gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće
 
Matija poveo trku
Matija Tutnjević vodi u kategoriji mlađih juniora i juniora, dok je u konkurenciji kadeta osvojio 2. mjesto.

KK Đurđenovac
Prođe prvih 25 godina...
KK Đurđenovac je sinoć proslavio 25.-i rođendan. Na svečanoj večeri poslije prijateljske utakmice s Konikomom, spomenuti su svi važniji rezultati kluba, svi reprezentativci (njih 20, po evidenciji Drage Kecelija) i njihovi uspjesi, ostvareni u dresu Đurđenovca, ali i u novim sredinama. Naglašeno je da ni Konikom ne bi bio prvak da ne igraju dva Đurđenovčanina. Najvažnije što se tiče daljnje egzistencije kluba istakao je u svom izlaganju načelnik općine, Hrvoje Topalović. Poručio je da općina Đurđenovac čvrsto stoji iza kluba, da će financijski pratitii rad, a da se intenzivno radi i na rješavanju najvećeg problema - modernizacije kuglane.

Matko Bulka
Prva zvijezda lanjskog prijelaznog roka
Prijelazni rok
Prijelazni rok traje od 20. do 30. lipnja 2012. godine. Zahtjevi se mogu predati u kancelariju osobno ili dostaviti poštom. Obzirom da je tajnik na godišnjem odmoru do 26. lipnja, dolazak u ranijem terminu potrebno je najaviti na mobitel 098-372-777.

KK Đurđenovac
Četvrt stoljeća Đurđenovca
U petak kuglački klub Đurđenovac slavi 25 godina postojanja. U sklopu proslave odigrat će prijateljsku utakmicu sa državnim prvakom i pobjednikom kupa, ekipom Konikoma. Utakmica počinje u 17 sati.

Nagrađeni
Županijske nagrade za najuspješnije
Osječko-baranjski župan dr Vladimir Šišljagić i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo danas su priredili svečano primanje za sve športaše Osječko-baranjske županije, koji su u prvom dijelu 2012. godine ostvarili značajniji rezultat, na međunarodnoj i državnoj sceni.

Konikom-pobjednik kupa RH
Konikomu i Mlaci dvostruka kruna, Đakovo bez Europe
Konikom i Mlaka su, nakon prvenstva, osvojili i kup RH. Đakovčanke su poražene u utakmici za plasman u NBC pokal od Zagreb-Zaboky-ja.

ŠUS Svjetlost
Domaćini najuspješniji
ŠUS "Svjetlost" organizirala je 4. po redu međunarodni turnir za slijepe i slabovidne osobe, koji je održan u subotu na kuglani "Pampas". Domaćini su bili i najuspješniji, sa osvojenim prvim mjestom u ekipnoj konkurenciji te prvim mjestima Stojana Bjelajca, Darka Sarape i Dragice Jurčević.

PRIVITCI:
Ekipno
Pojedinačno
Plakat - kup RH 2012
Kup u Varaždinu
Konikom izborio finale protiv Medveščaka 1958. Đakovo u borbi za Europu protiv Zagreb Zaboky-ja.

HEP CH3OH
Devetka i HEP CH3OH pobjednici
Devetka je pobjednik gradske lige u 4x120 hitaca, a HEP CH3OH u narodnom načinu. Najbolji pojedinci finala bili su Mario LIOVIĆ i Mario MASLAK.

KK Devetka
Brane naslov
U petak finale gradske lige
Nakon 112 odigranih utakmica u 40-ak dana dobili smo po 6 finalista u obje discipline gradske lige. Finale se igra u petak, 8. lipnja, na kuglani Pampas. Prvi će na staze finalisti u 4x120 (15 sati), a nakon njih na staze izlaze narodnjaci (19,15 sati).

  prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!