prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće

KK Željezničar
U završnici kupa RH
Dvije nove medalje u Sarajevu, Željo dobio 4,5-3,5
KRAMER-RADOŠ srebrni, PAVLAKOVIĆ-GAŠPAROVIĆ brončane. DRAMA U KAŠIĆEVOJ....DOMAĆIN SLAVI

VROS u Pragu
Solidan nastup u Pragu
Veterani Vrijednosnica OS Darde vratili su se sa iz Praga, gdje su sudjelovali na IV. mastersu europskih veterana. Igralo se dva nastupa, u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Kuglana Dražice
Tandemi u Sarajevu, kup na HŽ-u
Na SP-u u Sarajevu danas je dan za tandeme. Početak je u 9 sati, a finale je predviđeno za 17,10 sati. Na "želji" domaćin dočekuje Kandit Premijera, u borbi za 3. poziciju u kupu Regije i plasman za kup RH (među 16). Utakmica počinje u 17 sati. Agilni Joško Fućak poslao je sliku nove kuglane na Grobniku.

U-18 M postolje
Hrvatska druga
Naši su dohvatili srebro. Radoš sa 579 i Kramer sa 598 nadmašili su svoje suparnike na istim pozicijama i uvelike doprinijeli obrani srebra iz Dettenheima.

Veterani HT-a
Veteranima dva odličja u Zagrebu
Srećko Vuka je osvojio 2. mjesto u kategoriji veterana U-55, a Mato Pandurić 3. mjesto u kategoriji U-70. Blizu odličjima bili su i Ivica Begović i Draško Kovačić. Još ne znamo rezultate s europskog mastersa veterana u Pragu. Danas u Sarajevu igraju mlađi juniori, naši brane srebro iz Dettenheima. Sutra na "HŽ"-u domaći Željezničar i Kandit Premijer love vizu za završnicu Kupa RH. Utakmica za 3. mjesto u kupu Regije Istok počinje u 17 sati.

U-18 Ž postolje
Hrvatskoj bronca
Ekipno djevojaka U-18 i prva medalja za Hrvatsku. Brončana za treće mjesto, iza Slovačke i Slovenije. Sutra su na rasporedu mlađi juniori. Igraju: Luka POPOVČIĆ, Karlo MILINKOVIĆ, Dario RADOŠ i Josip KRAMER.

Dario Radoš
Sarajevo, Zadar, Zagreb, Prag
Selekcije U-18 putuju prema Sarajevu, seniori u Zadar na završni glanc. Veterani igraju državno u Zagrebu, a poneki će i na europsko okupljanje u Prag. U desnom stupcu postavljen je direktan link za praćenje zbivanja u Sarajevu u naredna dva tjedna. Na Pampasu je danas prvenstvo srednjih škola.

SP Sarajevo - kuglana
Kuglana u Sarajevu spremna

KK Konikom Osijek
Pobjednik kupa egije istok 2011.
Konikom osvojio kup
Zrinski Pivovara i Konikom Osijek, repriza finala iz 2010. godine. Kup je ponovo pripao Konikomu.

SP Sarajevo - kuglana
Još tri dana...
U subotu u 19 sati u Sarajevu će se održati svečano otvorenje IX. svjetskog prvenstva za igrače do 18 godina.

prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće