gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 
Očevi i sinovi - žrijeb
Žrijebani očevi i sinovi
U prostorijama Saveza žrijebani su brojevi obiteljskih tandema, za turnir "Očevi i sinovi". Nastupa 19 tandema, a turnir se odigrava u petak, 23. prosinca, sa početkom u 17 sati.

Vlado Hrkač
Čovjek za turnire
Turniri, skupštine, ...
U prostorijama Jadranskog osiguranja u Osijeku, Gundulićeva 5b, u četvrtak, 22.12.2011. godine održat će se dvije skupštine. Izborna gradskog saveza od 17 sati, te izvještajna županijska od 18 sati. Tko želi aktivno provesti blagdansko vrijeme, na raspolaganju su mu turniri. Za očeve i sinove prijavilo se 19 tandema. Žrijeb je sutra u 11 sati, u prostorijama kuglačkog saveza, Kralja Zvonimira 5.

Konikom u HNK
Najbolji športski kolektiv Osijeka
Kuglači na daskama koje život znače
Jučer su u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku proglašeni najbolji športaši i športski kolektivi u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, prema izboru Glasa Slavonije, a u suradnji sa Zajednicom športskih udruga i saveza grada Osijeka i Županijskom športskom zajednicom. Među laureatima bilo je i kuglača.

Prvoplasirane seniorke
2. Perković - 1. Gašparović - 3. Korbar
Bulka obranio naslov, Tomić i Kramar prvaci Hrvatske
Marija GAŠPAROVIĆ (Obrtnik NG) prvakinja Regije Istok. Na državno se plasirale i Đakovčanke Dalija PERKOVIĆ i Helena KORBAR. Kod seniora Matko BULKA je obranio naslov prvaka, dok je Siniša ČALIĆ iznenadio Maria MUŠANIĆA. Posljednje plasirani igrač je Tomislav ČAČIĆ. Marko TOMIĆ i Snježana KRAMAR juniorski su prvaci Hrvatske.

KK Obrtnik PŽ
Na dobrom putu povratka u 2. HL
Obrtnik potvrdio jesenski naslov
Iako je Tramvaj poveo 2-1 gosti iz Požege nisu podlegli nervozi i utakmicu su rutinski priveli kraju

KK Tramvaj
Čekaju lidera u petak
Posljednji kuglački vikend u 2011.
Predstoji nam posljednji kuglački vikend u 2011. godini. Juniori i juniorke bore se za naslove državnih prvaka, dok seniori i seniorke regije love kvote za plasman na državno pojedinačno, koje je na programu za tri tjedna.

Prvoplasirani
3. Liović; 1. Šarkezi; 2. leko-Mlivić
Pampas - finale
Igor Šarkezi prvak, drugi Denis Leko-Mlivić, treći Mario Liović. Prvih 14 steklo je pravo nastupa na prvenstvu Regije Istok, u subotu u Pakracu i nedjelju u Osijeku.

Mario Mušanić
U obranu naslova sa 6. pozicije
Danas finale
Pravo na treći, finalni nastup, izborila su 24 igrača, od ukupno 61 koliko je nastupilo na županijskom prvenstvu, koje je proteklih dana igrano na kuglanama u Belišću i Đakovu. Najboljih 14 nakon trećeg nastupa izborit će pravo nastupa na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok, koje će se održati u Pakracu (subota) i Osijeku (nedjelja). Finale se igra na kuglani "Pampas", sa početkom u 17 sati.

Očevi i sinovi 2010
Očevi i sinovi, po četvrti puta
U petak, 23. prosinca, na kuglani "Pampas" održat će se, četvrti po redu, kuglački susret "Očevi i sinovi".

Konikom Osijek obranio naslov
Mušanić (trener), Tutnjević, Harkanovac, Pačarić, Cvitanušić
Naslovi u Ogulin i Osijek
Kadeti Konikom Osijeka obranili su naslov ekipnih prvaka Hrvatska, dok su se kadetkinje Ogulina popele za stepenicu više, u odnosu na prošlu godinu. Finale pojedinačnog prvenstva Osječko-baranjske županije održat će se na kuglani "Pampas" u utorak, 13. prosinca, sa početkom u 17 sati.

  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!