gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
Turnir u Pakracu
Posljednjeg kolovoškog vikenda u Pakracu će se održati kuglački turnir "Bljesak", u organizaciji KK "Slavonski banovac".

Zoran Prodanović
Predsjednik KK Zara-Auto Matrix
Monte-mont ode u povijest
Nema više Monte-monta, ali na sreću klub nastavlja djelovati pod imenom ZARA-AUTO MATRIX. Novi predsjednik kluba je Zoran PRODANOVIĆ.

KK Osijek
Pripreme u tijeku
Kuglačka sezona trebala bi početi 12. rujna, utakmicama 1. kola 1. HL muškaraca i žena te 1.B HL sjever. S pripremama su prošlog tjedna započeli ŽKK Osijek 97, KK Osijek i KK Kandit, zbog godišnjih odmora u još nekompletnom sastavu. Iako su pred njim još najmanje dva mjeseca oporavka i rehabilitacije, priprema se i Branko Bogdanović, što je za svaku pohvalu.

Podsjetnik na opće preporuke za trening tijekom epidemije
Obzirom da brojni klubovi tijekom ovog razdoblja započinju ili su već započeli s pripremama za novu sezonu, a epidemija virusa COVID-19 ne jenjava, podsjećamo na potrebu odgovornog postupanja u skladu sa svim dosadašnjim uputama i preporukama nadležnih nacionalnih i lokalnih službi.

Poziv na seminar
Seminar za kuglačke suce i predstavnike klubova održat će se u nedjelju, 30. kolovoza 2020. godine, na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 17 sati. Seminaru su obvezni nazočiti po jedan predstavnik iz svakog kluba i svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni. Nakon završetka seminara održat će se ispiti za kuglačke suce, i to za one kojima ističe licenca, koji žele napredovati i kandidatima za nove suce.

Igor Stazić
Hat-trick Igora Stazića
Na zanimljiv podatak podsjetio je jedan kuglački fan (vjerojatno budući manager dotičnog igrača). Naime, kuglač osječkog HT-a Igor Stazić po treći puta zaredom osvojio je naslov najboljeg kuglača 3. HL Zone Osijek. U svakom slučaju čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u narednom prijelaznom roku.

Danas žrijeb prvih liga
Danas (ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine) će se u prostorijama HKS-a izvlačiti startni brojevi za lige IV. stupnja natjecanja. Početak je u 14 sati. Za sve ostale lige izvlačenje će biti u srijedu, 22. srpnja (Istok od 12 sati).

Osnovan KK Beli Manastir
U Belom Manastiru je 03.07. ove godine osnovan kuglački klub Beli Manastir. Klub je primljen u privremeno članstvo Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije i od ove jeseni natjecat će se u 3. HL Zona Osijek.

Branko Bogdanović
Sve ove godine nastupao i u Osijeku, ali u gradskoj ligi
Bogdanović i Biloš se vratili u Osijek
Završen je prijelazni rok za kuglačice i kuglače. U Osječko-baranjskoj županiji najbolje je trgovao KK Osijek, čija je očita namjera ekspresni povratak u prvoligaško društvo. Nakon 13 godina u klub se vratio Branislav Bogdanović. Nažalost, prometna nesreća je prolongirala njegov povratak na staze, ali očekuje se da će biti spreman za drugi dio prvenstva. Osijeku je pristupio i Željko Biloš, bivši kanditovac, koji je proteklu sezonu igrao za zagrebačku Grmoščicu.

KK Belišće
Prvaci 2. HL.
Ligaška sezona za zaborav
Završena je vjerojatno najneobičnija kuglačka ligaška sezona. Sezona koja je zbog poznate situacije naprasno prekinuta, pa nakon 3 mjeseca nastavljena u najvišim rangovima i ubrzano dovršena. Sezona koja je djelomično spašena dobrim rezultatima u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji.

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!