prethodno  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  sljedeće

Boris Benedik - 665
Igrač derbija i kola
Zadru derbi, Konikomu samo bod
Zadar sigurno gazi prema novom naslovu prvaka. Konikom za 1 čunj izgubio bod. Osječanke u Virovitici povele pa stale. Pobjedu domaćim igračicama osigurala Renata Belani sa 160 u zadnjem setu.

Tko bolji u subotu?
Detalj sa zaprešićkog turnira
U Zadru veliki derbi
Prvoplasirani dvojac sastaje se u Zadru, dok su u Osijeku, kod muškaraca, i u Virovitici kod žena, na programu slavonski derbiji. Kod drugoligaša podosta zanimljivih susreta. Grafičar protiv Zrinskog, Silos protiv Pakraca, Željezničar protiv Donjih Andrijevaca te Pampas protiv Uljare. HT i Fortuna ne bi trebali imati problema.

Finalisti kupa 2010.
Žrijeb u dva dijela
Današnjim žrijebom parova 1. i 2. pretkola počinje druga sezona odigravanja kupa Regije Istok. U prvom i drugom pretkolu (04.-05. i 11.-12.12.2010.) sudjeluju četvrtoligaši. U prvom pretkolu međusobno igraju ekipe iz istih zona (2x10), a u drugom kolu po 5 pobjednika ide u zajednički žrijeb. Pobjednici iz 2. pretkola (5) priključuju se preostalim ekipama sa Regije (27) i nastavljaju s natjecanjem od 1. kola (29.-30.01.2011.), za koje će se žrijeb obaviti 19.12.2010. godine.

HT-Grafičar
Derbi opravdao očekivanja
Ugodno okruženje i odlično kuglanje (uz poneki izuzetak) obilježili su večernji derbi na Pampasu. HT je poveo 2-1 i 3 čunja, ali je drugi blok "grafičaraca" u startu preokrenio rezultat. Lodoly je dugo parirao i držao neizvjesnost, ali nije izdržao. Napeto je bilo i na "HŽ"-u, bodovi su ipak otišli gostima. Pomalo neprimjetno, vrhu se približio i Pakrac. Protiv Željezničara su ostvarili i novi rekord Gradske kuglane u Pakracu.

Osijek 97 - Graditelj Zaprešić
Prvi bodovi Osijeka 97
Konačno su domaće kuglačice Osijeka 97 dočekale i prvu pobjedu. U ne osobito kvalitetnoj utakmici pobjedile su Graditelj-Zaprešić rezultatom 7-1. Istim rezultatom Kandit Premijer je pobjedio Željezničara iz Čakovca.

PRIVITCI:
Osijek-Graditelj
Osijek-Graditelj Zaprešić
Imperativ pobjede za domaće
Trenuci istine
I to za nekoliko osječkih ligaša. Konikom u Zaprešiću lovi priključak za vodećim trojcem, Kandit protiv Željezničara nema pravo na kiks, koji bi ga prikovao na začelju prvoligaške karavane. Osijeku '97 niti pobjeda ne pomaže u bijegu sa dna, ali svakako budi nadu za bolje sutra.

Pampas - Grafičar
Grafičar prvoligaški
Osječki derbi pripao je "gostima". Poslije prvog bloka bilo je neizvjesno, ali je na kraju razlika otišla na 137 čunjeva.

Liga mladih 2010.
Konikom krenio u obranu naslova
Liga mladih, parovi Lige prvaka
U derbiju Lige mladih Konikom Osijek je deklasirao Grafičar-Vodovod rezultatom 6-0. Konačno su objavljeni i parovi Lige prvaka, koja starta za 20-ak dana. Sutra (utorak) od 17,15 na Pampasu se odigrava zaostala utakmica 2. HL, Pampas - Grafičar Vodovod. Ekipno prvenstvo RH za kadete U-14 održat će se na Pampasu, 28.11.2010. U tijeku su prijave.

U-14 kadeti parovi
Konikom prvi
Još jedan naslov u Osijek
Matija Tutnjević i Matej Cvitanušić osvojili su naslov parovnih prvaka Hrvatske u konkurenciji kadeta. Matiji je ovo već treći naslov ove sezone. Kod kadetkinja naslov su osvojile Mirna Bosak i Klara Sedlar iz Zagreb-Zaboky-ja.

Ivica Begović
Igrač kola
HT ne posustaje
Matineja na Pampasu pripala je "gostima", koji su iskoristili kiks Majerusa. Pakrac je iznenadio Zrinskog, dok je Uljara otkinula bod Silosu. U 3. HL Donji Miholjac se rekordima pridružio belišćanskom dvojcu. Koprivnici pripao derbi protiv Đakova, Konikom II izvukao bod u Đurđenovcu, neporaženi su već skoro godinu dana.

prethodno  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  sljedeće