gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće
 
Osijek u Zaboku, kreću regionalni ligaši
Prvoligaška je pauza, osim za B ligaša Osijeka, koji gostuje u Zaboku u ranijem terminu. Kreću regionalni ligaši, sezonu u našoj županiji otvaraju Tramvaj i Pitomača. Trećeligaši nisu nastupali skoro 7 mjeseci pa bi bilo dobro provjeriti valjanost liječničkih pregleda.

Prvoplasirani U-11
Franko Perković prvak Hrvatske
Franko Perković, mladi kuglač đakovačke Fortune, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji U-11, dok je Osječanin Patrik Kalinović u kategoriji U-12 osvojio 3. mjesto. To su jedine medalje za mlade kuglače iz Osječko-baranjske županije, na prvenstvu odigranom u Novskoj prošle nedjelje i Otočcu ove nedjelje. Vrlo blizu medalji bio je Osječanin Filip Car, četvrtoplasirani u najmlađoj kategoriji.

Prvoplasirani U-23
Franu Ivoševiću dva zlata
Fran Ivošević, mladi kuglač Slavonskog banovca iz Pakraca, osvojio je prvo mjesto na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Regije Istok, koje je danas završilo u Slavonskom Brodu. Drugo mejsto osvojio je Nikola Martinović (Zanatlija, Slavonski Brod), a treće Robert Bakić (Nove nade, Požega). Kako je Fran po godinama još uvijek i mlađi junior, pripalo mu je zlato i u toj konkurenciji. Plasman na državno prvenstvo ostvarilo je 6 prvoplasiranih juniora.

Derbi Mertojaku, iznenađenje u Osijeku
Mertojak je pobjedio Zaprešića, u Otočcu se nije igralo. U Osijeku podosta iznenađenja. Ugodno su priredile kuglačice Osijeka 97, koje su dosta uvjerljivo svladale Rijeku, a neugodno kuglači Osijeka, koji su poraženi od Belišća. U Slavonskom Brodu danas juniori odrađuju drugi nastup, kao i podmladak u Otočcu.

Prvoplasirane juniorke.jpg
Paulina prema očekivanju
Paulina Kopecki je potvrdila da je najbolja mlada igračica ŽKK Đakovo i osvojila naslov prvakinje Regije Istok, ispred Antonele Švraka i Eme Vomš.

Pada li već odluka o prvaku?
Sutra je na Poljudu veliki derbi. Mertojak dočekuje Zaprešić i u prigodi je već na startu prvenstva pobjeći na, možda nedostižna, 4 boda. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Rijeku. Utakmice se i dalje igraju bez nazočnosti gledatelja.

KK Osijek
Delegacija podmlatka KK Osijek
Franko Perković u vodstvu
Na prvenstvu podmlatka nastupili su i natjecatelji iz naše županije. Poslije 1. nastupa najbolji rezultat ostvario je Đakovčanin Franko Perković, koji je trenutno vodeći u kategoriji U-11.

Prvoplasirani
Dominacija Brođana
Juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda osvojili su prva dva mjesta na parovnom prvenstvu juniora Regije Istok, koje je večeras završilo na kuglani Pampas u Osijeku. Prvaci su Lovro Buzov i Sven Marić, ispred Nikole Martinovića i Josipa Buzge. Treći su mladi kuglači Slavonskoh banovca iz Pakraca, Fran Ivošević i Jan Štampf. Prvi nastup pojedinačnog odradile su i juniorke Đakova.

I dalje bez gledatelja
Utakmice drugog prvoligaškog kola igraju se u subotu, ponovo bez gledatelja, ali uz mogućnost gledanja putem interneta odnosno aplikacije HKS-a. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Koprivnici. Kod muškaraca Grmoščica dočekuje Mertojaka. Kuglači Osijeka gostuju u Pakracu, Đurđenovčani u Varaždinu, Đakovčani u Zaboku, dok gradski derbi igraju Kandit i Zrinski Pivovara.

Vikend za najmlađe i najstarije
Predstojeći vikend donosi nam, osim utakmica 2. kola 1. HL muškaraca i žena te 1. B HL sjever, državna prvenstva za podmladak i veterane za sezonu 2019.-2020. Također u nedjelju na Pampasu juniorski parovi Regije Istok lovit će plasman na državno natjecanje i za što bolju poziciju za drugi nastup na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok. Na pojedinačnom će nastupiti i 5 juniorki ŽKK Đakovo.

  prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!