prethodno  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  sljedeće

Očevi i sinovi
Sudionici 2009.
Odbrojavanje...
... je počelo. Do isteka 2010. godine preostalo je manje od 5 dana. Službeno, godinu će završiti Konikom II i Cestorad UHVDR, derbijem 4. HL koji se igra u srijedu u 12 sati na Pampasu. Neslužbeno, nakon derbija slijedi duel očeva i sinova, 3. po redu, a sudeći po sve većem odazivu (32 sudionika) sigurno će postati tradicionalan. Zbog velikog broja sudionika igrat će se 60 hitaca. Bit će zanimljivo na stazama, ali i pokraj njih. Naročito u kotlovnici, gdje će Štef kuhati "pastirac", predjelo pečenom janku.

Svim ljubiteljima kuglanja, posebno posjetiteljima ovih stranica
Sretan i blagoslovljen Božić, te puno uspjeha, sreće, veselja, zdravlja i lijepih trenutaka u novoj 2011. godini...

2010. Poj RH - trofeji
Pojedinačno RH u Zadru i na Plitvicama
Približava se termin odigravanja pojedinačnog prvenstva RH za seniore i seniorke, 07.-09.01.2011. Regije su uglavnom odredile svoje predstavnike, još samo da saznamo kamo na put... NOVO: Seniori u Zadru, seniorke na Plitvicama, polufinala i finala u Zadru

Uspješna 2010.
Matko Bulka, Emil Pravdić, Matija Tutnjević, Ivan Vuletić i Mario Mušanić
Godina u znaku 3M
Sinoć su održane redovne izvještajne skupštine gradskog i županijskog saveza.

2010. Sprint - seniorke - prvoplasirane
Najbolje prošlosezonske sprinterice
Mini prijelazni rok, skupštine saveza, sprint, tandemi
I ove godine može se koristiti mini prijelazni rok, 28.-31.12.2010., za prijelaz u drugi klub, nižeg ili višeg ranga. Uvjeti su navedeni u dopisu u privitku. Pozivaju se predstavnici osječkih i županijskih klubova na skupštinu saveza, sutra (srijeda) u prostorijama Jadranskog osiguranja u Gundulićevoj ulici u Osijeku. Počeci su u 17,30 (gradska) i 18 sati (županijska skupština).

Matko Bulka
Matko Bulka prvak Regije Istok
Petorica prvoplasiranih iz prvog vikenda ostali su na svojim mjestima. Matko Bulka je prvi, Darko Kasumović drugi, Mario Mušanić treći.

prvoplasirane seniorke
Pačarek, Vuka i Peršun
Ines Vuka najbolja seniorka
Promašaj u predzadnjem hicu ipak nije bio koban po Ines Vuku, jer Margita Pačarek nije pogodila prijelaz na izglednoj poziciji, pa je mlađa klupska kolegica osvojila prvo mjesto, sa tri čunja razlike. Na državno će i trećeplasirana Marijana Peršun, igračica Đakova.

Kup - 1. i 2. kolo
Detalj sa žrijeba
Žrijebani parovi kupa Regije Istok
Danas je u Slavonskom Brodu obavljen žrijeb 1. i 2. kola kupa Regije Istok.

KK Poštar
Bod u Osijeku
Kandit Premijer - Poštar 4-4
Kandit i Poštar podijelili plijen. Konikom dobio na Plitvicama. Novska preokrenila protiv Zaprešića. Grmoščica dobila, a i Željezničar stigao do prvih bodova.

Kuglana u Požegi
Kuglana spremna, ali teško dostupna
Seniorima odgoda od 24 sata
Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i teže prohodnosti cesta otkazan je današnji nastup seniora u Požegi. Nastup je prolongiran za ponedjeljak od 16 sati, dok će se sutra igrati u Slavonskom Brodu, ali sa početkom od 11 sati. Nastup seniorki igrat će se po redovnom rasporedu.

prethodno  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  sljedeće