gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  sljedeće
 
KK Pakrac
I dalje vodeći
Poraz Željezničara u Donjim Andrijevcima
Obzirom na raspored do kraja sve ostaje otvoreno u 2. HL. Željo je izgubio, Pakrac vodi...

Konikom-Zaprešić
Zagreb prvak, INA drugoligaš, 709 Luke Ukalovića
Pobjeda Konikoma, poraz svih ostalih slavonskih ligaša. Luka ukalović 709 u Zadru

Konikom Osijek II
8-0 protiv INE
Konikom - Zaprešić uživo
Pratićemo tijek osječke utakmice, a poslije 19 sati biti će objavljeni i kompletni rezultati današnjeg kola. Sinoć je Konikom II pobjedio INU s maksimalnih 8-0, u utakmici 17. kola 4. HL Zone Osijek.

ŽKK Đakovo
Mogu li prolongirati proslavu Koprivnice?
U Novskoj i Osijeku borba za Europu
Kako su prva dva mjesta rezervirana za Zadar i Zaprešić, ostaje otvorena borba za treću poziciju, koja također vodi u Europu. U Novskoj gostuje Poštar, koji je u posljednjih 6 kola osvojio samo 2 boda. Konikom je domaćin Zaprešiću. Domaćin je pobjedama u posljednja 4 kola ponovo istakao kandidaturu za treće mjesto. Kanditu je cilj ostati neporažen u Čakovcu, za mirniji finiš. Na Pongračevu se riješava pitanje prvaka, ali i drugog putnika u 2. HL. Pobjeda vodi domaće ponovo u Ligu prvakinja, a Siščanke u niži rang, bez obzira na riječki gradski derbi.

Mario vs Mario
Kvalitetan duel
Konikom u polufinalu
Prolaz prvoligaša nije bio sporan. Pažnju je privukao duel dva Maria. Na kraju je završilo neriješeno.

KBC
Pobjednici 2010.
Osječka gradska liga 2011.
Već tradicionalno, u tjednu poslije Uskrsa kreće natjecanje u gradskoj ligi Osijeka, u disciplinama 4x120 i narodni način. Prijave za natjecanje primaju se do 9. travnja. Javni žrijeb obavit će se na kuglani "Pampas" u utorak, 12. travnja 2011. godine, sa početkom u 18 sati.

Kup Grafičar-Konikom
Repriza iz prošle sezone
Grafičar i Konikom u četvrtak za kup
Prva utakmica četvrtfinala kupa Regije Istok, Grafičar Vodovod - Konikom Osijek, odigrat će se u četvrtak, 24. užujka 2011. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 17,15 sati. Utakmica se odigrava u ranijem terminu zbog mogućih reprezentativnih obveza Marija Mušanića glede priprema reprezentacije za svjetsko prvenstvo u Sarajevu.

Mario Liović (Grafičar Vodovod)
Propustili prigodu za povratak na vrh
HT iznenadio Grafičara, Koprivnica na korak do naslova
Opasno se zagužvalo u 2. HL. Željezničar je pobjedio Pakraca, ali Grafičar to nije iskoristio, poražen je od raspoloženih HT-ovaca. Kuglačice Koprivnice su u finišu slomile Čeminčanke i stigle na korak do naslova i kvalifikacija za 1. HL.

Saša Pavlović
Igračica utakmice
Poraz Osijeka 97, pobjeda Kandita, naslov Zadra
Zagreb-Zaboky je slavio u Osijeku i domaće igračice definitivno usmjerio prema 2.HL. Kandit Premijer-Novska 5-3. Konikom dobio u Velikoj Gorici, Zanatlija bolji od Zaprešića, a Zadar i matematički osigurao naslov.

Zaprešić-Zadar
34 čunja za domaćina
Pade i Zadar
Zaprešić je pobjedio 5-3. Odlučujuću prednost donio je u posljednjem bloku Andrej Kovač protiv Hrvoja Marinovića. I jedan vrlo bitan detalj u prvom bloku: 183 čunja Danijela Funde u posljednjem setu (120 u pune) i pobjeda za dva čunja.

  prethodno  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!