prethodno  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  sljedeće

KK Donji Miholjac
Prijete Belišćanima
Pobjede Donjeg Miholjca i Lokomotive u gostima
Važne gostujuće pobjede ostvarili su Donji Miholjac i Lokomotiva, u borbi za vrh odnosno opstanak u 3. HL.

Fortuna
Rekord kuglane u Đakovu
Sjajna Fortuna, poraz HT-a, bod Grafičara
Zanimljiva drugoligaška subota. Počela je rekordom kuglane "Fortuna", gdje je istoimeni domaćin punom mjerom uzvratio Silosu za jesenski poraz.

Konikom-Željezničar
Konikom - Željezničar 6-2, remi Kandita i Zanatlije
Slavonci neporaženi, Zadar rekordom kuglane ispratio Novsku, Zaprešiću derbi, Rijeka iznenadila Poštara. Tramvaj je sinoć pobjedio Croatiu 7-1 (14,5-9,5) (3265-3127). Najbolji pojedinac: Dražen Balentović - 584.

Mihaela Vartušek
U 1. kolu protiv braniteljice naslova
Obavljen žrijeb, Uljara i dalje aktivna
Najmlađi igrač Kandit Premijera izvlačio je večeras startne brojeve seniorkama za sprint Regije Istok. Kome je donio sreću vidjet ćemo u nedjelju, od 14 sati. Sreća se,za sada, ukazala igračima Uljare, koji su dobili usmenu suglasnost odgovornih da nastave s radom.

Prvoplasirane sa sprinta 2010.
2. Korbar; 1. Peršun; 3. Mađarević
Sprint za seniorke u nedjelju, žrijeb u četvrtak
Za sprint seniorki Regije Istok prijavilo se 17 igračica. Natjecanje će se održati u nedjelju, 23.01.2011. na kuglani "Pampas", sa početkom u 14 sati. Žrijeb parova obavit će se na kuglani "Pampas" u četvrtak u 18 sati.

Sprint 2011. seniori
Igor Šarkezi, Ernest Laco, Damir Bimbi
Ernest Laco pobjednik sprinta
Zanimljiv je bio nedjeljni sprint na Pampasu. Pokazatelj toga je da se čak 19 puta igrao Sudden Victory, a najviše, u svih 6 susreta, sudjelovao je Karlo Lodoly (HT). Na putu do polufinala izbacio je konikomovce (Ret, Tomić) i kanditovce (M. Jeličić, Bulka). Zapeo je na Vrijednosnicama.

ŽKK Obrtnik NG
Stalno u gostima
Varteks kroji vrh
Kuglačice Varteksa pobjedile su lidera Koprivnicu i učinile prvenstvo zanimljivim. Sa bodom iz Đakova tu su i kuglačice novogradiškog Obrtnika, koje su ipak u najnepovoljnijem položaju, jer sve utakmice praktički igraju u gostima.

Grafičar-Silos
Nadmoć domaćina
Drugoligaško 12. kolo (za sada nepotpuno) proteklo je u znaku domaćina.

Kandit-Rijeka
Opet podijelili bodove
Pobjeda Osijeka, remi Kandita, poraz Konikoma i Zanatlije
Osječanke su pobjedom startale u drugi dio sezone. Imperativ pobjede učinio je svoje, ali ipak važni bodovi su osvojeni. Kandit Premijer i Rijeka odigrali su slabu utakmicu, u kojoj je na kraju Šipalo izvukao bod domaćinu.

KK Konikom Osijek
Na popravni u Novsku
Konikom II i Kolonija otvaraju drugi dio
Večeras u 18 sati, na Pampasu će Konikom II i Kolonija otvoriti drugi dio sezone, u koji trećeligaši startaju okrnjeni za jednog člana, vladislavačku Mladost. Upitna je sudbina i vinkovačkog četvrtoligaša Dilj Obrtnika, odrazila su se jesenska putovanja u Donje Andrijevce. Pomalo upitna, jer radovi na kuglani u Vinkovcima još stoje. Obzirom na opću situaciju, veliko je pitanje da li će svi izdržati do posljednjeg kola.

prethodno  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  sljedeće