gdje sam: MEMORIES

Jadransko osiguranje
Zbogom Gricko!
 Gricko
 
Ponajbolji đakovački kuglač 80-ih godina, Ivan Grizelj - Gricko, preminuo je 08.12.2010. godine, u 58.-oj godini života. Gricko je preminuo u svom kamionu, na putu u dalekoj Rusiji.
Počeo je kuglati u đakovačkom ASP-u, 1979. godine. Afirmaciju je stekao u Kolodvoru, koji je 80-ih s uspjehom nastupao u regionalnoj ligi. Od 1993. do 1997.nastupa za KK Osijek i KK MK Slavoniju, da bi se 1997. vratio u Kolodvor. Posljednju službenu registraciju imao je za KK Grafičar Vodovod, 2001. godine. Posljednjih godina rekreativno je nastupao u đakovačkoj gradskoj ligi, za ekipu ZMIN.
Ne može se zaboraviti subotnja jutarnja kavica u njegovom domu u Đakovu, prilikom odlaska na utakmice u sezoni 93.-94.; noćna potraga za Brnom i Marijem (s Kurtom), koja je završila na koncertu Željka Bebeka; pretjecanje na osjećaj na Jadranskoj magistrali; noćna zamjena točka na kombiju na autoputu; beskonačno kašljanje u hotelskoj sobi, do prve jutarnje cigarete; oduševljenje igrom i rezultatom u Zadru (najbolji u ekipi).... , tko će se svega sjetiti.
Zbogom prika! 
JOŠ FOTKI AKO NEKOG ZANIMA:

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!