gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  sljedeće
 
KK Novska
Prva Kanditova prepreka na putu u mirne vode
Donji protiv gornjeg doma
Bodove spasa klubovi će tražiti protiv klubova s europskim ambicijama. U centru pažnje su svakako susreti slavonskih prvoligaša.

Mladost-Osijek 97
Prema očekivanju Osijek 97
Prve osvajačice kupa branit će naslov. Večeras su na kuglani "Željezničar" pobjedile Čeminčanke rezultatom 6-2. Protivnika u finalu saznat će nakon utakmice Đakovo-Sloboda Tvin, čiji termin odigravanja će biti naknadno određen.

KK Obrtnik NG
Sutra s Donjim Miholjcem
Aktivni i preko tjedna
Odrađivat će se zaostaci, kup utakmice, igrat će se unaprijed...

Konikom II - Đurđenovac
Dan mladosti na Pampasu
Đurđenovac ispao iz trke, Đakovo i Mladost na prvoligašice
Cestorad UHVDR i Konikom Osijek II ostali su jedini pretendenti na naslov prvaka 4. HL Zone Osijek, nakon što je osječki derbi pripao domaćinu. U kupu seniorki Mladost je slavila kod Pitomače, Sloboda-Tvin u Slavonskom Brodu te Đakovo kod kuće protiv Novogradiščanki.

Virovitica-Tvin
Treći naslov Konikomu
Završeno je treće izdanje regionalne lige mladih,u kojem je sudjelovalo 5 ekipa. I treći puta naslov su osvojili mladi "konikomovci". Ugodno su iznenadili mladi Virovitičani, osvajanjem drugog mjesta, za dlaku ispred osječkih "grafičaraca".

PRIVITCI:
Zaostale
KK Donji Andrijevci
Skinuli lidera
Pakrac preuzeo vrh
Grafičar je izgubio u Donjim Andrijevcima i prepustio vrh Pakracu, koji je dugo lomio Zrinskog. Željezničar je sedmom uzastopnom pobjedom istakao kandidaturu, oba vodeća dolaze na "Želju". Vrijednosnice su pobjedile neprepoznatljivu Fortunu.

KK Rijeka
Poraz na Pampasu
Slavoncima nula u gostima
Konikom i Sloboda-Tvin su pobjedili, Kandit, Zanatlija i Osijek 97 poraženi u gostima. Derbi 4. HL pripao je Konikomu.

Kandit Premijer
Uzvratiti Velebitu za poraz s 1 čunjem razlike
Najmlađi derbi
Prvoligaško kolo donosi zanimljive utakmice glede borbi za opstanak. Kandit gostuje na Plitvicama, Zanatlija u Čakovcu, dok Sloboda-Tvin dočekuje Rijeku. Osječanke putuju na izlet na Pongračevo.

ŽKK Mladost
Dio ekipe
Mjesec dana do Baranje 2011.
Točno mjesec dana nas dijeli od održavanja zanimljivog kuglačkog turnira. Ženski kuglački klub "Mladost" iz Čeminca, na čelu s predsjednikom kluba Zoranom Dobrijevićem, organizira ekipni turnir u disciplini 6x120 hitaca, pod nazivom "Baranja 2011." Turnir će se održati 10. travnja 2011. godine na kuglani "Pampas" i bit će međunarodnog karaktera.

ŽKK Đakovo
Poraz u Virovitici
Obrtnik gubi korak, Mladost napreduje
Kuglačice novogradiškog Obrtnika poražene su u Varaždinu te su na taj način svoje šanse za osvajanje naslova svele na minimum. Koprivnica je slavila u gradskom derbiju i na korak je do naslova. Zaprijetiti im može još Mladost, kod koje trebaju odraditi odgođenu utakmicu.

  prethodno  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!