gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 
KK Vrijednosnice OS Darda
Utorak sretan za goste
Vrijednosnice za 27 i Lokomotiva za 15 čunjeva bili su uspješniji od svojih domaćina. U Đurđenovcu se odrađivao zaostatak iz 1. kola, dok su na Pampasu Tramvaj i Lokomotiva odigrali unaprijed utakmicu 3. kola. Zbog kvara staze 1 igralo se na 4 staze.

Konikom Osijek
Povratak u Skopje nakon 2 godine
Utorak: Europljani na put, trećeligaši na staze
Sutra (utorak) u Đurđenovcu Našice i Vrijednosnice OS Darda igraju zaostalu utakmicu iz 1. kola, dok u isto vrijeme (17 h) na Pampasu, Tramvaj i Lokomotiva igraju unaprijed utakmicu 3. kola, obzirom da će "tramvajci" put Malog Lošinja, na festival rekreacijskog kuglanja. Društvo će im praviti "pivarci", koji će utakmicu s Pakracom odigrati 11.10. u 18 sati.

ŽKK Mladost
S bodovima iz Varaždina
Mladost za dva čunja
Kuglačice Mladosti iz Čeminca donose bodove iz Varaždina, gdje su u izjednačenoj utakmici srušile dva čunja više od domaćina, što im je bilo dovoljno da zasjednu na sam vrh prvenstvene ljestvice.

KK Željezničar Belišće
Odličan start
Domaćinima na Pampasu samo bod
Nakon dva drugoligaška kola samo "željezničari" imaju maksimum bodova. U derbiju kola osječki Željezničar je ostvario rezultat kojeg na Pampasu sanjaju i poneki prvoligaši.

KK Obrtnik NG
Pobjeda u Virovitici
Kvartet sa dvije pobjede
Trećeligaši su odigrali 2. kolo, u kojem su gosti bili ravnopravni domaćinima te ostvarili 3 pobjede. Na vrhu je kvartet sa 2 pobjede, kojima se u utorak mogu pridružiti "brokeri" iz Darde, koji u Đurđenovcu odrađuju zaostatak iz 1. kola (17 sati). U isto vrijeme na Pampasu će Tramvaj i Lokomotiva unaprijed odraditi utakmicu 3. kola.

Mitja Gornik
Najbolji i u drugom derbiju
I Kandit se osladio, Medveščak deklasirao Zaprešića
Medveščak i Konikom gostima nisu prepustili niti poen, a Kandit se s punim plijenom vraća iz Novske. Prve bodove osvojile su i Virovitičanke.

Đakovo - Osijek 97
Repriza finala kupa Regije.
Generalke za Europu
Utakmice 4. kola poslužit će i kao generalke pred europske oglede. Najteži posao očekuje kuglače Zaprešića, koji pak tradicionalno igraju dobro u Kranjčevićevoj. I ženski derbi je u Zagrebu, na Grmoščici gostuju prvakinje kod Zabokyja.

Osijek 97-Koprivnica
Koprivnici bodovi u derbiju
Derbi u 2. HL žena pripao je Koprivnici, iako je za 1 bod Osijeku trebalo 6 čunjeva u 2 hica Saše Pavlović...

KK Poštar
Poštar dobio Kandita na poene
Kandit je srušio više čunjeva od Poštara, alii to je bilo nedovoljno za prve bodove. Kod žena riječki dvojac ima maksimalnih 6 bodova, a kod muškaraca bez poraza su Medveščak 1958., Zadar i Zaprešić.

PRIVITCI:
Kandit-Poštar
KK Koprivnica
Prvakinje startaju u Osijeku
Startaju i regionalni ligaši
Završio je pripremni period za regionalne ligaše. Lige startaju u subotu, a pred većinom ligaša je jedan jedini cilj - preživjeti i dočekati kraj sezone u ovim teškim vremenima. Nažalost, već prije starta od natjecanja su odustali vinkovački ligaši Cestorad UHVDR i Dilj Obrtnik. Nedostatak objekta bio je preveliki teret za ionako tešku financijsku situaciju.

  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!