gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 
Komisija za registraciju
Na dnevnom redu 6 igrača.
Potvrđeni prelasci u izvanrednom prijelaznom roku
Posljednji tjedan protekle godine pojedini, uglavnom drugoligaški klubovi, iskoristili su za kadrovsko osvježenje.

Novogodišnja trka
Novogodišnja trka
Sportske aktivnosti u Osijeku započele su tradicionalnom novogodišnjom trkom. Kuglačke aktivnosti startaju već u petak, pojedinačnim državnim prvenstvom za seniore.

Damir Gajić (u sredini)
610 na HŽ-u
I u Divljoj ligi rade 600
Nakon 7 i pol sezona kuglačkih utakmica Divlje lige srušen je i prvi rezultat preko 600 srušenih čunjeva. U posljednjem ovogodišnjem kolu Divlje lige Damir Gajić (Vuka d.d.) sa serijama 144+174+147+145 je srušio 610 čunjeva i upisao se u povijest Divlje lige kao prvi igrač koji je u ovom natjecanju uspio priječi magičnu brojku 600. (Autor: Cindro)

Žrijeb seniora
Obavljen žrijeb pojedinačnog prvenstva
Izvučeni su parovi 1. kola, koje se odigrava 6. siječnja u Vrbovskom (seniori) odnosno Ozlju (seniorke). Nakon toga, i seniori sele u Ozalj. Naravno, onih 16 koji pobjedama ostvare prolaz u 2. kolo, a ujedno i svojim regijama zarade mjesto za slijedeću sezonu.

Sutra žrijeb pojedinačnog prvenstva
U srijedu točno u podne u prostorijama HKS-a u Ilici obavit će se žrijeb pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke. Žrijeb je poludirigiran. Povlašteni dio žrijeba čine po troje prvoplasiranih sa regionalnih prvenstava + lanjski prvak, dok svi ostali idu u donji dio žrijeba.

Izvanredni prijelazni rok
Predstojeći skraćeni tjedan prigoda je pojedincima da promijene sredinu. Uvjet je dozvola sadašnjeg kluba, manje od 50 posto nastupa i da je novi klub višeg ili nižeg ranga.

Čestitka
Sretan i blagoslovljen Božić, te puno uspjeha, sreće, veselja, zdravlja i lijepih trenutaka u novoj 2012. godini.

Očevi i sinovi
Četiri prvoplasirana tandema
Mario i Miro Liović prvi tandem
Tandem Liovića u finalu pobjedio Bakše. Tutnjevići u borbi za 3. mjesto pobjedili Mariće iz Slavonskog Broda. Najmlađi sudionik osmogodišnji Sven Marić.

A ti nemoj doći na trening
Po uputama trenera
Danas očevi i sinovi
Finaliziraju se sve potrebne predradnje za današnji turnir očeva i sinova (podrazumjevaju se i kombinacije majke i sina odnosno oca i kćeri). Paralelno teku i pripreme za prvenstveni derbi 14. siječnja 2012. Zbog narušene discipline (propušteni trening) pojedinci su dobili po đepu ili su kaznu mogli pretvoriti u dobrotvorni rad (vidi sliku).

Predsjednici
Priznanje Konikomu za NBC pokal
Nedjeljku Kneževiću novi mandat
Sinoć su u prostorijama Jadranskog osiguranja u Osijeku, Gundulićeva 5 b, održane skupštine Kuglačkog saveza grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Skupština gradskog saveza bila je izbornog karaktera. Izabran je novi (stari) predsjednik - Nedjeljko KNEŽEVIĆ.

  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!