gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Završnica pojedinačnog u Slavonskom Brodu
Među 32 kuglačica i kuglača koji su izborili sudjelovanje u završnici pojedinačnog prvenstva RH u subotu u Slavonskom Brodu, samo se njih troje može podićiti naslovom. To su branitelji naslova Ana Jambrović i Mario Liović te Mario Mušanić, četverostruki prvak, koji je svoj prvi naslov osvojio 2009. godine, u prvoj sezoni igranja po kup sistemu. Doduše, u nešto izmijenjenom načinu, jer nije bilo kvalifikacija nego poludirigirani žrijeb, pa se kompletna završnica igrala na ispadanje (od petka do nedjelje).
Tijekom subote i nedjelje kompletirat će se ligaška kola u 1.B HL "sjever" i 2. HL muškaraca, dok će se kod žena igrati samo jedna utakmica (Obrtnik SB-Pitomača), dok će se druga (Obrtnik NG-Osijek 97) igrati slijedeće subote.
Ove subote u Novoj Gradiški počinje kup Regije Istok. U pretkolu istoimeni domaći trećeligaš dočekuje Vodovod grada Vukovara.
U nedjelju se na Pampasu odigrava turnir povodom Dana grada Osijeka. U tijeku je turnir Nostalgija u Ozlju, a primaju se prijave za Božićni turnir na Pampasu u organizaciji Osijeka DL te za Obitelj na kuglani.

Poj RH  Shema M Ž   Kronologija  1.B HL    2.HL M      Vikend      Nostalgija   

  Dan grada    Božićni turnir      Obitelj na kuglani - prijavljeniM. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!