gdje sam: MEMORIES

Jadransko osiguranje
  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 
Stjena Štrok (1961.-2020.)
Preminuo Stjepan Štrok
Jutros je, nakon kratke i teške bolesti, u 59.-oj godini života preminuo Stjepan Štrok. Kuglati je počeo 1979. godine u rodnom Belišću. Zapažene rezultate ostvario je već u juniorskoj konkurenciji, što je rezultiralo pozivanjem u juniorsku reprezentaciju Hrvatske, koja je osvojila prvo mjesto na turniru republika i pokrajina održanom u Vogošći 1983. godine. Pamtićemo ga i kao prvog pojedinačnog prvaka Regije Istok u samostalnoj Hrvatskoj, na prvenstvu održanom 1993. godine u Osijeku i Virovitici. Tijekom karijere nastupao je za Belišće, osječki Metalac (poslije Osijek), MK Slavoniju, zagrebački Medveščak, Novsku, da bi posljednjih 15-ak godina proveo u belišćanskom Željezničaru. Sahrana je u subotu u 14 sati u Valpovu..

Ivica Kroflin (1947.-2019.)
Preminuo Ivica Kroflin
U Požegi je proteklog tjedna u 72.-oj godini života preminuo Ivica Kroflin, svojevremeno ponajbolji požeški kuglač. Kuglanjem se počeo baviti 1972. godine u požeškom Obrtniku. U karijeri je nastupao za više požeških klubova, kao i za Papuk iz Pakraca i Lokomotivu iz Slavonskog Broda. Posljednji klub u kojem se skrasio bio je požeški Hrast. Sahrana je obavljena u subotu u Požegi.

Karlo Lodoli (1953.-2019.)
Preminuo Karlo LODOLI
U Osijeku je u 67.-oj godini života preminuo Karlo LODOLI, kuglač osječkog Poštara i dugogodišnji kuglački sudac. Kuglanjem se bavio od 1976. godine. Cijelu karijeru proveo je u KK HT-u (prije KK Poštar) s izuzetkom 2 godine u KK MK Slavonija i 3 godine u KK Željezničar devedesetih godina. Karlo će biti kremiran u Zagrebu, a posljednji ispraćaj biti će sutra (utorak) u 12 sati sa Centralnog groblja u Osijeku.

Ivan Šimunović (1952.-2019.)
Preminuo Ivan ŠIMUNOVIĆ
Večeras je, u 68.-oj godini života, preminuo Ivan Šimunović, dugogodišnji kuglač i kuglački djelatnik, kuglački sudac i trener. Svoje aktivnosti provodio je kao član kuglačkog kluba Slavonija, u kojem je neko vrijeme bio i tajnik. Aktivno je sudjelovao i u radu ŽKK Osijek 97, u kojem je bio član Izvršnog odbora. Sahrana je u ponedjeljak, 10. lipnja u 11:30 na Aninom groblju.

Detalj sa susreta Osijek-Pecs 1982
Jolanka Kadoić (stoji druga s lijeva).
Preminula Jolanka Kadoić
Nakon kratke i teške bolesti, u 80.-oj godini života, preminula je Jolanka KADOIĆ, nekadašnja kuglačica, članica KK Kandit. Jolanka i njen suprug Stjepan godinama su bili redovni pratitelji i navijači na svim kuglačkim događanjima na osječkim kuglanama. Sahrana je u subotu u 11 sati, na Novogradskom groblju (kod OLT-a).

Štefica Krištof (1936.-2019.)
Otišla posljednja dama hrvatskog i svjetskog kuglanja
Danas je u Zagrebu preminula Štefica Krištof. Legenda, gospođa, dama sa kuglačkih staza. Tko god je htio naučiti nešto o kuglanju, a knjiga nije bilo baš previše, trebao je doći na kuglanu i gledati kako to izvodi Štefica Krištof. U vrijeme kada nisu frcale devetke, kada su vrijedile neke druge vrijednosti, Štefica je svoju jednostavnost izvedbe dovela gotovo do savršenstva. Šteta što je u kuglački sport ušla tako kasno...

Zdravko Štimac (1936.-2019.)
Preminuo Zdravko Štimac
U 83.-oj godini života preminuo je Zdravko Štimac, poznati osječki urar i svojevremeno kuglač, član i tajnik nekadašnjeg kuglačkog kluba "Zanatlija" iz Osijeka.

Dušan Barać (1955.-2018.)
Preminuo Dušan BARAĆ
Nakon kratke i teške bolesti, u 64.-oj godini života preminuo je Dušan Barać. Kuglanjem se počeo baviti prije 40 godina, u kuglačkom klubu Mladost iz Vladislavaca, paralelno igrajući i nogomet za NK LIV. Nastupao je još za čepinsku Uljaru, osječke klubove Grafičar-Vodovod i Kandit, a posljednji klub njegove karijere bio je belišćanski Željezničar. Sahrana je u srijedu, 12.12.2018. g., u 13:10 na Aninom groblju.

Branimir Vasić - Vaske
In memoriam: Branimir VASIĆ - Vaske
U Beogradu je nakon kratke i teške bolesti, u 67.-oj godini života, preminuo Branimir VASIĆ - Vaske, dugogodišnji sportski novinar. Tijekom bogate karijere pratio je nekoliko sportova, prvenstveno biciklizam, streljaštvo i kuglanje. Prateći natjecanja u tim sportovima često je dolazio i u Osijek. Nakon umirovljenja aktivan je bio u radu Kuglačkog saveza Srbije, gdje je bio predsjednik Komisije za informiranje.

Marijan Jurić - Juksa (1956.-2018.)
Preminuo Marijan JURIĆ - Juksa
U 63.-oj godini preminuo je Marijan Jurić - Juksa, dugogodišnji kuglač i kuglački djelatnik, član KK Kaptol iz Kaptola. Donedavno je obnašao dužnost predsjednika Kuglačkog saveza Požeško-slavonske županije i člana skupštine i natjecateljske komisije HKS-a. Sahrana je danas u 16 sati na mjesnom groblju u Kaptolu.

  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!