gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 
Kup - žrijeb
Izvlači Anđelka Dobek
Žene u Đakovo, Devetka-Konikom u četvrtak
Anđelka Dobek poslala je sebe i suigračice u Đakovo, na finale kupa seniorki, koje će se odigrati u nedjelju u 13,30 sati. Devetka i Konikom odigrat će polufinale muškog kupa u četvrtak, na kuglani "Pampas", sa početkom u 19 sati.

Večeras se određuje mjesto odigravanja finala kupa
Finalisti kupa seniorki Regije Istok, Đakovo i Osijek 97, prihvatili su prijedlog da se mjesto odigravanja finala odredi žrijebom. Finale će se igrati u nedjelju, a da li u Đakovu ili Osijeku, saznat ćemo večeras u 19 sati na kuglani "Pampas".

Hrvatska U-23
Pripreme za Bautzen
Nešto više od mjesec dana ostalo je do početka 16. svjetskog prvenstva za igrače do 23 godine starosti, koje se održava u njemačkom Bautzenu. Proteklog vikenda odigrano je nekoliko pripremnih susreta. Između ostalih, u Varaždinu je Hrvatska ugostila reprezentaciju Slovačke.

Darko Sarapa
U sredini
Darko Sarapa prvak Hrvatske
Ovog vikenda u Ogulinu je održano 20. pojedinačno prvenstvo Hrvatske za slijepe i slabovidne.

ŽKK Đakovo
Prilika za uzvrat za lanjski poraz
Repriza lanjskog finala
Kuglačice Đakova i Osijeka '97 izborile su pravo nastupa u finalu kupa Regije Istok za 2012.

KK Tramvaj
Pirova pobjeda
Odluka u posljednjem kolu
Oba kandidata za trećeligaški vice-naslov pobjedili su na gostovanjima kod kandidata za ispadanje, pa će u posljednjem kolu pasti odluka tko će praviti društvo požeškom Obrtniku odnosno Tramvaju.

Uljara i HT
Trenutno na začelju
Željezničar pred ciljem
Bjelovar, Hrvatski vitezovi, Radnik, Rječina i Željezničar imena su klubova sudionika kvalifikacija za popunu 1. HL za muškarce. Jedino se ne zna koji Željezničar će predstavljati Regiju Istok.

Konikom i mladenci
Konikom prvak
Pobjedom u Slavonskom Brodu kuglači Konikoma osigurali su naslov prvaka Hrvatske, ukupno treći. Naslov se počeo slaviti već pri povratku u Osijek, u Đakovu, gdje je okončana jedna karijera.

Kandit Premijer - Zadar 2-6
KONIKOM PRVAK

Policija - žene
Otvaraju protiv Tramvaja na Pampasu
Gradska liga kreće 23. travnja
Igra se narodni način (8 ekipa u jednoj grupi) i 4x120 (3 grupe sa po 8 ekipa). Kroz jednostruki ligaški sistem ekipe se bore za plasman u finale (Pampas, 8. lipnja). U finalu će nastupiti po dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe odnosno 6 prvoplasiranih iz narodnog načina.

  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!