gdje sam: MEMORIES

prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće

Nikola Bogdanović (1946.-2021.)
Preminuo Nikola BOGDANOVIĆ
Noćas je u 75.-oj godini života preminuo Nikola BOGDANOVIĆ. Oslabljeno srce legendarnog kapetana osječkog Kandita nije izdržalo neophodni operativni zahvat.

Ivica Klarić - Miško (1956.-2021.)
Preminuo Ivica KLARIĆ - Miško
U 66.-oj godini života preminuo je Ivica KLARIĆ - Miško, nekadašnji kuglač i kuglački sudac. Kuglanjem se bavio od 1971. godine. Počeo je u KK Plavi 9, koji 1977. godine mijenja ime u KK Kandit, i u kojem je bio član sve do 2000. godine, da bi posljednje dvije igračke sezone proveo u KK Opeka.

Petar Novak (1952.-2020.)
Preminuo Petar NOVAK
U 69.-oj godini života preminuo je Petar NOVAK. Kuglanjem se bavio od 1979. godine. Cijelu karijeru proveo je u jednom klubu, koji je nekoliko puta mijenjao ime (Amater, Vrijednosnice OS Darda, Darda).

Darko Puljić (1958.-2021.)
Preminuo Darko Puljić - Lukoš
U Donjem Miholjcu je iznenada, u 64.-oj godini života, preminuo dugogodišnji član KK Donji Miholjac Darko PULJIĆ. Kuglanjem se bavio od 1981. godine i cijeli sportski vijek proveo je u KK Donji Miholjac.

Branko Knez (1956.-2021.)
Preminuo Branko KNEZ
U Đakovu je u 66.-oj godini života preminuo Branko KNEZ, dugogodišnji član đakovačkog Silosa.

Miljenko Čulin (1931.-2021.)
Preminuo Miljenko ČULIN
U 90.-oj godini života preminuo je Miljenko ČULIN, jedan od ponajboljih osječkih kuglača 60-ih godina. Kuglanjem se bavio od 1961. godine i cijelu igračku karijeru proveo je u osječkom Željezničaru. Bio je prvak Osijeka 1968. u paru s Vladom Barthom, a s istim partnerom nastupio je na prvenstvu Hrvatske i Jugoslavije.

Preminuli Antun Močnik i Stjepan Jelenčić
Napušta nas stara garda. Preminuli su Antun Močnik, nekadašnji kuglač osječkog Zanatlije, i Stjepan Jelenčić, jedan od osnivača (1982.) i ujedno prvi tajnik KK Ukras.

Stjepan Rajndl
Preminuo Stjepan Rajndl
U 81.-oj godini života preminuo je Stjepan RAJNDL, nekadašnji kuglač i voditelj kuglačkog kluba "Poštar" iz Osijeka i dugogodišnji kuglački sudac.

Ivan Hećimović (1946.-2020.)
Preminuo Ivan Hećimović
U Novskoj je jučer, u 75.-oj godini života, preminuo Ivan Hećimović, poznati kuglački djelatnik. Kuglanjem se bavio od 1972. godine. Bio je "alfa i omega" kuglačkog kluba "Novska", kojeg je, osim u 1. Hl, doveo i do naslova pobjednika NBC pokala (Split, 2010.g.). Posljednji ispraćaj biti će na Gradskom groblju u Novskoj, sutra u 13 sati.

Josip Abramić (1949.-2020.)
Preminuo Josip ABRAMIĆ
U Belišću je jučer, od posljedica zaraze korona virusom, u 72.-oj godini života preminuo Josip ABRAMIĆ. Nakon završetka nogometne karijere 1981. započeo je novu, kuglačku, u KK Belišće, kojem je ostao vjeran do kraja. Naposljetku, kao najvjerniji navijač.

prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće