gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Završnica za infarkt
 ŽKK Osijek 97
 Kreće borba za prvoligaški status
Mertojak je pred ciljem. Ipak, posljednji korak nekad zna biti i najteži. Prije nešto više od mjesec dana Velebit je iznenadio Poštara na Poljudu. A na dnu prava drama. Kandit jedini od tri ugrožena kluba ima sve u svojim rukama. Pobjeda 6-2 osigurava im opstanak bez obzira na sve ostale rezultate. A kombinacija je podosta. Kuglačice Zagreba gostuju u Novoj Gradiški, gdje bi pobjedom 7-1 riješile sve dileme oko prvog mjesta.
Na Pampasu se igraju tri odlučujuće utakmice. Prvo će Zrinski i Monte-mont odlučivati najvjerojatnije o trećem mjestu. Zatim slijedi Kanditova borba za opstanak, a na kraju borba Belišćana za povratak u 2. HL.

Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Vrbovskom, gdje igraju utakmicu 1. kola play offa za ulazak u 1. HL žena. Slobodan je Endi-tekstilac.

1. M
    1. Ž    1.B M   2. M     3. OS    3. PŽ       VIKEND


I kup Regije Istok ide prema završnici. U subotu, 1. travnja (nije šala) igra se finale žena , u kojem se sastaju Osijek 97 i Đakovo. Utakmica je na programu u 17 sati na kuglani Pampas. Prije početka finala objema ekipama uručit će se trofeji za ligaški plasman.

Nešto ranije, u Đakovu od 14 sati, igra se polufinale muškog dijela kupa, u kojem se sastaju Fortuna i belišćanski Željezničar. Pobjednik tog susreta izborit će finale protiv požeškog Obrtnika. Kako su Požežani drugoligaši, biti će ujedno i domaćini finala.

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!