gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 
Orahovica odustala od natjecanja
Kuglači Vodovod GV-a ostaju usamljeni na vrhu tablice 3. HL Zone Osijek. Naime, od natjecanja je odustao KK Orahovica, pa se prema propozicijama brišu dosadašnji rezultati. Samim time bez bodova ostaje KK Zara-Auto Matrix, jedini protivnik s kojim se Orahovica susrela u prvenstvu.

Dejan Steiner - 614
Igrač kola u 3. HL
Belišćani privremeno na vrhu
U derbiju dvaju Željezničara pobjeda je pripala domaćem belišćanskom, koji je na taj način i zasjeo na vrh tablice, obzirom da je susret Novih nada i Osijeka II odgođen za četvrtak. Kolo je obilježio Božidar Krajačić sa 630 na Vijušu. Prvu pobjedu ostvarile su Đakovčanke u Pitomači. U 3. HL Zoni Osijek Vodovog GV i Zara-Auto Matrix jedini su s maksimalnim učinkom. Igrač kola Dejan Steiner (Zara-Auto Matrix) - 614.

Tomislav Čačić - 670
Novi rekorder kuglaneu Đurđenovcu
Rekordi i preokret u Đurđenovcu
U 1. HL muškaraca pobjede vodeće četvorke. Kod žena Osječanke su odigrale slabije od očekivanog i pretrpjele uvjerljiv poraz od Admirala, iako je do posljednjeg čišćenja bod bio na dohvat ruke. U đurđenovačkom derbiju padali rekordi kuglane, a pobjedu domaćinu donijeli odlični Čačić i Dario Domnjak.

Kuglana Djurdjenovac
U subotu novi rekordi kuglane?
Bal pod maskama, derbi u Đurđenovcu
Predstojeći vikend donosi utakmice koje će se prvi puta igrati pod novim mjerama. Maske su obvezne za sve osim za igračice i igrače koji nastupaju. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Admiral. B-ligaški derbi igra se u Đurđenovcu, gdje se sastaju dvije do sada neporažene ekipe. Fortuna dočekuje Podravku, u Osijeku gostuju Lepoglava i Zabok, a slavonski derbi je u Pakracu, gdje gostuje Belišće.

ŽKK Osijek 97
Svaki dan maskenbal.
Nove mjere
Uvedene su nove mjere. Svi nazočni u kuglani, osim igrača koji nastupaju, moraju nositi zaštitne maske.

Vatroslav Barišić
Na startu - 628.
Vatro 628
Na kuglani "HŽ" u Osijeku osim utakmica 2. i 3. HL igraju se i utakmice rekreativne Divlje lige. Novo prvenstvo počelo je proteklog tjedna, a 1. kolo obilježio je poznati "rekreativac" Vatroslav Barišić, koji je rezultatom 628 podsjetio na stare dane.

Milan Tutnjević - 605
Igrač kola
Gostima ni mrvice
U 1. HL muškaraca sve pobjede domaćina. Medveščak je u Bjelovaru vodio sve do zadnjeg čišćenja, ali je domaćin ipak preokrenuo. Osječanke su u Ogulinu izgubile zahvaljujući lošoj izvedbi u čišćenje. Kandit i Đurđenovac jedini su neporaženi u 1. B sjever, te kao takvi dočekuju međusobni duel u slijedećem kolu.

KK Željezničar Osijek
Derbi protiv Novih nada.
Osječanke u Ogulinu
Nakon tjedna pauze nastavljaju se prvoligaška natjecanja. Kuglačice ŽKK Osijek 97 gostuju u Ogulinu, kod jedine ekipe bez osvojenog boda u prva tri kola, što je i bilo očekivano, obzirom na raspored koji su imale. Kuglači Osijeka odradili su gostovanje u Zaboku prošle subote i bodovno se izjednačili sa Kanditom (domaćin Pakrac-Papuku), Fortunom (gostuje kod Obrtnik Torbara) i Đurđenovcem (gostuje u Koprivnici).

Pobjeda Osijeka u Zaboku
Kuglači Osijeka dugo su u Zaboku lomili otpor domaćina. Odluka je praktički pala u posljednjem bloku igrača, koji su nastupe počeli sa 4 čunja viška za goste, a završilo je na konačnih 76 i 6-2 za Osječane.

KK Tramvaj
Pobjeda na startu
Tramvajci krenuli s pobjedom
U ranijem terminu u Zaboku gostuje Osijek, dok su svi ostali prvo i B ligaši na mirovanju. Sinoć su startale i regionalne lige. Tramvajci krenuli s pobjedom.

  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!