gdje sam: MEMORIES

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće

Siniša Karačić (1965.-2020.)
Preminuo Siniša KARAČIĆ
Noćas je od posljedica zaraze korona virusom, u 56.-oj godini života, preminuo kuglač Siniša KARAČIĆ, član KK Pakrac-Papuk iz Pakraca.

Kandit 88
Beban čući, prvi s desna
Preminuo Milan POPOVIĆ - Beban
U 69.-oj godini života preminuo je Milan Popović - Beban, negdašnji osječki kuglač. Kuglanjem se bavio od 1978. godine. Prvi klub bio mu je Turist. Sredinom osamdesetih prelazi u Kandit, nakon toga u Zrinski Pivovaru, da bi karijeru završio u MK Slavoniji. Beban je bio član Kandita u povjesnoj sezoni 1987.-1988., kada je u strašnoj konkurenciji uspio odigrati i jednu utakmicu (u Celju). Beban je odigrao i nekoliko utakmica za reprezentaciju Osijeka, na susretima protiv Pečuha. A ostati će upamćen i kao vlasnik najboljeg pojedinačnog rezultata u 200 hitaca na osječkim kuglanama (Turist, 1120 čunjeva).

Ivan Šarec (1954.-2020.)
Preminuo Ivan Šarec
U Osijeku je u 67.-oj godini života preminuo Ivan Šarec, nekadašnji kuglač, član osječkih klubova Elektra i Slavonija tref.

Miro Sterzaj (1933.-2020.)
Preminuo Miro Steržaj
Danas je u 88.-oj godini života preminuo Miro Steržaj, istinska legenda slovenskog kuglanja.

Preminuo Željko Vračić
Početkom tjedna preminuo je požeški kuglač Željko Vračić (rođen 1963.) Kuglanjem se bavio od 1996. Bio je član KK Elektra.

Darko Horvat (1947.-2020.)
Preminuo Darko Horvat
Noćas je, nakon kratke i teške bolesti, u 74.-oj godini života, preminuo Darko HORVAT, tajnik i jedan od osnivača ŽKK Osijek 97.

Vlado Slijepčević (1955.-2020.)
Preminuo Vlado Slijepčević
Od posljedica moždanog udara preminuo je Vlado Slijepčević, član KK Lipik 1974. U dugogodišnjoj karijeri nastupao je za KK Jedinstvo Poljana, KK Staklara Lipik, KK Papuk Pakrac, KK Sloga Prekopakra i KK Lipik 1974. Sahrana je u utorak, 23. lipnja, u 16 sati na mjesnom groblju u Poljani.

Mirko Krolo
Preminuo Mirko Krolo
U 78.-oj godini života preminuo je Mirko KROLO, negdašnji kuglač KK Zrinski Pivovare.

Stjepan Karjakovic (1943.-2020.)
Preminuo Stjepan Karjaković
U 77.-oj godini preminuo je Stjepan Karjaković,nakadašnji kuglač osječkog Željezničara. Kuglanjem se bavio od 1977. godine, kada je prvi puta registriran za osječki Kolodvor, drugu ekipu Željezničara, koja je poslije promijenila ime u Željezničar II. Cijelu karijeru proveo je u tom klubu, sve do njegovog gašenja krajem devedesetih godina.

Martin Barčan (1950.-2020.)
Preminuo Martin Barčan
U osječkom KBC-u u 70.-oj godini života preminuo je Martin Barčan, kuglač i kuglački djelatnik iz Pitomače. Preminuo je od bolesti COVID 19. Kuglanjem se bavio od 1981. godine. Prvi klub bio mu je istoimeni ligaš iz rodne Pitomače, koji je nekoliko sezona nosio ime Duhanprodukt i natjecao se u 1.B HL. Kuglao je i za TVIN iz Virovitice te Graničar iz Đurđevca.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće