prethodno  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  sljedeće

KK Marsonia
Očekivani poraz
Konikom II bez problema protiv Marsonie
Počasni poen protiv klinaca iz Konikoma II osvojio je najmlađi igrač Marsonie, Dubravko Tekić.

KK Rijeka
Suparnice u derbiju začelja
Zanatlija i Osijek 97 bez prava na kiks
Za pojedine klubove počinje period kada je gotovo svaka domaća utakmica kvalifikacijska. To se svakako odnosi na Zanatliju i Osijek 97, koji ugošćuju direktne konkurente za opstanak. Kanditovci su se u posljednje vrijeme specijalizirali za igru na jedan bod, koji bi im protiv jakog Zaprešića itekako dobro došao. Konikoma očekuje gostovanje kod Grmoščice, odakle su posljednji bod izvukli davne 2004. godine.

KK Tvin
Nakon Zanatlije na redu Konikom
Sprint za U-23, kompletiraju se termini 2. kola kupa
Sprint Regije istok za juniore (U-23) održat će se u nedjelju, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 12 sati. Izvlačenje parova obavit će se u petak, također na kuglani "Pampas", u 17,30 sati.

Tandemi županije
Nadmoćni Konikom
Prvi favoriti turnira, Mario Mušanić i Igor Šarkezi, opravdali su očekivanja i osvojili naslov županijskih prvaka u disciplini tandem. Najugodnije iznenađenje priredio je tandem Vrijednosnica, Boris Ivančić i Ivan Strmečki, koji se uspio probiti do finala, gdje su naišli na ipak preteškog protivnika. Na prvenstvo Regije Istok plasirani su još 2 tandema Konikoma te po jedan Kandit premijera i Grafičar Vodovoda.

Tramvaj-Konikom
Konikom bez muke, Tvin izbacio Zanatliju
Kombinirana postava Konikoma bila je prejaka za sličnu postavu Tramvajaca, u utakmici 1. kola kupa Regije Istok, odigranoj u petak navečer na kuglani "Pampas". U subotu dosta iznenađenja i neizvjesnih utakmica. Kandit i Matko Bulka popravili rekorde u Slavonskom brodu.

Pobjeda i poraz 7-1
Zadar je dobio 7-1, Podravka izgubila istim rezultatom.

Domnjak-Pušić
Prvi tandem Kandita
Žrijebani parovi
Lodoly ni u tandemima ne može izbjeći pretkolo. U koje će i možda najjači tandem, Mušanić-Šarkezi. Ako prođu, čekaju ih "grafičarci" Liović-Vukobratović.

Lanteks Celje
Vice-prvakinje LP-a 2010.
Liga prvaka, kup, liga mladih, tandemi
Ligaška pauza zbog Lige prvaka iskoristit će se za odigravanje utakmica 1. kola Kupa regije Istok i prvenstva osječko-baranjske županije za tandeme.

Sprint seniorke
2. Mihaela Vartušek; 1. Marija Prusina; 3. Zorica Todić
Naslov u Čeminac
Marija Prusina (Mladost, Čeminac) osvojila je sprint Regije Istok. U finalu je pobjedila Mihaelu Vartušek (Osijek 97). Treća je Zorica Todić (Osijek 97). Na prvenstvo RH još su se plasirale Vlatka Berc i Dalija Perković (obje Đakovo).

KK Koprivnica
+ 11 u Slavonskom Brodu
Varteks ispao iz trke
Kuglačice Varteksa izgubile su od Podravke II, Koprivnica je tijesno dobila u Slavonskom Brodu.

prethodno  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  sljedeće