prethodno  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  sljedeće

Konikom-Zadar
Konikom - Zadar 3-5 8,5-15,5 3547-3584
Pratićemo derbi uživo, prikazom ekipnog zapisnika nakon svakog odigranog seta. Fantastičan finiš Mušanića, Zadar vodi 2-1, čunjevi +5 za Konikom. Na kraju, pobjeda Zadra.

Konikom - Zadar
Prosinac je, a sve toplije
Ulazimo u završnicu prvog dijela natjecanja prvoligaša, koja donosi nekoliko zanimljivih ogleda. Slično je i kod drugo i trećeligaša. U Regiji Istok kreće kup natjecanje, U-18 igraju ekipna državna prvenstva, a u nedjelju u Osijeku slavi se današnji Dan grada.

KK Pakrac
Pakrac pobjedom skočio na drugo mjesto
Večeras su u Požegi zaostalu utakmicu 3. kola odradili Obrtnik i Pakrac. Županijski primat pripao je gostima, koji su se probili na drugo mjesto, dok su domaćini ostali prikovani pri začelju tablice. U 4. HL Zanatlija II je pobjedio koloniju.

U-18 Ozalj
Kandidati za SP 2011.
U-18 u Ozlju
Kandidati u kategoriji U-18 odradili su danas prvi pripremni nastup.

KK Vrijednosnice OS Darda
Iznenadili Grafičara
I Vrijednosnice se uknjižile
I to protiv lidera, koji to više nije. HT se vratio na vrh, a s novim rekordom kuglane vratio se i Pakrac. Pampas je donio vrijedne bodove iz Požege. Novi remi Belišća, i Željezničar se vratio na vrh. Cestorad tijesno dobio u Đurđenovcu.

U-14 kadeti ekipno
Centar, Konikom i Ponikve
Konikom prvak Hrvatske
Kadeti Konikoma osvojili su naslov ekipnih prvaka Hrvatske, na prvenstvu netom završenom na Pampasu. Kadetkinje su igrale u Ogulinu, a naslov su osvojile kuglačice Zagreba.

KK Zaprešić
Poraz koji budi nadu
Pobjeda i dva poraza
Zadar je uvjerljivo pobjedio, dok su Novska i Zaprešić doživjeli poraze.

Konikom - U-14
Još Matija... i po naslov
Liga prvaka, kadeti na Pampasu
Slijedi prvoligaška stanka zbog utakmica 1. kola Lige prvaka kod muškaraca, u kojoj sudjeluju tri hrvatska predstavnika. Ovog vikenda odigrava se i ekipno kadetsko prvenstvo RH. Kod regionalnih ligaša kugle i čunjevi ne miruju.

Svjetlost
Osječanima dva rekorda
Na kuglani Grmoščice u Zagrebu, 21.11.2010. održano je 18. ekipno prvenstvo RH za slijepe i slabovidne. U konkurenciji 8 ekipa osječka Svjetlost osvojila je 2. mjesto, uz napomenu da su Stojan BJELAJAC u kategoriji B-1, te Darko SARAPA u kategoriji B-2, sa 628 odnosno 753 srušena čunja (120 u pune), postali novi hrvatski rekorderi. Treći član vice-prvaka bio je Franjo BIČANIĆ (B-3, 674), dok je prva pričuva bila Dragica JURČEVIĆ.

Mario Liović - 629
Igrač derbija i kola
Gostima ni mrvice
Drugoligaški domaćini osvojili su maksimum bodova. Ponovo su briljirali "grafičarci", rezultatom kojim bi osvojili podosta prvoligaških bodova. Pobjedom u zaostaloj utakmici Obrtnik iz Nove Gradiške i dalje prijeti Koprivnici. Belišćanski Željezničar je poražen u Virovitici,pa je vrh preuzeo drugi ligaš iz grada papira.

prethodno  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  sljedeće