gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
ŽKK Mladost Čeminac
Nakon Slobode-Tvin slijedi Đakovo?
Promocija protiv slavonskih ligaša
Konikom Osijek u posljednja dva kola, protiv Zanatlije u Slavonskom Brodu i Kandit Premijera u Osijeku, treba osvojiti 1 bod i 7 poena, kako bi i teoretski osigurao naslov prvaka. Zanimljivija je borba za izlazak u Europu, koju vode Zaprešić i Zadar. Poraženi će utjehu morati tražiti u kupu.

Žrijeb
Težak put za branitelja
Pred Devetkom je težak put do finala i obrane naslova. Žrijeb im je u grupu C dodijelio Konikoma i Kandita, a tu je i Canimeč, ako zatreba dobar fiš ili perkelt.

KK Grafičar Vodovod
Pobjednici GL 2011.
U utorak žrijeb gradske lige
Prijavljene su 24 ekipe za 4x120 hitaca te 8 za narodni način. Žrijeb startnih brojeva obavit će se u utorak, 10. travnja 2012. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati.

Uskrsni turnir
Detalj sa utakmice Konikom - Kandit
Konikom i Radoš najbolji na Uskrsnom turniru
Mladi igrači Konikoma bili su najuspješniji na Uskrsnom turniru, održanom u petak na kuglani "Pampas", uz sudjelovanje 6 ekipa. Disciplina je bila neobična, mini-sprint (5 pune + 5 čišćenje), kojoj su se bolje prilagodili mlađi igrači. Najbolji pojedinac bio je Dario RADOŠ.

Polufinale kupa
Detalj sa žrijeba
Devetka ponovo na prvoligaša
Žrijeb nije bio naklonjen kuglačima Devetke. U kupu će ponovo na prvoligaša, ovaj puta na jedinog preostalog, ali i najjačeg - Konikom Osijek. Drugi polufinalni par je Belišće - Silos.

Korekcija kod prijave igrača za gradske lige
Za natjecanje u jednoj od gradskih liga rekreacijske ekipe mogu prijaviti više registriranih aktivnih igrača, čiji klub nije prijavljen za natjecanje, ali na pojedinoj utakmici može nastupiti samo 1 igrač iz prvoligaškog kluba ili 2 iz klubova nižeg ranga od prvoligaškog. Za kuglačke klubove može nastupiti neograničeni broj rekreativaca, ali ne i registrirani igrač iz drugog kluba. Ukupan broj prijavljenih igrača ne može biti veći od 16.

Prvoplasirani
Igrači i treneri Konikoma, Kandita i Devetke
Prvak poražen u posljednjem kolu
Mladi kuglači Kandit Premijera pobjedili su prvaka Konikoma, u posljednjoj utakmici Lige mladih. Na taj način u konačnom plasmanu zaostaju samo za 1 bod iza prvoplasiranog Konikoma. Treća je Devetka. Igrač lige: Branko MANEV.

Finalisti 2008.
Prijave još samo u ponedjeljak
U ponedjeljak ističe rok prijave za gradsku ligu. Igraju se discipline narodni način i, kako do sada stvari stoje, 4x120 hitaca. U petak na Pampasu Uskrsni turnir u disciplini ekipni mini-sprint.

KK Đurđenovac prvak 2012
Đurđenovac prvak 4. HL
Mladi Đurđenovčani su, bez obzira na poraz u posljednjem kolu kod INE, osvojili naslov prvaka 4. HL Zone Osijek. Drugi je Konikom II, a treći Brod. Igrač lige je Milan LONČAR (Đurđenovac).

KK Zaprešić
Bez pobjede u Celju
Lanteks i Podbrezova prvaci, Zaprešić 4.
Zaprešić je izgubio utakmicu za 3. mjesto protiv njemačkog Zerbsta. Bamberg je poražen u finalu u obje konkurencije.

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!