gdje sam: MEMORIES

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19
 
Stjepan Astaloš
Preminuo Stjepan Astaloš
Nakon kratke i teške bolesti u 69.-oj godini života preminuo je Stjepan ASTALOŠ, nekadašnji kuglač osječkog Grafičara.

Preminuo Ivica Draženović
U Novoj Gradiški je preminuo Ivica Draženović - Draža, dugogodišni "alfa i omega" kuglačkog kluba "Zanatlija" iz Nove Gradiške, u čijem mandatu je klub ostvario najveće uspjehe. A najveći je svakako osvajanje 3. mjesta na ekipnom prvenstvu Hrvatske 1987. godine, što je u konkurenciji zagrebačkih (Medveščak i Grmoščica) i splitskih klubova (Brodosplit, Marjan i Poštar) te riječkog Kvarnera i osječkog Kandita bio zaista veliki uspjeh. Tim plasmanom ostvarili su plasman na prvenstvo Jugoslavije te pravo igranja u prvoj sezoni prve jugo-lige.

Florijan Đujić (1959.-2012.)
Preminuo Florijan ĐUJIĆ
Nakon kratke i teške bolesti, u 54.-oj godini života, preminuo je Florijan ĐUJIĆ, dugogodišnji kuglač i trener KK Slavonac iz Bukovlja.

Aleksandar Atanasovski Mac
In memoriam: Aleksandar Atanasovski - Mac
U Skopju je, iznenada, u 63.-oj godini, preminuo Aleksandar ATANASOVSKI - Mac, dugogodišnji alfa i omega makedonskog kuglanja.

Vlado Gundić (1942.-2012.)
Preminuo Vlado GUNDIĆ
U nedjelju je u Rijeci u 70.-oj godini života preminuo Vladimir GUNDIĆ, istaknuti riječki kuglač i kuglački sudac. Dugo godina je, kuglajuči za riječke klubove Poštar i Kvarner, bio prvi vrhu hrvatskog i jugoslavenskog kuglanja. Najveći uspjeh ostvario je 1980. godine, osvajanjem ekipne brončane medalje na SP-u u Mangaliji.

Matjaž Hočevar
Preminuo Matjaž Hočevar (1960.-2011.)
Noćas je, u 51.-oj godini života, preminuo Matjaž Hočevar. Prošle subote, nakon utakmice u Dravogradu, Matjaž se loše osječao i osjetio je bol u grudima. Nakon obavljenih pregleda istu noć završio je na operacijskom stolu u Mariboru, gdje su mu ugrađena dva bajpasa. U četvrtak je otpušten iz bolnice, da bi mu istu noć ponovo pozlilo. Nažalost, ovaj puta liječnici su stigli prekasno.

In memoriam
Na današnji dan, prije 33 godine, u prometnoj nesreći u Dicmu poginuo je Bernard MASTELIĆ, mladi i perspektivni kuglač, u to vrijeme član splitskog Poštara, ponikao u osječkom Plavom 9 (današnji Kandit).

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!