gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Završnica gradske lige
 GL 2016 4x120 prvoplasirane ekipe
 
Ušli smo u zadnji tjedan natjecanja u osječkoj gradskoj ligi. Poznata su imena 9 od ukupno 12 finalista u obje konkurencije. Finala će se po prvi puta igrati razdvojeno. U četvrtak je finale u disciplini 4x120 hitaca (17 sati), a u petak u narodnom načinu (19 sati).
Finale u 4x120 igra se dan ranije zbog utakmice četvrtfinala kupa RH između Osijeka i Kandita , ekipa koje su kandidati i za nastup u finalu gradske lige, a kako bi im se omogućio dan odmora prije te utakmice.  Preko Opala moći će se pratiti finale, kako rezultatski tako i slikom.

Finale u 4x120 osigurali su KK Zrinski Pivovara iz grupe "A" te Devetka i KK HT iz grupe "C". Drugog finalista iz grupe "A" saznat ćemo danas, poslije susreta KK Osijek II i KK Darda.
Najneizvjesnije je u najjačoj, grupi "C", gdje kandidiraju 3 ekipe. Kandit je pobjedio Osijeka, Željezničar Kandita, a sutra igraju Osijek i Željezničar. Moguće su sve kombinacije.

U narodnom načinu je bila velika gužva. Plasman prve tri ekipe je bio prilično jasan (KK Osijek, DLM, Zaštitainspekt), dok se za plasman od 4. do 6. mjesta moralo pribjeći utvrđivanju poretka temeljem međusobnih susreta. Naime, za preostala 3 mjesta kandidirale su 4 ekipe sa jednakim brojem osvojenih bodova (8). Nakon tako utvrđenog plasmana finale su izborili Saponia, UUZO i ŽKK Osijek 97, dok je otpala ekipa VDR-a.

Finale je u petak na Pampasu, sa početkom u 19 sati.

U obje lige nagrađuju se po tri prvoplasirane ekipe i tri najbolja pojedinca u finalu.

P.S. Za statističare malo obrađenih podataka sa SP-a u Dettenheimu .

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!