gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
Matija Tutnjević
Hrvatski predstavnik u U-14
Sretno u Bautzenu
Sutra u Bautzenu počinje natjecanje Svjetskog kupa za kadete i mlađe juniore. Natjecanje traje 3 dana, a nakon toga kreće Svjetsko prvenstvo juniora. Hrvatska brani zlato i dvije bronce u svjetskom kupu te jedno srebro i 4 bronce iz Rijeke. Naravno, i Branko Manev brani dva zlata, za Makedoniju.

Najbolji sprinteri 2011.
Šarkezi (2.), Laco (1.) i Bimbi (3.)
Prijave za sprint
U subotu će se odigrati prvenstvo Osječko-baranjske županije u sprintu za seniore.

Masters veterana 2012.
Vuka treći na Mastersu veterana, Branko Manev pobjednik u Zaprešiću
Međunarodni turnir veterana u Bečeju i Vrbasu privukao je 119 kuglača i 26 kuglačica iz 6 zemalja. Od slavonskih predstavnika najuspješniji je bio Srećko Vuka, koji je osvojio treće mjesto u svojoj kategoriji. Branko Manev osvojio je turnir u Zaprešiću. U finalu je, nakon SV-a, pobjedio Maria Mušanića.

Željko Košutić
650 protiv Konikoma
Bez iznenađenja u kupu
Pobjede favorita, rekord Grmoščice u Dražicama, Baljka i Zadra u Varaždinu, Poštar nije došao na Plitvice, Željku Košutiću niti 650 nije bilo dovoljno za počasni poen Sirele (192 u posljednjem setu). To su karakteristike (ne)odigranih 8 utakmica osmine finala kupa RH.

Pauly Balkan hoso lepeš
Borba za finale
Gradska liga na pola puta
U narodnom načinu četiri ekipe su gotovo i osigurale finale, dok se VDR, KBC, Pauly Balkan hoso lepeš i Udica bore za preostala dva mjesta. U 4x120 još su samo 4 ekipe neporažene, a pravi dueli tek pristižu.

Veterani Slovana iz Galante
Završnice turnira u Zaprešiću i Mastersa veterana u Bečeju i Vrbasu
U finalu turnira Zaprešića nastupit će i 5 igrača Konikoma. Na Mastersu veterana u Bečeju i Vrbasu trenutno u svojoj kategoriji vodi Srećko Vuka, Kandit drži ekipno drugo mjesto, dok su Jeličić i Vuka treći u paru.

Bjelovar
Dvostruki program u Bjelovaru
Konikom u lovu na dvostruku krunu
Vikend nam donosi utakmice osmine finala kupa RH. Žrijeb se otvorio Konikomu, do polufinala ne bi trebao imati problema (Sirela i pobjednik susreta Šubićevac-Elektroistra). Zanimljivo će biti na Plitvicama. Pobjednik susreta Velebit-Poštar mogao bi na jesen igrati NBC pokal. Silos gostuje kod Bjelovara, dok Belišće dočekuje vice-prvaka Medveščak 1958. Susret je na programu u subotu u 16 sati.

KK Mlaka 2012
Dva puta dvostruki prvaci - prvi puta
Otkako je samostalne Hrvatske, prvi puta se dogodilo da su ekipni seniorski prvaci Hrvatske u muškoj i ženskoj konkurenciji istovremeno ekipni prvaci i u juniorskoj kategoriji. To je ove godine uspjelo ekipama Mlake i Konikoma.

Parovi kupa RH
Konikom i Silos putuju u Bjelovar, vice-prvak dolazi u Belišće. Đakovčanke putuju u Koprivnicu.

KK Silos
Preko Devetke do kupa RH.
Žrijeb završnice kupa RH
Danas točno u podne u prostorijama HKS-a u Zagrebu u Ilici 37/I., obavit će se žrijeb osmine finala kupa RH za muškarce i četvrt-finala za žene.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!