bodom prednosti ispred Novih nada i posljednje dvije utakmice igraju na domaćoj kuglani. Monte mont je bez izgleda za opstanak, a društvo prema trećoj ligi može mu praviti večerašnji gost, Obrtnik iz Požege. Ipak, Silos je u težoj poziciji. ŽKK Ogulin i KK Siscia nove su članice 1. HL žena.

ŽKK Osijek 97
Jedini preostali prvoligaš
Mlaka i Zaprešić obranili naslove prvaka
Kuglačice Mlake su po šesti puta, a kuglači Zaprešića po sedmi puta, osvojili naslov ekipnih prvaka Hrvatske. Na taj način su skočili na drugo mjesto po broju osvojenih naslova.

Nedjeljko Knežević
Novi predsjednik ZSUGO
Knežević predsjednik ZSUGO-a
Na izbornoj skupštini Zajednice sportskoih udruga grada Osijeka, održanoj u petak, 19. lipnja 2020. godine, za novog predsjednika jednoglasno je izabran Nedjeljko KNEŽEVIĆ, istaknuti sportski, posebice kuglački djelatnik.

Subota
Rezultate utakmica možete pratiti preko Aplikacije HKS-a, a video sa Pampasa (Osijek 97-Đakovo, Osijek-Šubićevac) preko stranice Opala.

KK Osijek
Oproštaj od 1. HL
Županijski All stars na Pampasu
Igrom rasporeda ove subote na Pampasu nastupit će gotovo svi najbolji kuglači i kuglačice iz naše županije. Igraju se čak četiri utakmice.

  prethodno  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!