Zaprešićko biti ili ne biti
 Vidak i Zubčić
 U očekivanju Kandita
Još jedan derbi u Zaprešiću. Nakon poraza protiv Konikoma, domaćin više nema pravo na kiks. A stiže Zadar. Konikom, Medveščak, pa i Grmoščica, ne bi trebali imati problema u ovom kolu. Derbi začelja je na Plitvicama, dok je Poštar još prije 14 dana porazio Zanatliju.
Kod žena nekoliko zanimljivih susreta. Gradski derbi u Rijeci, derbi kola na Pongračevu (gostuje Istra) i derbi začelja na Grmoščici.

Zanimljivo će biti drugoligaško kolo kod muškaraca. Đakovački ligaši protiv Željezničara. Osječki gostuje kod Silosa, a belišćanski dočekuje Fortunu. U nedjeljnoj matineji dva derbija. U Đakovu derbi začelja igraju Donji Andrijevci i Uljara, a na Pampasu bijeg u zlatnu sredinu tražit će Monte-mont i Zrinski Pivovara.

Kod drugoligašica je nezahvalno bilo što prognozirati. Đakovo gostuje u Varaždinu, Mladost je domaćin Obrtniku iz Slavonskog Broda, a u Koprivnici je gradski derbi. Susret između Pitomače i Osijeka 97 je odgođen za 26.11., zbog zauzeća virovitičke kuglane.

Trećeligaški derbi igra se u Osijeku u Kašićevoj. Mogu li Vrijednosnice zaustaviti požeški Obrtnik?

U nedjelju je na Pampasu, nakon drugoligaškog, i mali osječki derbi, u kojem se sastaju četvrtoligaši Konikom II i MK Slavonija.

A nakon njega slijedi i dvostruki program u sklopu lige mladih.

VIKEND