prethodno  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  sljedeće

Kuglana Opeka
Zatvorena, nakon 30 godina.
Borba za dvicu
Posljednje kolo prvog dijela prvenstva kod muškaraca igra se u subotu (ako ne bude velikih snježnih iznenađenja). Vrh i začelje su osigurani, Poštar u Osijeku i Zaprešić u Novskoj bore se za naslov jesenskog vice-prvaka.

Otvorenje
Bogdanović i Mušanić jedini preko 600
Sinoć je u Požegi i službeno otvorena preuređena "Gradska kuglana". Ugradnjom ploča ispunjen je osnovni uvjet odigravanja drugoligaških utakmica u Požegi, tako da lokalni ligaš "Obrtnik" više ne mora putovati u Pakrac. Kuglanu je otvorio gradonačelnik Požege Zdravko Ronko, i to vrlo uspješno. Nakon jednog hica za zagrijavanje, koji je završio u kanalu, slijedećim je srušio osmicu. Nakon otvorenja odigrana je revijalna utakmica između selekcije požeških kuglača i prvoligaških igrača, koje je predvodio Nikola Dragaš.

Matija Mance
Ines Maričić i Matija Mance prvaci Hrvatske
Najbolji Slavonac Alen Trošelj, na 6. mjestu. Na pojedinačnom prvenstvu Regije vodi Matko Bulka.

Uljara-Grafičar
Grafičaru jesenski naslov
Teškom mukom Grafičar je došao do pobjede protiv Uljare i do jesenskog naslova, obzirom da je HT izgubiou Pakracu. Vrijednosnice su ulovile bod u Požegi. Mušanić poveo utrku na pojedinačnom Regije, kao i Mance na pojedinačnom RH za juniore.

Denis i Pajo
Pirova pobjeda Zaprešića
Zaprešić je imao prigodu proći dalje. Pobjedio je 5-3, s tim da je Fučkar izgubio te Filipančić za 1 čunj. Novska je odigrala 4-4, presudio je domaći kiks.

Za regionalni primat
Tko će Novu godinu dočekati u Europi i na vrhu regionalnih liga?
Naredni vikend obiluje raznovrsnom ponudom. Od Lige prvaka, preko državnog juniora, regionalnih liga i pojedinaca, do kup utakmica i turnira.

Ivan Grizelj (1953.-2010.)
Zbogom Gricko!
Ponajbolji đakovački kuglač 80-ih godina, Ivan Grizelj - Gricko, preminuo je jučer u 58.-oj godini života. Prema dostupnim informacijama, Gricko je preminuo u svom kamionu, na putu u dalekoj Rusiji. Posljednji ispraćaj bit će u petak, 17. prosinca u 14 sati.

KK Konikom Osijek U-18
Treći u Hrvatskoj
Tri ekipe u 10 čunjeva
Izuzetno zanimljivo bilo je u Koprivnici. Medalje su se dijelile unutar 10 čunjeva. Najlošije su prošli Osječani. Slabija igra u pune odnijela je sjajniju medalju, no i treće mjesto nije za odbaciti. Prvak je Centar, drugi Radnik iz Velike Gorice.

Dan grada 2010.
Detalj sa turnira
Kandit Premijer i Srećko Vuka
Ugodno poslije podne, koje je završilo skromnim domjenkom za sudionike, obilježje je kuglačkog turnira povodom proslave Dana grada Osijeka. Prije početka minutom šutnje odana je pošta braniteljima grada, koji su poginuli na današnji dan prije 19 godina, u šumi Rosinjači i Nemetinu. Kandit je nastupio kompletan i osvojio turnir, ispred Zrinskog. Ht-ovce je do trećeg mjesta dovukao Srećko Vuka, najbolji pojedinac turnira.

PRIVITCI:
Dan grada 2010.
KK Obrtnik NG
Poraz u finišu
Belišćani dobili oba derbija
Dvojac Željezničara Tomislav Čačić i Zdenko Strugačevac je, tko zna po koji put, preokrenuo tijek utakmice. Tako je bilo i u Novoj Gradiški. Minus od 70 čunjeva pretvorili su u konačnih plus 9. Derbi u Belišću pripao je, nakon dobre utakmice, domaćinu. Gradski derbi u posljednjem kolu ujedno odlučuje i tko će biti jesenski prvak. Kod drugoligaša, Zrinski je ugodno iznenadio kod Silosa, a i Pampas protiv pakraca.

prethodno  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  sljedeće