gdje sam: MEMORIES

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće

Stevo Milašinović (1950.-2020.)
Preminuo Stevo Milašinović
U Osijeku je u 71.-oj godini života preminuo Stevo Milašinović - Stiv. Kuglanjem se bavio od 1969. godine. Matični klub bio mu je osječka "Sloboda". Kuglao je i za "Opeku", "Grafičar-Vodovod", "Autoreparaturu" i "Silex", a najkvalitetnije kuglačke nastupe odradio je u "Kanditu". Posljednjih godina kuglanjem se bavio samo rekreativno. Zbog trenutne situacije ne zna se mjesto i vrijeme pokopa, kojemu može nazočiti samo najuža rodbina.

Ratko Pančić - Pančo
Preminuo Ratko Pančić - Pančo
U 59.-oj godini života preminuo je Ratko Pančić - Pančo, dugogodišnji tajnik KK Željezničara iz Belišća (2001.-2012.).

KK Šećerana
Milan Stapić stoji peti s lijeva
Preminuo Milan Stapić
Večeras je, u 92.-oj godini života, preminuo Milan STAPIĆ, nekadašnji kuglač, vjerojatno posljednji iz generacije kuglača koji je nastupao za KK Plavi 9 (sada Kandit), dok je taj klub nosio naziv Šećerana (1956. mijenja ime u Plavi 9). Sahrana će biti na Donjogradskom groblju, a zbog trenutne situacije istoj smije nazočiti samo uža obitelj.

Stjena Štrok (1961.-2020.)
Preminuo Stjepan Štrok
Jutros je, nakon kratke i teške bolesti, u 59.-oj godini života preminuo Stjepan Štrok. Kuglati je počeo 1979. godine u rodnom Belišću. Zapažene rezultate ostvario je već u juniorskoj konkurenciji, što je rezultiralo pozivanjem u juniorsku reprezentaciju Hrvatske, koja je osvojila prvo mjesto na turniru republika i pokrajina održanom u Vogošći 1983. godine. Pamtićemo ga i kao prvog pojedinačnog prvaka Regije Istok u samostalnoj Hrvatskoj, na prvenstvu održanom 1993. godine u Osijeku i Virovitici. Tijekom karijere nastupao je za Belišće, osječki Metalac (poslije Osijek), MK Slavoniju, zagrebački Medveščak, Novsku, da bi posljednjih 15-ak godina proveo u belišćanskom Željezničaru. Sahrana je u subotu u 14 sati u Valpovu..

Ivica Kroflin (1947.-2019.)
Preminuo Ivica Kroflin
U Požegi je proteklog tjedna u 72.-oj godini života preminuo Ivica Kroflin, svojevremeno ponajbolji požeški kuglač. Kuglanjem se počeo baviti 1972. godine u požeškom Obrtniku. U karijeri je nastupao za više požeških klubova, kao i za Papuk iz Pakraca i Lokomotivu iz Slavonskog Broda. Posljednji klub u kojem se skrasio bio je požeški Hrast. Sahrana je obavljena u subotu u Požegi.

Karlo Lodoli (1953.-2019.)
Preminuo Karlo LODOLI
U Osijeku je u 67.-oj godini života preminuo Karlo LODOLI, kuglač osječkog Poštara i dugogodišnji kuglački sudac. Kuglanjem se bavio od 1976. godine. Cijelu karijeru proveo je u KK HT-u (prije KK Poštar) s izuzetkom 2 godine u KK MK Slavonija i 3 godine u KK Željezničar devedesetih godina. Karlo će biti kremiran u Zagrebu, a posljednji ispraćaj biti će sutra (utorak) u 12 sati sa Centralnog groblja u Osijeku.

Ivan Šimunović (1952.-2019.)
Preminuo Ivan ŠIMUNOVIĆ
Večeras je, u 68.-oj godini života, preminuo Ivan Šimunović, dugogodišnji kuglač i kuglački djelatnik, kuglački sudac i trener. Svoje aktivnosti provodio je kao član kuglačkog kluba Slavonija, u kojem je neko vrijeme bio i tajnik. Aktivno je sudjelovao i u radu ŽKK Osijek 97, u kojem je bio član Izvršnog odbora. Sahrana je u ponedjeljak, 10. lipnja u 11:30 na Aninom groblju.

Detalj sa susreta Osijek-Pecs 1982
Jolanka Kadoić (stoji druga s lijeva).
Preminula Jolanka Kadoić
Nakon kratke i teške bolesti, u 80.-oj godini života, preminula je Jolanka KADOIĆ, nekadašnja kuglačica, članica KK Kandit. Jolanka i njen suprug Stjepan godinama su bili redovni pratitelji i navijači na svim kuglačkim događanjima na osječkim kuglanama. Sahrana je u subotu u 11 sati, na Novogradskom groblju (kod OLT-a).

Štefica Krištof (1936.-2019.)
Otišla posljednja dama hrvatskog i svjetskog kuglanja
Danas je u Zagrebu preminula Štefica Krištof. Legenda, gospođa, dama sa kuglačkih staza. Tko god je htio naučiti nešto o kuglanju, a knjiga nije bilo baš previše, trebao je doći na kuglanu i gledati kako to izvodi Štefica Krištof. U vrijeme kada nisu frcale devetke, kada su vrijedile neke druge vrijednosti, Štefica je svoju jednostavnost izvedbe dovela gotovo do savršenstva. Šteta što je u kuglački sport ušla tako kasno...

Zdravko Štimac (1936.-2019.)
Preminuo Zdravko Štimac
U 83.-oj godini života preminuo je Zdravko Štimac, poznati osječki urar i svojevremeno kuglač, član i tajnik nekadašnjeg kuglačkog kluba "Zanatlija" iz Osijeka.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće