gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 
ZLATKO KIŠ
Preminuo Zlatko Kiš
Danas je na kuglani "Tvin" u Virovitici, u 53.-oj godini, iznenada preminuo Zlatko KIŠ, kuglač KK Slatina, do prošle godine dugogodišnji član KK "Šećerana-VIRO" iz Virovitice.

Konikom
Prvaci Hrvatske
Naslovi Mlaki i Konikomu
Konikom je osvojio ekipno juniorsko prvenstvo RH, Kandit treći.

KK Željezničar Belišće
Đakovo i Željezničar prvoligaši
Đakovčanke su izborile drugo mjesto u kvalifikacijama i nakon 3 godine vratile se u prvu ligu. Željezničar je senzacija sezone. U sezoni 2010.-2011. bili su trećeligaši.

Veteranke
Abramić, Lendić i Prusina
Veterani na Pampasu
U tijeku je natjecanje veterana Osječko-baranjske županije.

Rijeka - kvalifikacije
Đakovo i Željezničar na drugom mjestu
U Bjelovaru poslije prvog nastupa vodi Šubićevac, Đakovo je drugo, 68 čunjeva više od trećeplasirane Novske. U Rijeci vodi Radnik, Željezničar je drugi, 26 čunjeva ispred Rječine.

Belišće-Konikom
Finalisti kupa
Konikomu kup i rekord kuglane
Prema očekivanju državni prvak je osvojio kup Regije Istok, treći puta za redom. U pobjedi nad Belišćem od 8-0 ugradili su i novi ekipni rekord kuglane u Belišću.

ŽKK Đakovo
Bjelovar i Rijeka u centru pažnje
Nakon duge i naporne drugoligaške sezone regionalni prvaci stigli su do same završnice. U nedjelju u popodnevnim satima znat ćemo nove prvoligaše. U Bjelovaru će se Đakovo, Novska i Šubićevac boriti da izbjegnu treću poziciju, dok će u Rijeci Bjelovar, Hrvatski vitezovi, Radnik, Rječina i Željezničar loviti prve dvije pozicije.

Konikom - 50+
Nastavljena gradska liga Osijeka
Željezničar i Konikom slavili su sigurne pobjede u današnjim utakmicama gradske lige. Međutim, naknadno je ustanovljen neispravan nastup Marka Tomića za Konikom pa je utakmica registrirana rezultatom 6-0 za ekipu 50+.

Žrijeb malog finala.
Zvonko Mihaljević (Silos) i Janko Radaković (Devetka).
Žrijeb u Osijeku, utakmica u Đakovu
Voljom žrijeba, utakmica za 3. mjesto u kupu Regije Istok između osječke Devetke i đakovačkog Silosa, odigrat će se u subotu, 5. svibnja 2012., na kuglani "Fortuna" u Đakovu, sa početkom u 18 sati. Pobjednik susreta biti će treći predstavnik Regije Istok u završnici kupa RH.

Veterani
U nedjelju prebrojavanje i u lov na medalje
Danas žrijeb domaćinstva kup utakmice za 3. mjesto
Danas u 18 sati na kuglani "Pampas" žrijebom će se odrediti domaćin i mjesto odigravanja utakmice za 3. mjesto u kupu Regije Istok. Sastaju se Devetka iz Osijeka i Silos iz Đakova. Utakmica će se odigrati u subotu, 5. svibnja, sa početkom u 17 (Osijek) odnosno 18 sati (Đakovo). Finale između Belišća i Konikoma igra se sutra (petak) u Belišću, sa početkom u 17 sati.

  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!