gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  sljedeće
 
Ines Vuka
Najbolja protiv Slovačke
Pobjeda i remi protiv Slovačke
U službenom dijelu seniorke su pobjedile, a seniori remizirali protiv Slovačke. Najbolji pojedinci izvan službene kvote - Ines VUKA i Darko KASUMOVIĆ. U Bambergu porazi naših selekcija U-18 protiv Njemačke.

KK Željezničar Osijek
Prvaci 2. HL
Pakrac prokockao naslov, Željezničar u kvalifikacije
Rijetko viđena drama u završnici 2. HL. Pakrac je imao sve u svojim rukama. Nakon prvog bloka protiv HT-a trebalo je biti 3-0 i stotinjak čunjeva. Međutim, Ilija Turković je prosipao vodstvo od 27 čunjeva prije posljednjeg čišćenja. Na kraju, za 1 čunj dobija Lodoly. Drugi blok gostiju sačuvao je prednost u "drvima", ali pojedinačnom poenu ni traga. Na kraju 4-4, što koristi osječki Željezničar, i na krilima Ivana Hazenauera dolazi do bodova protiv Silosa, vrijednih naslova prvaka.

Konikom - 3.
Konikom treći, Radnik seli u 2. HL, Željezničar prvak na istoku
Kakav rasplet!!! Rijeka je izgubila od Grmoščice, ali i Radnik od Željezničara. Konikom je pobjedio Velebita i dohvatio 3. mjesto. U predigri na Pampasu, Grafičar je pobjedio Uljaru i sada čeka večernje vijesti iz Đakova, uz direktno praćenje utakmice HT-Pakrac.

U nedjelju na Pongračevu
Bulka, Mušanić i Šarkezi
Traži se putnik za Europu i za 2. HL
Konikom je sjajnom serijom u posljednjih 7 kola dostigao prednost Poštara od 9 bodova i sada sam odlučuje o svojoj sudbini, osvajanju 3. mjesta i izlasku u Europu. U sličnoj situaciji je i Rijeka, kojoj je pak dovoljan domaći bod protiv Grmoščice za opstanak u 1. HL. Ipak, najneizvjesnije je u 2. HL Regije Istok.

KK Cestorad 2011.
Prvak 3. HL
Cestorad UHVDR trećeligaš
Vinkovčani su u odlučujućoj utakmici prvenstva pobjedili mlade "konikomovce" 6-2 i tako ostvarili plasman u 3. HL. Zanimljivo je da niti jednu utakmicu nisu odigrali u Vinkovcima, jer su kao domaćini igrali u Donjim Andrijevcima. A jedini poraz doživjeli su upravo od današnjeg protivnika, koji je osvojio drugo mjesto. Treći je Đurđenovac, iz čijih redova je najbolji kuglač lige - Milan Lončar.

Bjelovar
Poprište kvalifikacija žena
Kvalifikacije u Bjelovaru i Šibeniku
Kvalifikacije za popunu 1.HL održat će se 30. travnja i 1. svibnja 2011. godine. Žene će u Bjelovar, a muškarci u Šibenik.

2010. Finale GL NN
Prijavljeno 37 ekipa za gradsku ligu
Od 26. travnja do 1. lipnja 12 ekipa u narodnom načinu i 25 ekipa u 4x120 hitaca borit će se za po 6 pozicija, koje vode u finale Osječke gradske lige, 3. lipnja na kuglani "Pampas".

Baranja 2011.
Pakrac opet na vrhu, Osijek 97 pobjednik turnira Baranja 2011.
Željezničar je pobjedio Grafičar Vodovod u gradskom derbiju, pa je na vrhu opet Pakrac. Na Pampasu je u odigran turnir Baranja 2011. Belišće je novi drugoligaš. Odluka o prvaku 4. HL past će u srijedu u Donjim Andrijevcima.

PRIVITCI:
Baranja 2011. 6
Svi pobjedili
Kandit osigurao opstanak, konikom treći
Kandit pobjedio Zanatliju, Konikomu bod u Zadru, Đakovčanke u finalu kupa
Kandit pobjedio Zanatliju 7-1. Radnik izgubio u Novskoj, Zanatlija ostaje. Konikom s bodom u zadru skočio na treće mjesto. Đakovo se plasiralo u finale kupa Regije Istok.

Svjetlost
Svjetlost četvrta u Sarajevu
Športska udruga slijepih Svjetlost osvojila je četvrto mjesto na međunarodnom turniru u Sarajevu, održanom prošlog vikenda. Do pojedinačne medalje stigla je samo Dragica Jurčević (2.).

PRIVITCI:
Karlovac
Sarajevo
  prethodno  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!