gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  sljedeće
 
Bečej 2011.
Grupa D u sprintu
Turnir u Bečeju osvojio Norbert Kiss
Turnir je započeo sprintom, koji otvara Branko Manev protiv Vilmoša Zavarka. Od ostalih nositelja u grupu D, u kojoj je Mario Mušanić, upao je Boris Benedik. Glavni turnir, u disciplini 120 hitaca, počinje u 14 sati.

Osijek - Istra
Maraton na Pampasu
Četverostruki program na Pampasu. Otvaraju Osijek 97 i Istra Poreč, zatim Kandit Premijer protiv Zadra. Nakon toga startaju drugoligaši, Grafičar Vodovod protiv Pampasa i Zrinski Pivovara protiv Obrtnika.

Pampas
Uvijek neugodan lideru
Osječko-jadranski dueli
Konikom gostuje u Splitu, Kandit je domaćin Zadru, a Osijek 97 Istri. Osječanke više nemaju pravo na kiks. Kao ni Zanatlija protiv Radnika. Virovitičanke gostuju kod INE, ako ostanu neporažene gotovo da bi osigurale opstanak. U Zagrebu gostuje Mlaka, pobjeda u tom susretu vjerojatno znači i naslov prvaka.

Kup Grafičar-Konikom 2010.
Lani 1-7 i -129
Grafičar - Konikom u četvrtfinalu
Lider 2. HL i najbolji slavonski prvoligaš najjači je četvrtfinalni par kupa Regije Istok. Kandit gostuje kod Obrtnika iz Nove Gradiške, koji mora prijaviti drugo mjesto odigravanja, na kuglani sa pločastim segmentima.Kod žena, to je svakako susret Đakova i Obrtnika iz Nove Gradiške.

Branko Manev
Na Zavarkov teren
Mušanić i Manev u Bečeju
Povodom otvorenja preuređene kuglane u Bečeju, u nedjelju 6. ožujka 2011. godine održava se pozivni turnir na kojem sudjeluje 16 igrača, osvajača uglavnom najsjajnijih medalja sa svjetskih prvenstava i svjetskih kupova, predvođenih najboljim svjetskim kuglačem - Vilmošem Zavarkom.

Finalistice kupa 2010.
Žrijeb kupa u četvrtak
Žrijeb četvrtfinala i polufinala kupa Regije Istok obavit će se u četvrtak, 3. ožujka 2011. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati. Naslove pobjednika brane ŽKK Osijek 97 i KK Konikom Osijek.

KK Konikom
Najbolji u Ligi mladih
Pobjeda Tramvaja u Virovitici
Tramvaj je pobjedom u Virovitici pobjegao u mirniju zonu. Konikomovci ponovo najbolji u ligi mladih. Njihovi seniori plasirali su se u četvrt-finale kupa Regije istok, pobjedom 6-2 u Virovitici, pri čemu je Igor Šarkezi izjednačio pojedinačni rekord kuglane (618).

KK Silos
Pobjeda na Pampasu.
Derbi bez pobjednika
Duel u Pakracu završio je miroljubivo, što je iskoristio Željezničar i s "gostujućom" pobjedom približio se vodećem dvojcu. U naletu je i Obrtnik. HT posustaje, poraženi su kod kuće od Silosa. Pampas je savladao Fortunu. U nedjelju se kompletira i 2. kolo kupa Regije Istok, u Virovitici igraju Tvin i Konikom.

Konikom-Kandit
Konikom - Kandit 6-2

PRIVITCI:
Konikom-Kandit 8
Kandit-Konikom
Zbogom pauzama, završnica počinje gradskim derbijem
Prvoligaši i muški drugoligaši ulaze u posljednju trećinu prvenstva, u kojoj više nema pauza, niti puno prostora i vremena za ispravljanje propuštenoga. Zadra samo čudo može spriječiti u osvajanju titule (sedma u seriji, deveta ukupno), dok je na začelju, iako na prvi pogled tako ne izgleda, poprilična gužva.

  prethodno  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!