gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  sljedeće
 
Veterani
Žuti vodi u Prag?
Prag čeka veterane
Neslužbeno europsko prvenstvo kuglačkih veterana održat će se ove godine u Pragu, od 10. do 15. svibnja 2011. godine.

Prvoplasirani u sprintu
2. Kereta; 1. Šarkezi; 3. Mušanić
Dvostruki naslov za Igora Šarkezija, Konikom drugi
Nakon jučerašnjeg naslova u tandemu, Igor Šarkezi bio je najbolji i u današnjem sprintu, gdje je u finalu savladao Roberta Keretu iz Virovitice. U polufinalu bio je bolji od svog jučerašnjeg partnera, Maria Mušanića. Juniori Konikoma osvojili su drugo mjesto na ekipnom prvenstvu Hrvatske u Ozlju. Osječanke su 7. u Karlovcu. Prvaci: Radnik iz Velike Gorice i Zagreb-Zaboky.

Tandemi regije - prvoplasirani
Mušaniću i Šarkeziju i regionalni primat
Mario Mušanić i Igor Šarkezi suvereno su odigrali svoja 4 nastupa i osvojili naslov regionalnih prvaka. U zaostalim drugoligaškim utakmicama pobjede su pripale domaćinima. Grmoščica i INA Sisak su trenutno vodeći u Ozlju i Karlovcu.

Branko Bogdanović
Najbolji u Bambergu
Zadar slavio i u Bambergu
Zadar je pobjedio i u uzvratu, na vrućem terenu u Bambergu. Podravka se časno oprostila. Da nije bilo kiksa Ljiljane Picer u trećem setu (84+26)...

Regija - žrijeb za tandeme i sprint
Matej izvlačio za tatu, Y za sebe
Obavljen žrijeb
Discipline tandem i sprint očito još nisu do kraja zaživjele u kuglačkoj populaciji. Od predviđenih 16 na prvenstvu Regije Istok nastupit će 9 tandema i 12 sprintera. Žrijeb je obavljen večeras na Pampasu.

2010. Sprint Regije - prvoplasirani
2. Liović; 1. Pušić; 3. Miličević
Pauza zbog Lige prvaka
Prvoligaške staze i dalje će mirovati. Slijedi posljednji kvalifikacijski vikend u Ligi prvaka prije završnice. Od domaćih natjecanja na programu su ekipna za juniore i juniorke.

SK 2011. Tallinn
Tallinn - nedjelja, vanzemaljaca ipak nema
Ostali smo bez finala i na 4 brončane medalje. Najbolje u polufinalu igrao je Mario Mušanić. Uzeo je prvi set Zavarku sa čak 21 čunjem razlike. Međutim, u drugom je Zavarko sve vratio i dodao još 9 čunjeva, u trećem povećao na 21 razlike, da bi Mario u zadnjem setu smanjio razliku na podnošljivih 15 čunjeva (619-604). U finalu, Slovak Cech priredio je iznenađenje pobjedivši Zavarka sa 13 čunjeva razlike.

Dario Šipalo
Najbolji u Đurđenovcu
Željo ponovo slavio u Đakovu
Veteran Branimir Mutnjaković ponovo je briljirao u Đakovu (632) i donio Željezničaru treću pobjedu nad Fortunom ove sezone. Osminu finala kupa Regije Istok izborila su po tri drugo i trećeligaša te, prema očekivanju, Kandit Premijer. Konikom Osijek u Virovitici igra za 14 dana, jer je Mario Mušanić u Tallinnu, gdje ga za nekoliko minuta očekuje polufinalni meč protiv najboljeg kuglača današnjice, Vilmoša Zavarka.

2011. Tandemi regije - seniorke
Todić-Pačarek i Bakša
Zorica Todić i Margita Pačarek najuigraniji su tandem među seniorkama Regije Istok. Do naslova prvakinja stigle su nakon tri pobjede, protiv tandema iz sva tri kluba sudionika. Finale su dobile tijesno, u pripetavanju. I Mateo Bakša je do naslova stigao pripetavanjem, ali zato je u polufinalu glatko izbacio prvog favorita, Daria Radoša.

Mario Mušanić
Tallinn - subota
Juniori su osigurali dvije medalje, Ines Maričić i Matija Mance. Danas su u prigodi to ostvariti i seniori, a za što im trebaju dvije pobjede. Prva, Željka Orehovec, nažalost nije uspjela. Zapela je već u prvom kolu. Prošla je samo Marijana Liović, za 1 čunj. 1. kolo prošli oba Maria. MARIJANA LIOVIĆ U POLUFINALU. NAKON SJAJNOG FINIŠA I MARIO MUŠANIĆ IZBORIO POLUFINALE.

  prethodno  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!