gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 
Prvoplasirani juniori
Borba za državno i finale županijskog
U Belišću i Đakovu seniori se bore za finalni nastup na županijskom prvenstvu, koji će se održati u utorak, 13. prosinca, na kuglani "Pampas", sa početkom u 17 sati. Istovremeno, na "Pampasu" juniori i juniorke love plasman za državno prvenstvo, koje se slijedeći vikend održava u Slavonskom Brodu.

Juniori regije
Vodi Hrvoje Horžitzky (drugi s desna)
Zadar i Konikom ispali, Zaprešić prošao za pola seta
Zalaegerszeg - Konikom 6-2; Bamberg - Zadar 5-3 16-8 Zadar i Konikom ispali, Zaprešića prošao, za pola seta izbjegao razigravanje.

Nikolina Kuić (u sredini)
Jedna od dvije laste iz lanjskog mini-roka (uz Igora Pofuka).
Izvanredni prijelazni rok
U posljednjem tjednu tekuće godine igrači, koji su odigrali manje od 50 posto utakmica i uz dozvolu kluba, mogu promijeniti sredinu. Uvjet je da se novi klub ne natječe u istom rangu s trenutnim klubom. Postupak prelaska isti je kao i u redovnom prijelaznom roku.

Sudionici
Sjećanje na Gricka
U Đakovu je odigrana memorijalna utakmica u čast Ivana Grizelja Gricka, ponajboljeg đakovačkog kuglača 80-ih godina, preminuloga prije točno godinu dana. Sastali su se Grickova ekipa iz đakovačke gradske lige protiv bivših suigrača iz osječkih i đakovačkih klubova.

PRIVITCI:
Grickov memorijal
U-14 kadeti ekipno 2011.
Konikom brani naslov u Novskoj
U Mađarsku po 3 poena i 11 setova
U subotu slijede uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka, u kojima sva tri hrvatska brane prednost iz prve utakmice. Konikom Osijek i Zadar ostvarili su u prvim utakmicama gotovo identičan rezultat, minimalnu pobjedu sa izgubljenih 10,5 odnosno 11 setova. Stoga ih u Zalaegerszegu i Bambergu očekuje izuzetno težak posao. Zaprešiću bi trebalo biti lakše, nakon beogradske 6-2 pobjede, ali nipošto ne smiju podcijeniti protivnika.

Igor Šarkezi
Osigurao zadnji finalni blok
Šarkezi podebljao vodstvo
Igor Šarkezi je odličnom igrom (632) večeras u Belišću potvrdio vodstvo na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije, kao jedini igrač sa prosjekom većim od 600 čunjeva. Igračima nostalgičarima (za disciplinom 200 hitaca) želje ispunjava gospodin Damir Pavlaković. Novogodišnji turnir u Ozlju igra se upravo u toj disciplini.

Pojedinačno županije
Šarkezi pretekao Mušanića
S prosječnom igrom Mario Mušanić je stigao do 608. Van konkurencije nastupio Branko Manev, 651 sa jednim setom 141. Šarkezi je, zahvaljujući odličnom posljednjem setu (175), pretekao Mušanića. Marko Jeličić je zahvaljujući slabom posljednjem setu (121) prokockao vodeću poziciju. Sutra je drugi nastup u Belišću.

Prvoplasirani 2011.
Kreću pojedinačna natjecanja
Ligaška natjecanja su uglavnom privedena kraju prvog dijela, a predstojećih 40-ak dana iskoristit će se, osim za blagdanske užitke, i za odigravanje pojedinačnih prvenstava, kao i za sudjelovanje na turnirima, memorijalima...

Najbolji pojedinci
Liović, Bulka, Majerus
Konikom i Bulka najprecizniji
Konikom je osvojio 1. mjesto na turniru povodom Dana grada Osijeka, koji je danas odigran na kuglani "Pampas". Drugo mjesto osvojio je Kandit Premijer, a treće Monte-mont. Najprecizniji pojedinac bio je Matko BULKA (304), ispred Velibora MAJERUSA (303) i Maria LIOVIĆA (297).

Kandit-Konikom
Zajednički snimak pred utakmicu
Kandit Premijer - Konikom Osijek 0-8 6-18 3.448-3.643
Konikom pobjedio 8-0. Poraz Zadra na Grmoščici. Medveščaku jesenski naslov.

PRIVITCI:
Kandit-Konikom
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!