gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  sljedeće
 
Zaštitainspekt
Brane naslov
Kreće Divlja liga
Do 16. rujna 2011. godine primaju se prijave za novu sezonu Divlje lige. Naslov brani ekipa Zaštiteinspekta.

Osijek - muškarci
Pobjeda najmlađe selekcije
Pečuh - Osijek 1-1
Najmlađa muška selekcija Osijeka u dosadašnjih 35. susreta ubilježila je 30.-u pobjedu protiv selekcije Pečuha, dok su žene poražene. Najbolji pojedinac bio je Marko JELIČIĆ sa 613 čunjeva. Najbolja Osječanka bila je Ivana PRUGOVIĆ.

Osijek-Pecs 2010.
Snimak sa lanjskog susreta
35. susret Pečuh - Osijek
Selekcija grada Osijeka po 18.- put gostuje u Pečuhu, u susjednoj Mađarskoj, na tradicionalni meč protiv ekipe domaćina. Muškarci igraju od 1979. (s prekidima 1991. i 1992.), a žene, u kontinuitetu, od 2002. godine (igrani su susreti 1981. i 1982.). Disciplina je 6x120 hitaca, na ukupni rezultat. Muškarci igraju sa 8 igrača, gdje se dva najslabija rezultata brišu iz konkurencije. U ukupnom skoru muškarci vode 29:5, a žene 6:3.

Vilmoš Zavarko
Osvježenje na +39
Počeo je turnir u Bečeju. U nemogućim uvjetima (temperatura +39) najbolji svjetski kuglač Vilmoš Zavarko, po tko zna koji put, premašio je granicu snova - 714.

Manev trku vodi
Najmlađi konikomovci ozbiljno su krenuli u novu sezonu
Pripremni period
Gotovo svi klubovi počeli su sa pripremama za nastupajuću sezonu. Još je rano za prijateljske utakmice, ali i one uskoro stižu na red. Barem kod prvoligaša, koji prvi izlaze na staze. Poznato je da će Konikom od 23. do 28. kolovoza boraviti u Ozlju, gdje će pri povratku odigrati meč u Zaprešiću. Muška i ženska selekcija Osijeka 27. kolovoza gostuje u Pečuhu.

KK Željezničar Osijek
Prvak na vice-prvaka
Dva derbija na startu
Žrijeb je bio nemilosrdan. Već na startu međusobno se sastaju klubovi koji bi, prema prognozama, trebali voditi glavnu riječ u borbi za naslov prvaka drugoligaškog istoka. Aktualni prvak Željezničar dočekuje vice-prvaka Pakraca, a trećeplasirana Devetka (bivši Grafičar-Vodovod) ponovno ambicioznu Fortunu.

KK Cestorad UHVDR
Odustali od natjecanja
Žrijeb bez vinkovačkih predstavnika
Sutrašnji žrijeb startnih brojeva za lige Regije Istok (Pampas, 19 h) proteći će bez vinkovačkih predstavnika. Zbog financijskih problema, te problema oko nerealizacije preuređenja kuglane u Vinkovcima, KK Cestorad UHVDR i KK Dilj Obrtnik morali su otkazati svoje aktivnosti u nastupajućoj sezoni.

KK Pampas 2010.-2011.
Od sada KK MONTE-MONT
Nova imena među drugoligašima
Imena KK "Grafičar-Vodovod" i KK "Pampas" privremeno odlaze u povijest. U nastupajuću sezonu navedeni klubovi kreću s novim imenima. KK "DEVETKA" je novo ime "grafičaraca", a KK "MONTE-MONT" bivših "opekara", koji su posljednju sezonu nastupali pod imenom "Pampas".

Žrijeb
Detalj sa jednog od prijašnjih žrijebova
Obavljen žrijeb, na startu Medveščak - Konikom
U prostorijama HKS-a u Ilici 37 danas je obavljen žrijeb startnih brojeva za novu prvoligašku sezonu. Tko će biti XXI. ekipni prvaci Hrvatske?

Komisija za registraciju
Detalj sa sjednice
Prijelazni rok 2011.
Komisija je verificirala 27 prelazaka (povučen zahtjev Fortune za prijelaz Andrije Cindrića) te 9 dvojnih registracija. Čak 10 kuglačica i kuglača napustilo je županijski savez, a najviše (4) ih se uputilo prema Slavonskom Brodu.

  prethodno  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!