prethodno  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  sljedeće

2011. Sprint
Detalj sa žrijeba
Zanimljiv žrijeb
Večerašnji žrijeb za županijski sprint seniora ponudio je nekoliko zanimljivih duela u startu, što bratskih (Horžitzky), što klupskih (Mušanić-Rupčić, Barać-Liović).

Prvoplasirani u sprintu 2010.
Žrijeb za sprint u utorak, stigao dio sudačke opreme
Županijsko prvenstvo u sprintu za seniore održat će se u nedjelju, 16. siječnja 2011. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 12 sati. Dio sudačke opreme (jakna i hlače) je stigao, majice za 2-3 tjedna.

Josipa Dolibašić
Prvakinja Hrvatske
Josipa Dolibašić i Mario Baljak prvaci Hrvatske
Baljak i Grubar igrat će u u finalu seniora, Lukač i Dolibašić kod seniorki. Ukalović i Maričić uzeli bronce, Baljak i Dolibašić naslove.

Nedeljko Jeličić
U četvrt-finalu poražen u SV-u.
Ispala Željka Orehovec, drama u Zadru
Prvi favorit kod seniorki, Željka Orehovec, zapela je u 2. kolu. Dalmatinsko-slavonski dueli u četvrt-finalu seniora. Grubar razmontirao Bulku. Baljak na setove pobjedio Bogdanovića, Ukaloviću Sudden Victory protiv Jeličića. Grubar i Mušanić u polufinalu, Maričić i Dolibašić također.

Pušić i Bulka
Siguran prolaz u 2. kolo
Pojedinačno seniora i seniorki
Legendama samo pola seta. Biserka Perman (0-4) i Nikola Dragaš (0,3-3,5), legende hrvatskog kuglanja, završili su nastup na pojedinačnom prvenstvu sa ukupno osvojenih pola seta. Kod muškaraca sutra repriza lanjskog finala, Bogdanović protiv Pušića. Svi Slavonci prošli u 2. kolo, niti jed(i)na Slavonka. Regija Centar bez muških predstavnika u 2. kolu.

Nikolina Kuić
U sredini
Samo dvije laste u mini roku
Igor Pofuk prešao je iz Pampasa u MK Slavoniju; Nikolina Kuić iz Đakova u Osijek 97 te, putem dvojne registracije, ponovo vraćena u Đakovo. To su jedini prelasci realizirani u izvanrednom prijelaznom roku.

Pred kuglanom Plavi 9
Zdravko Perković (stoji drugi s desna)
In memoriam
Novogodišnji vikend nije dobro počeo za kuglače. U kratkom roku zauvijek su nas napustili Zdravko Perković (77), nekadašnji kuglač Metalca i Slavonije; Dragutin Ribičić - Strika (67), nekadašnji kuglač Jadrana i Plavog 9 te Zvonimir Antunović (56) iz Donjih Andrijevaca.

U donjem dijelu žrijeba
Bulka, Mušanić i Šarkezi
Žrijebani parovi pojedinačnog prvenstva
Danas su u prostorijama HKS-a žrijebani parovi pojedinačnog prvenstva RH za seniore i seniorke. Seniori igraju u Zadru, a seniorke na Plitvicama te polufinale i finale u Zadru. Termin odigravanja je od 7. do 9. siječnja 2011. godine. Naslove brane Branislav Bogdanović i Đurđica Lukač.

Očevi i sinovi 2010
Na mladima svijet ostaje
Iako su bili brojčano jači, očevi nisu uspjeli pobjediti sinove, koji su u disciplini 2x30 hitaca uspjeli srušiti 10 čunjeva više.

Konikom II-Cestorad
Papirnati derbi, Mladost Vladislavci prestali s radom
Mladi igrači Konikoma II već su u prvom hicu (3 devetke) gostima iz Vinkovaca najavili da im se ne piše dobro. Na kraju je bilo 7-1 i 221 čunj razlike. Konikom II će novu godinu dočekati na vrhu tablice, sa željom da tamo ostanu do kraja prvenstva i ostvare plasman u 3. HL.

prethodno  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  sljedeće