prethodno  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  sljedeće

Matjaž Hočevar
Preminuo Matjaž Hočevar (1960.-2011.)
Noćas je, u 51.-oj godini života, preminuo Matjaž Hočevar. Prošle subote, nakon utakmice u Dravogradu, Matjaž se loše osječao i osjetio je bol u grudima. Nakon obavljenih pregleda istu noć završio je na operacijskom stolu u Mariboru, gdje su mu ugrađena dva bajpasa. U četvrtak je otpušten iz bolnice, da bi mu istu noć ponovo pozlilo. Nažalost, ovaj puta liječnici su stigli prekasno.

Ines Maričić
Jedina prošla dalje
Tallin - petak
Ines Maričić i Matija Mance izborili su nedjeljna polufinala, a samim time i najmanje brončane medalje.

SK 2011. Tallinn
Tallinn - četvrtak
Određen je žrijeb. U-23 nudi dvostruke oglede sa Estoncima i Slovencima te po jedan sa danskim i mađarskim predstavnicima. Da bi stigao do finala Mario Mušanić bi morao prvo srediti Poljaka, a zatim medaljaše iz Ritzinga, Kotyzu ili Nemesa, pa Zavarka.

Mušanić - Zavarko
Finale SK-a??
Kupovi, sprintevi, tandemi...
Središnji kuglački događaj ovog vikenda odvija se u preko 2.000 km udaljenom Tallinnu, gdje je na programu Pojedinačni svjetski kup. Po 16 juniorki, juniora, seniorki i seniora pokušat će ostvariti 4 pobjede, koliko im je potrebno za osvajanje naslova. Među njima je i 11 hrvatskih predstavnika, po tri u svakoj kategoriji, osim kod seniora (Baljak, Mušanić), gdje je i najžešća konkurencija. Između ostalih, dolaze i prva trojica sa posljednjeg SP-a (Zavarko, Kotyza, Cech). Protivnike naših saznat ćemo danas, nakon žrijeba, koji počinje u 16 sati.

KK Pakrac
Putuju u Donji Miholjac
Donji Miholjac u 2. kolu
Trećeligaš je savladao drugoligaša. Donji Miholjac je iskoristio prednost domaćih staza i eliminirao Uljaru iz kupa. U subotu im dolazi nešto uspješniji drugoligaš - Pakrac.

Mario Mušanić
Brani naslov iz Rijeke
Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu, Estonija
U četvrtak ujutro na daleki sjever Europe putuje 11 ponajboljih hrvatskih kuglačica i kuglača. U estonski Tallinn, gdje će se od 11. do 13.02. održati pojedinačni Svjetski kup za juniore (U-23) i seniore.

KK Koprivnica
Derbi pripao Koprivnici
Kuglačice Koprivnice u potpunosti su nadigrale gošće iz Nove Gradiške i na najboljem su putu da, nakon 4 godine, ponovo izbore kvalifikacije za 1. HL.

Sprint juniori
2. Jeličić; 1. Radoš; 3. Trošelj
Dario Radoš najbolji u sprintu juniora
Dario Radoš je u polufinalu i finalu pobjedio juniore Kandit Premijera, Alena Trošelja i Marka Jeličića. Uz njih plasman na državno ostvarili su Tomislav Tačković i Tomislav Pemper.

Antun Matković
U posljednjem hicu donio drugi bod
Grafičar kroz iglene uši
Nakon 0-3 u prvom bloku Grafičar je doslovce u posljednjem hicu dohvatio 2 boda protiv Fortune, te tako s pozicije lidera odlazi za 3 tjedna u Pakrac. Željezničar je preskočio HT-a u borbi za treću poziciju. Belišćanski Željezničar je, uprkos novom porazu u Virovitici, zadržao vodeću poziciju u 3. HL.

Kandit-Zaprešić
Pobjede Riječanki i Zaprešića u Osijeku
Osječki prvoligaški dvojac je izgubio važne bodove protiv Rijeke i Zaprešića.

prethodno  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  sljedeće